Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydimas lazeriu?!

QUOTE(Kozete @ 2005 09 15, 16:59)
Regėjimas stipriai nesitaiso nei nuo vitaminų, nei nuo jokių pratimų. Dažniausiai regėjimas pradeda gerėti, kai yra nemažas minusas.

Rašėte, kad gydytoja pasakė, kad nešiojote per stiprius, tai nebūtinai pagerėjimo ženklas. Dalis gydytojų mėgsta numažinti ir pasakyti kad taip reikia, o kiti padidinti ir pasakyti, kad taip reikia. O žmogui reikia tik įtikinamai pasakyti ir jis patiki, o kas gi nesidžiaugia, kai jam pasako, kad pagėrės.

O čia tu smarkiai klysti. Akis irgi yra raumuo, kuris netreniruojamas silpsta, o treniruojamas stiprėja ir atsigauna. Sakymas, kad negali akis gerėt nuo pratimų, tėra tik savo tinginystės pateisinimas. Tas pats, kai nesportuojant kūnas apauga lašinukais.

Man gydytojai nesakė, kad nešiojau per stiprius akinius, nes aš juo nešiodavau tik retkarčiais ir į tolį, po metų pasitikrinusi akis sužinojau, kad matau geriau nei anksčiau. O tą jau ir taip įtariau, nes akiniai iš tikro darėsi per stiprūs, sukosi galva nuo jų, jau net kreipė vaizdą. O iš pradžių tiko tie akiniai. Ėmiau pastebėt, kad ir į tolį geriau matau ir tt.
Atsakyti
em...kiek tokia operacija kainuoja? ax.gif
ir beje, kokius pratimus galima butu daryti, kad bent siek tiek pageretu regejimas, jei is vis pageretu..? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2005 09 18, 17:07)
em...kiek tokia operacija kainuoja?  ax.gif
ir beje, kokius pratimus galima butu daryti, kad bent siek tiek pageretu regejimas, jei is vis pageretu..? tongue.gif

šiaip tai PRK operacija kainuoja 2000 lt, o Lasik - 4500 lt (cia už abi akis) (info- www.lasik.lt)
Atsakyti
QUOTE(EverGreen @ 2005 09 18, 16:20)
šiaip tai PRK operacija kainuoja 2000 lt, o Lasik - 4500 lt (cia už abi akis) (info- www.lasik.lt)

As dariausi PRK,kainavo 3000,bet tai buvo pries 4 metus ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

Rytoj einu konsultuotis, atrodo pas Gutauską. Konsultacija kainuoja 70 Lt. Tai ketvirtadienį parašysiu ką man gero pasakė. Mano akys: -5, -5, bent jau aš taip galvoju.
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2005 09 18, 17:07)

apie jogos akių pratimus rašiau čia. Bet juos reikia daryti kasdieną, ir ne porą dienų, ne savaitę, reikia bent metų, kad pasijaustų nors koks rezultatas. Laiko tam reikia nedaug, pratimai nėra sudėtingi, bet reikia pastoviai juos daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutukas visoms,

Taigi, vakar buvau konsultacijos akių lazerinės chirurgijos centre, bet ne pas Gutauską, o pas Kirtiklį. Pasirodo mano regėjimas ne toks koks aš galvojau, jau -5,75 ir dar plius -1,5 astegmatizmo. Vienu žodžiu bendrai išeina -7, kaip man paaiškino. Užsirašiau operacijai. Pasirodo tame centre dirba mano pažįstamo puskė, tai ji man pasakė, kad geriau operuotis pas Gutauską, nes jis turi daugiau patirties. Dar aiškino, kad nebūtų jokių komplikacijų, būtinai reikia lopelio pjovimo metu nesinervinti, nejūdėti, vienu žodžiu, vos nekvepuoti, kad netyčia neužgautų ko nors kito. Va taip. Tai kad lauksiu savo spalio 14 d.
IR DAR TURIU KLAUSIMĖLĮ: gal kas nors turite nuolaidų kuponą LASIK operaciaji netyčia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataG @ 2005 09 22, 18:59)
IR DAR TURIU KLAUSIMĖLĮ: gal kas nors turite nuolaidų kuponą LASIK operaciaji netyčia?  biggrin.gif

manau, jei palauktum Kalėdų, tai būtų kalėdinės nuolaidos be jokių kuponų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane irgi domina akiu korekcija lazeriu. Ne del saves, del vyro. Jis daug laiko prasedi dirbamas atidu darba, tai susigadino akis. Stiprus akiu nusilpimas. Galvojam apie operacija. Kokios kainos? Kokie liekamieji reiskiniai? Ar zinoma kaip atsilieps po 20-30 metu.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 23, 07:49)
manau, jei palauktum Kalėdų, tai būtų kalėdinės nuolaidos be jokių kuponų  mirksiukas.gif

Gal tu, liepsnelė, ir teisi g.gif O kokios jos būna, nežinai? Nors man pažįstama ir dabar žadėjo pašnekėti su Gutausku dėl nuolaidos, tai tada ir nereikės laukti taip ilgai. ax.gif O tie man akiniai jau taip atsibodo! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataG @ 2005 09 23, 10:28)
Gal tu, liepsnelė, ir teisi g.gif  O kokios jos būna, nežinai? Nors man pažįstama ir dabar žadėjo pašnekėti su Gutausku dėl nuolaidos, tai tada ir nereikės laukti taip ilgai.  ax.gif O tie man akiniai jau taip atsibodo! cool.gif

labai tiksliai nežinau, bet esu girdėjus apie 10 proc.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 23, 11:13)
labai tiksliai nežinau, bet esu girdėjus apie 10 proc.

Viskas ok. Jau turiu 12% nuolaidą thumbup.gif . Neseniai paskambino ir man pranešė, dabar tik lieka laukti operacijos, o ten jau bus matyti ar verta buvo ar ne? 4u.gif
Atsakyti