Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-7 tema.

Nemanau, kad reikia kažkaip pratinti prie geresnių sąlygų. Visos gėlės ir kambarinės ir "laukinės" su vazonėliais pradėjo kraustytis namo prieš pora savaičių - antrą kvėpavimą tiesiog įgavo biggrin.gif Portulaka žyyyydi ir stiebiasi aukštyn, pelargonijos, gerbera leidžia naujus pumpurėlius kambarinių lapai iš liūdnų beprarandančių spalvą vėl patamsėjo sužaliavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 10 05, 07:35)
user posted image  Aaaa..., a tai ka dabar daryt  unsure.gif Jau... viskas user posted image
Nors ir namie dar ne labai ir kitokios tos salygos, be adijaliuko is lovos nelipu  unsure.gif  tai gal dar nieko, a?

manau, dabar namie dar vesalioka (daugiabuti, kas nekurena), tai jom per didelio streso neturetu but g.gif
as saviskes irgi i laiptine istremiau, o ten vesalioka, kolkas viskas kaip ir tvarkoje ax.gif
Atsakyti
Na maniskes irgi nekurenamoje namu patalpoje,tai joms ten nekarsta.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 10 05, 11:15)
Na maniskes irgi nekurenamoje namu patalpoje,tai joms ten nekarsta.

pas mus laiptine siaip kurenama, bet ten gautusi per 3aukstus tik vienas radiatorius, tai visada vesu, o ziema irgi saltoka unsure.gif
Atsakyti
Rena,ar atlaike tavo pelargonija vejus. g.gif
Atsakyti
o as isandien sesis plensiukus pavogiau is miesto centro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 10 05, 09:51)
o as isandien sesis plensiukus pavogiau is miesto centro blush2.gif

sako vogtos gėlės geriausiai auga ax.gif
Atsakyti
Gal cia ir prietaras,bet as irgi vis stengiuosi pasivogti,sako geriau auga. biggrin.gif
Atsakyti
Man tai irgi taip gaunasi: kokią nusiperku auga, bet būna šiaip sau, o jei jau netyčia kokį flenciuką kur nugnybu, tai atsigrožėti neįmanoma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 10 05, 11:21)
Rena,ar atlaike tavo pelargonija vejus. g.gif

aha, atlaike thumbup.gif jauciu reiks jau jas gabent link namu ax.gif
Atsakyti
kazi ar istvertu mano palergonijos svyrancios sklepe jame silta tik kad tamsu i sviesa koki vasario pabaigoj isnesciau kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 10 05, 14:42)
kazi ar istvertu mano palergonijos svyrancios sklepe jame silta tik kad tamsu i sviesa koki vasario pabaigoj isnesciau kaip manot?

mano rūsys irgi šiltas,bet šviesos nedaug.galvoju irgi jas ten nešt,tik ar reikia jas kaip nors nuskabyti,ar palikti taip kaip yra g.gif
Atsakyti