reikalingas jusu paatarimas
iš maximos nusipirkau nukainuota gelyte, maniau kad tai raktažolė, bet dabar pradejau abejoti, nes be pavadinimo . Kaip atskirti raktažole nuo streptokrapo? Pirktines gelytes lapeliai toki lyg su pukuciu, minksti toki
. Aisku as jau pasodinau ja i lauką, bet jei tai streptokratas tai parsinesiu namo
Gal jums foto ydeti?
Šių augalų lapai panašumo, bet žiedai tai tikrai skiriasi. Kad Jums būtų ramiau, galite įdėti nuotraukėlę
ausrazs pas tave patirtis didesne, tai gal patarsi. Lapelio pagrindineje gysloje, patupdyto saknydintis, isimete puvinys
Ar verta bandyk ispjaut ja ir tosterio budu saknydint
noriu pasidžiaugti, kad mano bandytas dauginti streptokarpas is lapo turi tris mazus lapelius, ant dienu bandysiu atskirti ir auginti atskirai
QUOTE(skarpionuke @ 2010 06 09, 21:41)
ausrazs pas tave patirtis didesne, tai gal patarsi. Lapelio pagrindineje gysloje, patupdyto saknydintis, isimete puvinys
Ar verta bandyk ispjaut ja ir tosterio budu saknydint :h
Ką ten didesnė
QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 06 09, 21:43)
streptokarpas is lapo turi tris mazus lapelius, ant dienu bandysiu atskirti ir auginti atskirai
Sveikinimai, bet lapukų neskubėkite atskirti, kaip supratau, jie dar labai maži
QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 06 09, 21:43)
tris mazus lapelius, ant dienu bandysiu atskirti ir auginti atskirai
Ten tikriausia tris vaikiukai
Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 09, 21:50)
Ką ten didesnė
Būtinai bandyk, ypač jeigu tos veislės lapukas vienintelis. Gal bandysi kiminuose? Man atrodo, prarasiu 'Lemon Frills', fragmentas prastai atrodo, nuo viršaus džiūsta
Ai nesiseka si karta su lapukais o ir laiko normaliai apsiziuret vis nebuvo
'Lemon Frills' vaikiuku dar neisleido, gaila butu prarast
QUOTE(ausrazs @ 2010 06 09, 21:18)
Šių augalų lapai panašumo, bet žiedai tai tikrai skiriasi. Kad Jums būtų ramiau, galite įdėti nuotraukėlę
jau ji nuzydejusi like tik lapai, na o lapo kotelis panašus i sanpaulijos toks minkštas ir sultingas. Foto deja neryški išejo... ryt pabandysiu naujai nufotograf.
Tai tikrai ne streptokarpas, nes jo lapai neturi kotelių.
QUOTE(skarpionuke @ 2010 06 09, 22:03)
Ai nesiseka si karta su lapukais
O man su sanpaulijų lapukais iš Estijos siuntos viskas gerai - tfu, tfu, tfu... Su strepsu kiek prasčiau...
'Sniegirinaja Staja' parode fantasy, kurių pavasarį nebuvo - gal šiltas oras kažką pakeitė. Bet nepasakyčiau, kad man žiedai su fantasy gražesni
[attachmentid=200045]
Pas mane taip pat vieni žiedai būna su didesniu fantazy ruoželiu, ant kitų kaip ir nesimto