Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

QUOTE(raganele @ 2009 10 04, 10:16)
Va parsikraustėlės iš anapus lango esančios terasos:

oi grazus tas tabo bonsas bigsmile.gif wub.gif ir dar zydi thumbup.gif

as vis saviskiu nepafotkinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 10 04, 10:39)
As irgi galvoju savo pelargonijas persinesti i kambari ziemai ir laikyti kaip kambarines. Tik bijau, ar nepailsejusios per ziema jos man neskurs vasara, t.y. gausiai nezydes g.gif

Mergaitės, pirmiausiai tai joms bus labai didelis stresas, kai iš lauko parnešit į šiltus namus. Norint laikyti namuose, reikėjo anksčiau pradėti pratinti prie naujų sąlygų.
Atsakyti
QUOTE(rasa.s @ 2009 10 01, 14:52)
man jos niekad nepatiko kai pas mociute pilnos palanges budavo ir visos raudonos  biggrin.gif  , bet kai paziuri kiek ivairiausiu spalvu ju yra ir veisliu isvestu, tai tikrai labai akis dziuginancios gelytes  smile.gif
atrodo teks ir man pradet vagiliaut  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Man jos irgi močiutės namus primena wub.gif tik visada nepatikdavo jų kvapas schmoll.gif o dabar pati jau kelias auginu, bet namie, ant palangės, tai palengva žydi visus metus thumbup.gif gražu wub.gif
Atsakyti
As beveik visas sunesiau i antra auksta,o dar kelios lauke.Pas mus salnu nera. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 10 04, 23:31)
As beveik visas sunesiau i antra auksta,o dar kelios lauke.Pas mus salnu nera. ax.gif

as tai laiptine pasipuosiau, o svyrancias dabar didelis vejas kedena doh.gif
Atsakyti
Ajatau,tai ko gero jas tau aplauzys. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 10 04, 23:42)
Ajatau,tai ko gero jas tau aplauzys. blink.gif

tikiuos nors sakele kokia liks g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na kurias nulauzys,tai surinksi ir suplensuosi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 10 04, 23:49)
Na kurias nulauzys,tai surinksi ir suplensuosi. biggrin.gif

abejoju ar po tokio vejo sakelias imanoma butu surast unsure.gif biggrin.gif nors pas mane jos ir nebuvo lb jau dideles uzaugusios ax.gif
Atsakyti
As siandien pasiziurejau zinias,net patiketi negalejau,kad toks vejas kitur siaucia.Pas mus lijo tai smarkiai,bet taip diena silta ir rami.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 10 04, 23:54)
As siandien pasiziurejau zinias,net patiketi negalejau,kad toks vejas kitur siaucia.Pas mus lijo tai smarkiai,bet taip diena silta ir rami.

pas mus ir dabar tai siaucia, tai vel aprimsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2009 10 04, 22:38)
Mergaitės, pirmiausiai tai joms bus labai didelis stresas, kai iš lauko parnešit į šiltus namus. Norint laikyti namuose, reikėjo anksčiau pradėti pratinti prie naujų sąlygų.

user posted image Aaaa..., a tai ka dabar daryt unsure.gif Jau... viskas user posted image
Nors ir namie dar ne labai ir kitokios tos salygos, be adijaliuko is lovos nelipu unsure.gif tai gal dar nieko, a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dar viena mama: 05 spalio 2009 - 06:37