Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

O as savo vos nesupudziau, per ziopluma, tikiuos, kad atsigaus cray.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 19, 13:50)
kad įbujojo Sniegirinaja Staja, nebenori tilpt ant mano plačiosios palangės blink.gif

Tai iš tiesų galingo augimo strepsas. Jeigu yra galimybė, galima pakabinti, kad niekam netrukdytų.
Vasara įpusėjo...
MOROZNYJE UZORY
user posted image
ARKA
user posted image
MAMBA NR.5
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 19 liepos 2010 - 17:07
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 19, 13:50)
Mano, kad įbujojo Sniegirinaja Staja, nebenori tilpt ant mano plačiosios palangės blink.gif

Grazuole thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 19, 18:05)
Vasara įpusėjo...

Graziai ipusejus thumbup.gif
Aurazs ar imiesi kokiu priemoniu profilaktikai nuo erkuciu, nes tokie karsciai joms rojus doh.gif Kaskaip jau baisu darosi g.gif
Atsakyti
Ačiū, Skarpionuke blush2.gif
Ne, jokių profilaktikos priemonių nesiimu. Fitovermo turiu (jeigu nepasibaigęs galiojimas), tačiau be reikalo tikrai nenoriu purkšti gyvenamosiose patalpose. Jeigu apniks erkės (tfu, tfu, tfu), tuomet ką nors darysiu. Vienas iš ekologiškų variantų – nuolat drėkinti orą aplink strepsus, bet kaip tai padaryti? Drėkintuvo dėl to nepirksiu. Tai šalia stovi indas su vandeniu ir tiek.
Atsakyti
As irgi pastacius vandens, dar kartais vakare apipurskiu. Dauguma jau nuo palanges nuimtos doh.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif
ausrazs, graži vasara thumbup.gif

Baugu dėl kenkėjų unsure.gif
Atsakyti
Na, taip, baugoka, bet stenkimės apie tai negalvoti. O jeigu kas, imsimės priemonių. Gal pravartu ir po lapuką dėl visa ko pasisodinti, kad mėgstamaiusių veislių neprarastume. Pernai rudenį, neinau, ar tai buvo erkutė, bet strepsai susitaisė porą kartą nupurškus "Schultz Insect Spray". Daugelis sėkmingai peržiemojo ir dabar neblogai atrodo, išskyrus kelis, kurie, manau, pražuvo gal ir dėl kitokių priežasčių...
Atsakyti
Ačiū, Dzūke blush2.gif
Žydi 'Red Salmon', nieko ypatingo, tikėjausi labai lašišinės spalvos. Manau, nepasiliksiu.
user posted image
Pražydo vaikutis, kurį iš lapo užauginau kaip 'Smerf', bet... nelabai panašus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 21 liepos 2010 - 18:14
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 21, 19:12)
Ačiū, Dzūke blush2.gif

Už ką g.gif unsure.gif , kad paėmiau strepsio fragmentą? biggrin.gif

Man gražūs abu, o įpatumų nelabai žinau...
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 21, 23:14)
Už ką g.gif  unsure.gif , kad paėmiau strepsio fragmentą? biggrin.gif

Na, kad pagyrei mano strepsų vasarą ax.gif
Atsakyti
merginos,patarkit kas nutiko strpsiams mano,turiu 2 paprastus balta ir violetini..zydi abu,kereliai jauni,pavasari pasodinti...lapai tokie nugeibe kazkokie..manau padziuvo-ziuriu zeme pakankamai dregna...
gal jau jie puna? nezinau ka daryti,gal traukti lauk ir ziuret saknis?
stovi ne ant palanges,tad saules negauna daug
Atsakyti
Traukite ir žiūrėkite šaknis. Jie gali būti ir perlaistyti, pabandykite padžiovinti gruntą. Strepsams reikia labai daug šviesos, derėtų juos laikyti kuo arčiau lango.
Atsakyti