Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

kai laikiau ant lango-irgi geibo lapai..maniau per krasta..nuemiau atsigavo..
dabar ziuriu vel nugeibe verysad.gif
o jei saknys nupuvo,ka daryt? isaknydyt lapuka? ar visa augala galima saknydint,kaip sanpaulija?
Atsakyti
Mano viena besipumpuruojanti neseniai supuvo - neišgelbėjau ax.gif , lapą nuskint dar suspėjau cool.gif

Moroznyje Uzory ax.gif , kažkaip nieko gero nesitikėdama sukišau tiesiog į durpę - ir rezultatas. Bent jau kol kas antžeminė dalis atrodo neblogai g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 22 liepos 2010 - 09:43
as itariu kad ir maniskiams chana jau..
nezinau ka ir daryt...lapus nusiplest?bet jei jie tokie nugeibe-ar isisaknys?

Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 22, 10:42)
Mano viena besipumpuruojanti neseniai supuvo - neišgelbėjau  ax.gif , lapą nuskint dar suspėjau cool.gif

Moroznyje Uzory ax.gif , kažkaip  nieko gero nesitikėdama sukišau tiesiog į durpę - ir rezultatas. Bent jau kol kas antžeminė dalis atrodo neblogai g.gif
user posted image

geras...
nepagalvojau net taip lapa ikist doh.gif
o tai cia perjaut ta lapa reikia?zalia as tame reikale doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 07 22, 10:43)
nezinau ka ir daryt...lapus nusiplest?bet jei jie tokie nugeibe-ar isisaknys?

Kokį tvirtesnį lapą nuskink ir visą guldyk į vandenį, maždaug pusę paros lai pamirksta, jeigu sutvirtės - sodink g.gif
Atsakyti
aciu,bandysiu....gal pavyks..
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 07 22, 10:51)
geras...
nepagalvojau net taip lapa ikist doh.gif
o tai cia perjaut ta lapa reikia?zalia as tame reikale doh.gif

Čia yra vaizdinė medžiaga 4u.gif
http://www.rojaussod...i...85&start=30
Aš irgi pakankamai žalia biggrin.gif Kiek prisimenu aš tos gyslos net nepašalinau, tiesiog perpjoviau per centrą blush2.gif , bet pasorodo tai nėra esmė g.gif
Atsakyti
aciu didelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dzūkė puiki strepsų lapų daigintoja 4u.gif Pasižiūrėjusi į tuos gražuoliukus ir aš užsimaniau pabandyti įšaknydinti iš karto durpėse ax.gif
Atsakyti
Ką jau ten blush2.gif
Pabandyti visad galima. Va, su kitais fragmentais jau kitaip elgiausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 22, 11:20)
Dzūkė puiki strepsų lapų daigintoja 4u.gif Pasižiūrėjusi į tuos gražuoliukus ir aš užsimaniau pabandyti įšaknydinti iš karto durpėse ax.gif

Aš irgi visąlaik juos kišu į durpes. O į ką jūs juos susodinate?
Atsakyti
Man patinka daiginti drėgnuose kiminuose. Gerai ir durpinėse tabletėse, tik sunkoka paskui iš jų vaikučius atskirti
Atsakyti
Pirmasis ziedelis, nuo saules prisidenges biggrin.gif
user posted image
Atsakyti