Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

reikalingas jusu paatarimas rolleyes.gif iš maximos nusipirkau nukainuota gelyte, maniau kad tai raktažolė, bet dabar pradejau abejoti, nes be pavadinimo . Kaip atskirti raktažole nuo streptokrapo? Pirktines gelytes lapeliai toki lyg su pukuciu, minksti toki g.gif . Aisku as jau pasodinau ja i lauką, bet jei tai streptokratas tai parsinesiu namo blush2.gif Gal jums foto ydeti?
Atsakyti
Šių augalų lapai panašumo, bet žiedai tai tikrai skiriasi. Kad Jums būtų ramiau, galite įdėti nuotraukėlę
Atsakyti
ausrazs pas tave patirtis didesne, tai gal patarsi. Lapelio pagrindineje gysloje, patupdyto saknydintis, isimete puvinys doh.gif Ar verta bandyk ispjaut ja ir tosterio budu saknydint g.gif
Atsakyti
noriu pasidžiaugti, kad mano bandytas dauginti streptokarpas is lapo turi tris mazus lapelius, ant dienu bandysiu atskirti ir auginti atskirai
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 06 09, 21:41)
ausrazs pas tave patirtis didesne, tai gal patarsi. Lapelio pagrindineje gysloje, patupdyto saknydintis, isimete puvinys  doh.gif  Ar verta bandyk ispjaut ja ir tosterio budu saknydint  :h

Ką ten didesnė irnesakyk.gif Būtinai bandyk, ypač jeigu tos veislės lapukas vienintelis. Gal bandysi kiminuose? Man atrodo, prarasiu 'Lemon Frills', fragmentas prastai atrodo, nuo viršaus džiūsta verysad.gif

QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 06 09, 21:43)
streptokarpas is lapo turi tris mazus lapelius, ant dienu bandysiu atskirti ir auginti atskirai

Sveikinimai, bet lapukų neskubėkite atskirti, kaip supratau, jie dar labai maži
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 06 09, 21:43)
tris mazus lapelius, ant dienu bandysiu atskirti ir auginti atskirai

Ten tikriausia tris vaikiukai g.gif palaukit kol paugs iki keliu cm.

Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 09, 21:50)
Ką ten didesnė irnesakyk.gif  Būtinai bandyk, ypač jeigu tos veislės lapukas vienintelis. Gal bandysi kiminuose? Man atrodo, prarasiu 'Lemon Frills', fragmentas prastai atrodo, nuo viršaus džiūsta verysad.gif

Ai nesiseka si karta su lapukais o ir laiko normaliai apsiziuret vis nebuvo doh.gif Tai per velai pamaciau, nebezinau ar pavyks cray.gif
'Lemon Frills' vaikiuku dar neisleido, gaila butu prarast verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 09, 21:18)
Šių augalų lapai panašumo, bet žiedai tai tikrai skiriasi. Kad Jums būtų ramiau, galite įdėti nuotraukėlę

jau ji nuzydejusi like tik lapai, na o lapo kotelis panašus i sanpaulijos toks minkštas ir sultingas. Foto deja neryški išejo... ryt pabandysiu naujai nufotograf.
Atsakyti
Tai tikrai ne streptokarpas, nes jo lapai neturi kotelių.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 06 09, 22:03)
Ai nesiseka si karta su lapukais

O man su sanpaulijų lapukais iš Estijos siuntos viskas gerai - tfu, tfu, tfu... Su strepsu kiek prasčiau...
Atsakyti
Mergaites, noreciau isigyti baltai zydinti streptokarpa, pati paprasciausia, gal kuri turite vaikiuka ar lapa ir galite pasidalinti? Lauksiu pasiulymu az drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 12 birželio 2010 - 18:37
'Sniegirinaja Staja' parode fantasy, kurių pavasarį nebuvo - gal šiltas oras kažką pakeitė. Bet nepasakyčiau, kad man žiedai su fantasy gražesni g.gif [attachmentid=200045]
Atsakyti
Pas mane taip pat vieni žiedai būna su didesniu fantazy ruoželiu, ant kitų kaip ir nesimto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 14 birželio 2010 - 11:30