Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

QUOTE(Kristinele- @ 2010 03 09, 16:56)
  Mano draugas mindamas su manimi kartu zenkliai apmazino savo pilvuka, rezultatas -10kg.

Vyrams visada daug lengviau numesti svorio, tame jiems padeda hormonas testosteronas ,kuris neleidžia kauptis riebalų sluoksniui aplink juosmenį;
stimuliuoja raumenų augimą ir pan.
plačiau čia http://www.tribestan...p/id/198/lang/1
Todėl vyrai nuo fizinio krūvio lieknėja daug greičiau. O mes , moteriškuoji pusė, linkusios kaupti atsargas giminei pratęsti, nori tu to ar ne. Ypač tai pajunti po kelių vedybinio gyvenimo metų mirksiukas.gif
Visos mes čia buvom lieknos, kai buvom netekėjusios biggrin.gif , bet kažkas atsitinka ,atsiranda kitų rūpesčių ir kai atsipeikėji ... blink.gif
Taigi, kai ištekėsi, nepamiršk savo pačios patarimų nono.gif
O kaip pačiai pilvo presas sutvirtėjo nuo dviratuko ?

Papildyta:
Tiesa, pamiršau pranešti delčios rezultatus , per 4 dienas pavyko nupurtyti 3 kg, daugiau nei tikėjausi. blush2.gif Bet buvo ir minusiukų , paskutinę dieną kažkaip negerai pasijutau, bet gal tiesiog koją pakišo ir kiti faktoriai : mmm ir dar sprandą susuko, tai normaliai ir miegoti negalėjau tomis dienomis . doh.gif
Ar pavyks "užfiksuoti" rezultatą- tai jau kitas klausimas , bet stengsimes 4u.gif
Atsakyti
Na ir va "išsidaignuozavau" ir išaiškėjo, kad vis tik stebuklų nebūna nono.gif
Iš numestų 3 kg- 2 kg sudaro vanduo. Išvada aiški - dėlčios dieta gan smarkiai varo vandenį iš organizmo. Dabar supratau, kodėl tai nežmoniškai troškino drinks_cheers.gif , o aš galvojau kad vyno vakare padaugindavau lotuliukas.gif
Na bet ir 1 kg per 4 dienas man yra puikus rezultatas thumbup.gif

Sidabrine, kaip tau sekasi ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 11, 09:04)
Sidabrine, kaip tau sekasi ?  4u.gif

Man vakar įkrova buvo blush2.gif Tai šnd ne kaip jaučiuosi smile.gif

Geros svarstyklės pas tave,viską parodo thumbup.gif
Atsakyti
Laikykis 4u.gif ,
tu čia mūsų generolė esi, mes į tave lygiuojames pioneers.gif
Smarkiai nepersistenk, sveikatą saugok - ji yra didžiausias turtas victory.gif
O sportuoti nenori pabandyti- man nuo sporto pagėrėdavo ir nuotaiką ir fizinę būklė, o energijos atsirasdavo oooo, tik vat svoriui tai įtakos neturėjo g.gif
Tavo rezultatai ir taip puikus - man tai kosmosas ... Savo svorio iš vis negalėjau 3 metus išjudinti iš vietos blush2.gif , motyvacijos trūko (o gal tingėjau ???) doh.gif
O tu tikra šaunuolė ploja.gif
Ech, greičiau jau tas pavasaris ateitų , pasiilgau jau ir šilumos ir žalumos , visko ...
Atsakyti
Laikausi,ryt iškrovausiu ir bus viskas gerai,nes vakar maisto tai ryškiai perdaug buvo blush2.gif
Mano sportas užsibaigia vos tik jam prasidėjus,būna užeina darau atsilenkimus,kojas pakilnoju,po kelių dienų aptingstu ir metu doh.gif O kažkur nueit pasportuot tai norėčiau,bet va bėda kad nėra kur dukros palikt doh.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif laukiu ir aš šiltų orų,bus lengviau mesti svorį 4u.gif
Atsakyti
Nu jo, namie ir man su sportu nekas... labai sunku prisiversti blush2.gif . Geriausia aišku su drauge nueiti pasportuoti į neutralią teritoriją, ir aplinką pakeiti -tik į naudą tongue.gif
Man biški lengviau, vaikai jau paauginti, gali ir vieni pabūti kurį laiką rolleyes.gif
Atsakyti
Bielvesta,o tu druską vartojai per delčios dietą? g.gif
Atsakyti
Labas rytas,šiandien bandysiu mažo kaloringumo dieną,nes iškrovos tikrai neatlaikyčiau,toks noras viską valgyt doh.gif O po dviejų dienų besaikio ryjimo,reikia būtinai apsivalyt,bijau ir svertis blush2.gif
Atsakyti

