O kokios domina?
Turiu baltų kompaktinių, svyrančių bordo pilnavidurių, kompaktinių tokių nei ružavų, nei raudonų - tarpinė spalva..tų pačių rožinių..
mane domina klasikinės raudonos - kompaktines, būt gerai iš ko gaut pilnavidurių..arba didžiažiedžių..Jau ruduo, šalta, tuoj reiks galvot kur padėt visas..
QUOTE(Violeta* @ 2009 09 07, 23:03)
O kokios domina?
Turiu baltų kompaktinių, svyrančių bordo pilnavidurių, kompaktinių tokių nei ružavų, nei raudonų - tarpinė spalva..tų pačių rožinių..
mane domina klasikinės raudonos - kompaktines, būt gerai iš ko gaut pilnavidurių..arba didžiažiedžių..Jau ruduo, šalta, tuoj reiks galvot kur padėt visas..
Tai man jokio skirtumo, bile daugiau rusiu.

O kokiam jus rajone?
sveikutės
gal kas turit ir galit pasidalint arba keistis savo grožiais.
Štai čia įdėjau skelbimuką apie savo pageidavimus

sveiki , jei atsirastu kas pelargonijas mes lauk tai priglauščiau ,tik pasakykit...
QUOTE(jolaxus @ 2009 09 08, 09:21)
sveikutės

Su tokiais graziais lapais neturiu.

Gal i kokias kitas noretumet keisti?

QUOTE(l.jelena @ 2009 09 08, 16:13)
Su tokiais graziais lapais neturiu.
Turiu tik raudonos spalvos ziedus, o ju lapai turi 3 mm plocio rudos spalvos kanta apie lapo viduri.
Turiu 5 rusiu, bet visur lapai paprasti.

galėčiau atgnybti, keistis šiai dienai kaip ir nebenoriu daugiau, pageidautas jau pasiūlė, bet tos tamsialapės pas mane jau ne jaunos, sėjau prieš kokius tris metus, tai jau turiu prisidauginus. Parašyk į až kontaktus, kažkada gi vežiau pas tave šį bei tą, tai kryptį prisimenu, tik primink tiksliau adresą ir tel. parašyk
(o vyras jau susitaikė su aistra gėlėms?

QUOTE(jolaxus @ 2009 09 08, 17:23)
galėčiau atgnybti, keistis šiai dienai kaip ir nebenoriu daugiau, pageidautas jau pasiūlė, bet tos tamsialapės pas mane jau ne jaunos, sėjau prieš kokius tris metus, tai jau turiu prisidauginus. Parašyk į až kontaktus, kažkada gi vežiau pas tave šį bei tą, tai kryptį prisimenu, tik primink tiksliau adresą ir tel. parašyk
prisimenu, kai tuomet jis tave bandė apsaugoti nuo gėlių kaupimo
)

Parasiau i AZ.

QUOTE(Charlize @ 2009 09 09, 15:29)
Klausykit, vat aš savo pelargonijas žiemai noriu vežt į sodybą žiemot. Paliksiu name, temperatūra neminusinė, tėvas palaistys karts nuo karto. O jas reik apgenėt prieš tai? Na pas mane šakos ohoho. Ar geriau pavasarį sutvarkyt viską?
As tai zadu sita darbeli atidet pavasariui. Apgenesiu koki balandi, tada, sako jos dar vesliau pradeda bujot.

AveM, O tai kur fotke?

Ex, neber graziu vaizdeliu... Grizus is atostogu radau nudziuvusiais, nusususias, amarais aplipusias
Palaisciau, apskabiau, biski atsigavo, zydi dar, bet nabe tokiais graziais kupstais. Ex, stai ir baiges musu vasara

Pasirodau su savo geliukais,kelias tik turiu,bet jau turiu daugiau spalvyciu prikaisiojus plenciuku i zeme,laukiu ziedeliu