Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

Sveikos merginos , pagaliau pavasaris iš tikrųjų ateina 4u.gif

Sidabrine, mano nuomone, tau puikiai sekasi, thumbup.gif
taip ir turi būti, kai numeti daug svorio, reikia laiko svorio stabilizavimui (chazanikių forume skaičiau kad rekomenduojamas 6 mėn laikotarpis), o tik po to vėl gali lieknintis toliau .irnesakyk.gif
Tai kad viską tu darai teisingai ir kad ir pamažu,
tikrai pasieksi tikslą first.gif sokiai.gif assa.gif
Svarbiausia, kad visam gyvenimui mirksiukas.gif
Nuoširdžiai tau to linkiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielvesta09: 26 kovo 2010 - 11:50
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 26, 11:47)
Nuoširdžiai tau to linkiu  4u.gif

Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 03 25, 22:33)
Džiaugiuos kad ir šį vakarą atsilaikiau,o tai vis tik numetu kiek ir pasileidžiu  blush2.gif 
Jau toks oras šnd geras,nu gal pagaliau pavasaris atėjo  thumbup.gif

sveikutes,perskaiciau tema smagiai cia susibendravot,noriu prie jusu prisideti ir as ,sveriu 95 jau daugiau nei savaite nevalgau po 18val.atsisakiau duonos miltiniu patiekalu riebios mesos,valgau daugiau sriubytes liesas ir kosytes mazinu porcijas.geriu arbatas zoleliu zaliaja be cukraus.
sedziu namuose auginu dukryte,siaip sportuoti nemegau nuo vaikystes tai ir dabar sunku... doh.gif uzsiauginau sita geri per nestuma ir poto.na zodziu per kokius tris metus suapvalinus,noriu numesti nors kokius 20kg kaip manot ar realu man to pasiekti su tokia mityba?mano ugis 1,66,laukiu jusu palaikymo. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 03 26, 16:12)
sveikutes,perskaiciau tema smagiai cia susibendravot,noriu prie jusu prisideti ir as ,sveriu 95 jau daugiau nei savaite nevalgau po 18val.atsisakiau duonos miltiniu patiekalu riebios mesos,valgau daugiau sriubytes liesas ir kosytes mazinu porcijas.geriu arbatas zoleliu zaliaja be cukraus.
sedziu namuose auginu dukryte,siaip sportuoti nemegau nuo vaikystes tai ir dabar sunku... doh.gif uzsiauginau sita geri per nestuma ir poto.na zodziu per kokius tris metus suapvalinus,noriu numesti nors kokius 20kg kaip manot ar realu man to pasiekti su tokia mityba?mano ugis 1,66,laukiu jusu palaikymo. drinks_cheers.gif

Mano ūgis irgi 166 cm,ir aš nuo 99 kg jau iki 68 kg numečiau,taip kad įmanoma mirksiukas.gif
Smagu kad čia mūsų daugėja,man vienai deja irgi nesisekdavo mest svorio,bet va radau palaikymo komandą ir jau kad mečiau,tai mečiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 03 26, 17:12)
ar realu man to pasiekti su tokia mityba?mano ugis 1,66,laukiu jusu palaikymo. drinks_cheers.gif

Manau, kad tikrai realu , Sidabrinė - gyvas įrodymas drinks_cheers.gif
Jei viską darysi pamažu ir nuosekliai , viskas įmanoma thumbup.gif
Man irgi nepamaišytų 20 kg numesti, ale tiek to , kol kas ir 10 būtų super
Tikslas man turėtų buti realus, kad neprarasčiau motyvacijos blush2.gif
Paskaičius Sidabrinės istorija, nuo vasario pradžios pamečiau 4 kg mirksiukas.gif, taigi mergaitės, reikia tik pradėti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip smagu man kai palaiko ta pati patyrusios 4u.gif ,istikruju daug fainiau nes siaip niekas manimi netiki ir namuose vis siulo koki skanesni kasni ar vakare ko uzkrimsti tai as ir sakau negi dar nepripratot as jug nevalgau to ar ano.... lotuliukas.gif bet nieko kazkaip si karta viskas kitaip ir pasiryzau tvirtai,dar laukiu kol atsilks normaliai eisiu i kiema aplinkos tvarkyti,bus fizini,veliau padesiu mamai darza sodinti vel fizinis.ir taip man jau lengviau kazkaip nesijauciu apsunkusi tai ir jegu daugiau nera tingulio. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 03 27, 20:29)
niekas manimi netiki ir namuose vis siulo koki skanesni kasni ar vakare ko uzkrimsti tai as ir sakau negi dar nepripratot as jug nevalgau to ar ano.... lotuliukas.gif bet nieko kazkaip si karta viskas kitaip ir pasiryzau tvirtai

