O as savo vos nesupudziau, per ziopluma, tikiuos, kad atsigaus

QUOTE(dzūkė @ 2010 07 19, 13:50)
kad įbujojo Sniegirinaja Staja, nebenori tilpt ant mano plačiosios palangės

Tai iš tiesų galingo augimo strepsas. Jeigu yra galimybė, galima pakabinti, kad niekam netrukdytų.
Vasara įpusėjo...
MOROZNYJE UZORY

ARKA

MAMBA NR.5

QUOTE(dzūkė @ 2010 07 19, 13:50)
Grazuole

Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 19, 18:05)
Vasara įpusėjo...
Graziai ipusejus

Aurazs ar imiesi kokiu priemoniu profilaktikai nuo erkuciu, nes tokie karsciai joms rojus

Ačiū, Skarpionuke
Ne, jokių profilaktikos priemonių nesiimu. Fitovermo turiu (jeigu nepasibaigęs galiojimas), tačiau be reikalo tikrai nenoriu purkšti gyvenamosiose patalpose. Jeigu apniks erkės (tfu, tfu, tfu), tuomet ką nors darysiu. Vienas iš ekologiškų variantų nuolat drėkinti orą aplink strepsus, bet kaip tai padaryti? Drėkintuvo dėl to nepirksiu. Tai šalia stovi indas su vandeniu ir tiek.

Ne, jokių profilaktikos priemonių nesiimu. Fitovermo turiu (jeigu nepasibaigęs galiojimas), tačiau be reikalo tikrai nenoriu purkšti gyvenamosiose patalpose. Jeigu apniks erkės (tfu, tfu, tfu), tuomet ką nors darysiu. Vienas iš ekologiškų variantų nuolat drėkinti orą aplink strepsus, bet kaip tai padaryti? Drėkintuvo dėl to nepirksiu. Tai šalia stovi indas su vandeniu ir tiek.
As irgi pastacius vandens, dar kartais vakare apipurskiu. Dauguma jau nuo palanges nuimtos

Ačiū mergaitės
ausrazs, graži vasara
Baugu dėl kenkėjų

ausrazs, graži vasara

Baugu dėl kenkėjų

Na, taip, baugoka, bet stenkimės apie tai negalvoti. O jeigu kas, imsimės priemonių. Gal pravartu ir po lapuką dėl visa ko pasisodinti, kad mėgstamaiusių veislių neprarastume. Pernai rudenį, neinau, ar tai buvo erkutė, bet strepsai susitaisė porą kartą nupurškus "Schultz Insect Spray". Daugelis sėkmingai peržiemojo ir dabar neblogai atrodo, išskyrus kelis, kurie, manau, pražuvo gal ir dėl kitokių priežasčių...
Ačiū, Dzūke
Žydi 'Red Salmon', nieko ypatingo, tikėjausi labai lašišinės spalvos. Manau, nepasiliksiu.

Pražydo vaikutis, kurį iš lapo užauginau kaip 'Smerf', bet... nelabai panašus

Žydi 'Red Salmon', nieko ypatingo, tikėjausi labai lašišinės spalvos. Manau, nepasiliksiu.

Pražydo vaikutis, kurį iš lapo užauginau kaip 'Smerf', bet... nelabai panašus

QUOTE(ausrazs @ 2010 07 21, 19:12)
Už ką

Man gražūs abu, o įpatumų nelabai žinau...
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 21, 23:14)
Už ką
, kad paėmiau strepsio fragmentą?

Na, kad pagyrei mano strepsų vasarą

merginos,patarkit kas nutiko strpsiams mano,turiu 2 paprastus balta ir violetini..zydi abu,kereliai jauni,pavasari pasodinti...lapai tokie nugeibe kazkokie..manau padziuvo-ziuriu zeme pakankamai dregna...
gal jau jie puna? nezinau ka daryti,gal traukti lauk ir ziuret saknis?
stovi ne ant palanges,tad saules negauna daug
gal jau jie puna? nezinau ka daryti,gal traukti lauk ir ziuret saknis?
stovi ne ant palanges,tad saules negauna daug
Traukite ir žiūrėkite šaknis. Jie gali būti ir perlaistyti, pabandykite padžiovinti gruntą. Strepsams reikia labai daug šviesos, derėtų juos laikyti kuo arčiau lango.