Įkraunama...
Įkraunama...

Taškų dieta

nu ka, prisizadejau nuo pirmadienio lotuliukas.gif

gizzy: jei moki kita kalba, ieskokis kita kalba informacijos ww gyvuoja visam pasauly
dabar paversiu matavimo vienetus
UK ir JAV naudojama imperinisi matai
uncjos - angl. ounce, trumpinam oz = 28.3495 g
skyciam matuoti uncijos - angl. fuid ounce, trumpinam fl/oz =28.4130742 mililitrai
pintos - angl. pint =568.261485 mll, arba 20 oz

svaras - angl. pound, trumpinam lb = 453.59237 gr.
Atsakyti
Laba 4u.gif

O man siandien nekokia diena, per savaite nukrito tik 400 gr unsure.gif .. Itariu cia tas gimtadienis ne laiku pasitaike.. Sestadieni tikrai jokiu tasku neskaiciavau, valgiau viska, ir iki velumos doh.gif .. Na tikiuosi sia savaite atsigriebiu.. Labai tikiuosi...

Boombate, sekmes 4u.gif , gal koki meniu esi susidariusi? Ar zadi tiesiog valgyti viska ir skaiciuoti smile.gif ?
Atsakyti
oi kaip parjuokinai lotuliukas.gif tik 400 gr lotuliukas.gif reik sakyt, net 400, vis lengviau

zinai as pasiskaitinejau vakar, man atrodo, kad tau tie 10 obuoliu per diena gali koja pakist ax.gif , nes kiek skaiciau, kad tuos 29 pro taskus (amerikieciai vadina plus point- man lietuviskai ir taip atrodo geriau vadint plius taskai n bigsmile.gif ) butina suvalgyt, tie po nuli T+ (plius taskai) reikalingi tik, tam, kad istempti nuo valgio iki valgio, jei esi labai alkanas, nes jei pradedi piktnaudizuti reikia atsiminti, kad jie turi kaloriju, ir kaip kd buvo rasyta perdaug cukraus virste i riebalus ax.gif pvz jei suvalgytum sauksta ryziu su darzovem nebereiktu kokiu 5 obuoliu lotuliukas.gif

as tai tik skaiciuoju, vakar bandziau tilpt i savo taskus schmoll.gif net gi su nuliniais taskais, man maisto mazai, bet as tokia judanti dar plius pati maitinu, tai drasiai virsyju, tikriausia reik persiskaiciuoti tasku verte, kaip kad sportuojanciai g.gif

menu nesu susidarius, kol kas tingiu, po to ziuresim ax.gif

tai kada sveriames??? lotuliukas.gif as galiu tik pirmad, treciad, ir penktad, kai mano dickis darze, nes jam labai norisi su zaist (as neturiu svarstylkiu tai sveriuosi su Wii board)

Atsakyti
Nu taip TIK 400 gr. Nes gi praejusia sav NET 2 kg pameciau thumbup.gif .. Aisku nesitikejau vel 2 numest, bet bent 1 kg tai maniau tikrai bus blush2.gif doh.gif

Zinok ir as apie savo tuos obuolius pagalvojau lotuliukas.gif , bet tie obuoliai obuoliams nelygus, spygos dydzio lotuliukas.gif .. Bet vistiek mazinsiu kiekius vaisiu, nes ir vynuogiu prisiryju, noriu nenoriu, kad tik kazka valgyt doh.gif

Taj manau tau reiketu siand. Pradet svertis, kad tiksliai matytum kiek numetei per sav. , taisykles tokios kiek zinau ww dietoje, svertis TIK VIENA karta savaiteje.. Na man gavosi irgi pirmadienis, kada ir pradejau dietintis.. Tai abi ir prisiduosim viena kitai pirmaieniais lotuliukas.gif
Dar gal gizzy prisijungs,ir tema bus truputi atsigvusi thumbup.gif

Siaip idomu,ar nebutu galima kaip nors visa surinkta, surusiuota info apie ww perkelt i pirma puslapi g.gif , butu galima isverst taisykles, sarasus produktu, receptukus.... tikiu atsirastu daugiau merginu susidomejusiu sia dieta smile.gif...

