Sveika,
Na gal ir ne vienintele,bet kolkas panasios dar nebuvau sutikusi, o laikiausi as ju N.. Isikro visos tikrai buvo efektyvios, su visom kazkiek numeciau, ir svoris nebegrizo (tfu tfu tfu).. Bet ilgiau kaip kelias savaites negaledavau istverti, vis kazko trukdavo, negalima to ar sio produkto, o jei jau karta paragauji kas negalima - negali sustoti

..tada ir baigiasi visos tos dietos
Su ww kazkaip kitaip, laikausi db antra savaite, ir kolkas patenkinta kaip slyva, isvaziavusi i miesta, jei isalkstu truputi, nebijau uzkast kokiu cipsu,parvaziavusi namo susiskaiciuoju,su kalkuliatoriumi, mazas pakelis -3,5 taskai, galu gale vaisiu nusiperki, ar uogu, jei nesinori papildomu tasku sunaudoti.. Siandien vaziuojam i gimtadieni,tad bus vakare daugiau tasku,torciuko gabaliukas aisku, gal dar ko, ka sudetinga bus apskaiciuoti... tai pietums sriubos issiviriau.. Sriubos puodas 6 taskai, kuriu as tikrai nesuvagysiu, maximum 3
Kuo skiriasi pointai nuo propointu zinok net neisivaozuoju .. As naujos lenteles, kur butu galima apsiskaiciuot dienos normos propointus nerandu online, tik senaja.. Kur gali apsiskaiciuoti dienos normos pointus.. Tai pagal senuosius pointus man paskaiciavo , kad galiu sunaudoti 25 taskus ir 35 extra tasku per savaite saldumynams. Mano drauge, kuri yra nusipirkusi programa, ir turi lentele, sake kad man priklauso 29 taskai, ir berods 40 tasku extra savaitei..
Siaip man tikrai uzteku ir 25 tasku dienai, jes valgau daug vaisiu, bet taskus dazniausiai virsyju , ir sunaudoju vidutiniskai 27-29, kaip ir priklauso pagal naujaja programa. Cia nuo dienos priklauso, vakar tarkim sunaudojau tik 23 taskus, siandien sunaudosiu daugiau, visgi vaziuojam i gimtadieni, ten pasiskaiciuoti bus sunkiau..
Tai butinai junkis ir tu, viena kita palaikysim

pro taskus skaiciuokis tuo kalkuliatoriumi kur esu idejusi nuoroda.. ten butent pro taskus ir skaiciuoja,tarkim ant pakelio raso, kad surio 40 gr yra tiek gramu baltymu, tiek angliavandeniu, tiek, riebalu... Zodziu i ta kalkuliatoriu surasai kiek visko yra toje porcijoje surio ir gauni rezultata = 4pro taskai ir panasiai...... dar puslapis atgal esu idejusi sarasa pagrindiniu produktu su pro taskais