Tikėk savimi - TU GALI ! drinks_cheers.gif
O netrukus ir rezultatas pasimatys, tikėk, tavo pastangos ne veltui - kuri SAU gražesnį, sveikesnį ir laimingesnį gyvenimą 4u.gif
O namiškiai pripras ... irnesakyk.gif
Atsakyti
nu dekui uz tokius zodelius,man begalo malonu thumbup.gif ,siaip dar mama verbuoju bent jau vakare nevalgyti bet ji vistiek neislaiko nueina patyliukais ir jau ziuriu kerta koki batoneli su riebiu sviestu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot sakau isdavike tu kokia.....tai juokiasi tada.
Atsakyti
Sveikos merginos, džiaugiosi, kad jums puikiai sekasi 4u.gif
O aš šį savaitgalį nusidėjau blush2.gif
Pica kepiau penktadienį vakare, bet vakare tik paragavau mažą gabaliuką, o kol namiškiai šlamštė, gurkšnojau sausą raudoną vyną. Kadangi picą kepiau "valdišką", kaip MB ją vadina, plonapadę su daug daržovių ir mažai sūrio - simboliškai, mėsos irgi tik dėl kvapo, tai manau, nieko tokio... Ryte už tat taip skaniai jos likučius patvarkiau , niam tongue.gif .
O dieną draugė su šokoladiniu tortu atėjo, tai torto gabaliuką suvalgiau su kava
Pasijutau stebima, g.gif , ar valgysiu saldumynų, kiek valgysiu ... nors ir sakiau, kad valgau viską tik mažais kiekias ir iki 18val, tiesa saldumynus laaaabai mažai, ir iki 14 val, nes daug kalorijų "kainuoja" , kai pagalvoji, ar torto-pyrago gabalas, ar koks kepsnys su daržovėm - saldumynai pralaimi hihihi.gif
Grįžtu į doros kelią : šiandien valgysiu daržovių troškinį ir gersiu kefyrą blush2.gif
O čia kelios nuorodos naudinga informacija pasiskaitymui pradedančioms merginoms .Tikiuosi bus naudinga 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=433373
http://www.supermama...?...c=221869
Valgiaraščio idėjos:
http://www.supermama...howtopic=468404
Straipsniai pasiskaitymui (man labai patiko postai m-143, m-142 ir m-145)
http://www.supermama...?...logid=3154

Tik nepradėkit taikyti visko iš karto - geriau pamažu iš lėto, nes gali nervai nebeatlaikyti, žodžiu su protu ... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielvesta09: 28 kovo 2010 - 12:37
Ir aš nuodėmiavau vakar biggrin.gif bet šnd jau vėl normaliai viskas smile.gif Reikia juk kažkada ir sau leisti atitrūkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 03 28, 13:31)
Ir aš nuodėmiavau vakar  biggrin.gif  bet šnd jau vėl normaliai viskas  smile.gif  Reikia juk kažkada ir sau leisti atitrūkti  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na kartais man atrodo tai atleistina,ypac pasiekus tokiu rezultatu,as tai kolkas prisibijau nes galiu paleisti vadeles NETYCIA blush2.gif
vis mastau sesti ant grikiu ir kefyro dietos kokiai savaitiai....
o kaip pas jus su iskrovos dienom?ka valgot ta diena?
Atsakyti