As siandien nusprendziau virtis darzoviu sriubos - 0 pro pointu tongue.gif .. Pusrycims suvalgiau nemaza beigeli biggrin.gif , su sezamo seklom.. Nzn lietuvoje ar jie populiarus, bet pas mus jie labai eina kaip sumustiniai, sotus ir skanus thumbup.gif .. Tai pagal propointus -6 taskai, o pagal senaja versija - 4 taskai ... Aisku uzsirasiau kaip 6.. Ir arbata su pienu.. Labai pamegau i arbata dar isiberti cinamono ziupsneli ax.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Na as dar sia savaite neskaiciuosiu, nes dar visko iki galo neissiaiskinau su ta dieta biggrin.gif Tai bandysiu dar sia savaite pasirinkti kuo daugiau informacijos ir gal nuo pirmadienio jungciaus prie jusu ax.gif Svertis galiu bet kada, bet jei startuociau nuo pirmadienio, tai pirmadieniais ir sverciausi smile.gif
Atsakyti
Labai puiku drinks_cheers.gif 4u.gif , bent jau as tai cia busiu, tikiuosi ir boombate nepabegs 4u.gif jei kas dar bus neaisku klausk, atsakysim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cool Mama: 24 spalio 2011 - 15:35
oi bajeriste tu lotuliukas.gif
spygos dydzio obuoliukai lotuliukas.gif thumbup.gif as pamirsus apie spygas buvau lotuliukas.gif

ar gerai pirmadieniais g.gif as tai asmeniskai apsiedu savaitgaliais blush2.gif MB namie tai jis padaro valgyt smile.gif , bet tai diedai kudai nedaro rolleyes.gif ir siaip saldziau, riebiau, daugiau savaitgaliais ax.gif nu bet gal ir geras stimulas butu neapsiest svaitgaliais g.gif jei reiktu pirmadieni svertis.
tai ka, mano pradinis svoris 72 kg (man tas svoris tai dzin cool.gif , as noriu gerai atrodyti ir deveti bent jau dydziu mazesnius drabuzius)
o svertis tik karta per savaite, nes anot WW suvalgius 1 dietini patiekala rezultato nepamatysi, rezultatai prades rodytis maziausiai po 21 patiekalo o 21 dalint is 3 =7 dienos mirksiukas.gif
Man patinka tavo entuziazmas thumbup.gif del perkelimo i pirma puslapi tai moderatores reiktu prasyti
as verst galiu, bet tik karts nuo karto, nes su mano kleckiukais garantijos nera, kad leis lotuliukas.gif bet galiu nuorodu prikelt

o tu i juoda arbata beri cinamona bigsmile.gif reiks isbandyt

Papildyta:
zinai as pasiskaiciavau savo sios dienos taskus ir T+, nu paprastus taskus virsyju o T+ tai dar yra ko pavalgyt

as su propoints nesuprantu, kaip visada valgant ta pati tasku skaiciu kris svoris??? g.gif nes su paprastais taskais, tai juos mazini kas kazkiek laiko, o su T+ kaip? ir kaip zinoti, kad nukris tiek, kiek reikia/nori? su senaisiais taskais geli reguliuoti, o T+ g.gif g.gif man vis dar mistika doh.gif
man labai svarbu suprasti ax.gif kad patikeciau lotuliukas.gif

o tu viska sveri ir tiksliai skaiciuoji? siaip tai jei labai tiksliai laikantis WW tai reiktu doh.gif as tai viska" is akies" skaiciuoju ax.gif ir porcijas, ir taskus, ir gramus

nu idomu kaip man cia bus lotuliukas.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2011 10 24, 17:26)
Sveikos  smile.gif
Na as dar sia savaite neskaiciuosiu, nes dar visko iki galo neissiaiskinau su ta dieta  biggrin.gif Tai bandysiu dar sia savaite pasirinkti kuo daugiau informacijos ir gal nuo pirmadienio jungciaus prie jusu  ax.gif Svertis galiu bet kada, bet jei startuociau nuo pirmadienio, tai pirmadieniais ir sverciausi  smile.gif