O kaip pačiai pilvo presas sutvirtėjo nuo dviratuko ?

Man pilvo presas pradejo dailiai formuotis nuo begiojimo. Dviratuko minimas dar labiau paryskino ji. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 03 11, 21:53)
Bielvesta,o tu druską vartojai per delčios dietą?  g.gif

Taip, vartojau druską, be druskos fee schmoll.gif Ir labai daug mineralinio geriau.
Nusprendžiau, kad jei mineralinį galima, tai kodėl negalima druskos ? g.gif
Ir kaip pirmam kartui gal nereikėjo man visas 4 dienas laikytis, nes ketvirtą dieną "lomkės" prasidėjo. Nepratus aš tiek daug baltymų ryti, nepatiko matyt organizmui siūlomas kūras. verysad.gif Savijauta buvo ne labai kokia ir dar porą dienų po to doh.gif
Ir dar jautieną aš tik vieną dieną valgiau ,patroškinau be riebalų su šaldytų daržovių mišinių sriubai, ten ir morkų ir porų ir šparagų su kalafijorais buvo- luks patiekalas gavosi. O 3 kitas dienas valgiau vištos krutinėlę virtą ir keptą orkaitėje.
Kitos merginos ir kiaušinius plakė, kepė ir taip visokiom kulinarinėm idėjom forume dalinosi, kaip tą meniu paivairinti nenusižengiant taisyklėms.
Kitą delčią vėl bandysiu, tik pagal save pakeisiu šiek tiek meniu, ir geriau 2 dienas laikysiuos, 2 dienas įparstai valgysiu, o kitas 2 vėl . Na matysim, dar negreit, be to dar Velykos , vis vien nepavyks išissukti . Bus tiesiog keleta iškrovos dienų.
Papildyta:
QUOTE(Kristinele- @ 2010 03 12, 19:10)
Man pilvo presas pradejo dailiai formuotis nuo begiojimo. Dviratuko minimas dar labiau paryskino ji.  thumbup.gif

Nea, man nuo dviračio minimo sutvirtėja kojų, rankų,pečių, nugaros raumenys, o presas dėja... verysad.gif Be atsilenkimų niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielvesta09: 12 kovo 2010 - 19:46
Nea, man nuo dviračio minimo sutvirtėja kojų, rankų,pečių, nugaros raumenys, o presas dėja... verysad.gif Be atsilenkimų niekaip schmoll.gif
[/quote]

O ar esi ismeginus leta begiojima?
Atsakyti
Žiemą lauke nesportuoju, tik patalpose. Ankščiau bėgiodavau iki 24 metų, bet dabar su tokiu svoriu doh.gif , nemanau, kad bus man į sveikatą. Mano svorio metimo tikslas ne grožis, o sveikata. Ir taip jau prikaupiau sveikatos problemėlių, dar vienos man nereikia. Dabar namie po 50 atsilenkimų presui padarau kasdien, keletą tempimo pratymų, kol kas man užtenka mirksiukas.gif
Atsakyti