dar viena tasku valgytoja 4u.gif thumbup.gif klausk jei ka visos ieskosim atsakymu (kad tik moket nereiktu lotuliukas.gif ), lietuviskai tai info kaip ir nera, tiek kiek mes cool mama cia prirasem
Atsakyti
nu va as vargau vargau ir issiaiskinau, kad maitinant dauodama dar ekstra taskus (geroka suma) tai as ir WW taip maitinausi ir ir drasiai telpu i tuos taskus, tai net nezinau ar man beverta buti sitoj temoj g.gif
suradau labai daug minusu sitoj dietoj 4u.gif
vengiama visu riebalu - jei jau grieztai laikais tai jau taip brukami tie low fat, reduced fat, 0% fat kad net .... cool.gif
cukrus rekomenduojamas keisti tom piliulem unsure.gif
man tokie dalykai laaaabai toli nuo sveikos mitybos doh.gif
Atsakyti
sveikute 4u.gif

negi dabar pabegsi sad.gif .. bet zinoma sveikata eina pirma visko,o dar pati matini 4u.gif
as pati tai ir be dietu viska renkuosi low fat arba isvis 0 fat, jau ipratau ir man net skaniau, pienas full fat isvis negaliu gerti, jauciasi vos ne grietinele.. o saldikli as ir siaip visada visur naudoju pati sau ax.gif

gal tau tiktu tuomet maitinanciuju tema 4u.gif jos ten linksmai meta svoriuka,ir maitina vaikucius smile.gif

tu esi tikra saunuole kad pati maitini, kiek laiko dukrytei?
as as irgi buvau tikra saunuole lotuliukas.gif , ismaitinau pirmaji iki 1 metuku, o antraji beveik iki pusantru.. tuo metu pradejau laikytis dukano dietos..

as i juoda arbata, bet su pienu beriu cinamona.. na zodziu i puodeli dedu pakeli arbatos,pora tableciu saldiklio, geras ziupsnelis cinamono.. tada uzplikau viska verdanciu vandeniu, o kai arbata isigeria, istraukiu maiseli ir pabalinu pienu smile.gif , cia atseit indiskas arbatos stilius, tik jie dar cardamomo buna isiberia, dar kokiu pipiriuku lotuliukas.gif .. tai va, o man ir cinamono uzteko, labai labai skanu thumbup.gif

Atsakyti

tikiuosi, kad tu gyveni toli nuo Dublino 4u.gif kokiu siaubu per tv prisiziurejau unsure.gif
dar kazkaip neapsisprendziu, labausiai upa numuse, kad as vis telpu i tas normas ir net stengtis nereikia lotuliukas.gif
del low fat tai gal Dukano dieta itakos padare rolleyes.gif atvaziuok pas mane torto paragaut, is low fat tokiu neiskepsi lotuliukas.gif
as tai ir maitinanciu dietoj dalyvaujau lotuliukas.gif , kazkaip uzmaciau apie WW ir galvoju prisidesiu, nes labai vietom nuvaziuota i lankas buvo cool.gif

o kaip skaniai arbatos atsigeriau pagal tavo recepta

tu tai sauniai su maitinimu thumbup.gif as ir taip zadu dicki iki pusantru maitinau, po to nestumas, dabar dukrytei 8 men, zadu maitint ilgai, bet gi nuo vaiko priklauso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boombate: 25 spalio 2011 - 22:10
cool mama, gal metei taskus skaiciuot?
gizzy, ir neprisijungei?
Atsakyti
sveika smile.gif ,

pusiau,nes dabar toks svenciu maratonas buvo ax.gif , viso numeciau 3 kg, visa laime,kad jie i namus negryzo, per visokius torciukus.. siandien griztu biggrin.gif

o kaip tau sekasi boombate su svoriuku kovoti:)?
Atsakyti