Įkraunama...
Įkraunama...

Taškų dieta

DARZOVES ir VAISIAI neturi isvis TASKU ! Zodziu kiek besuvalgysite bus - 0

Mano siandienos meniu ... Pusryciai 2riekutes WW duonos (2 taskai), su 30 g uogienes (2taskai) , arbata, obuolys ir gan nemazas bananas - sotus pusryciai = tik 4 taskai thumbup.gif

Drauge yra nusipirkusi programa... Ir kelis tipsus pasake - per diena ne maziau 85gr. mesos , ne maziau 3 porcijos pieno produktu..

Mano pietus..

Stikline (jau isvirtu) grikiu (2taskai) su troskinta vistiena 100 gr. (4 taskai), ir darzovem (0 tasku) smile.gif)) ir indelis jogurto (2 taskai)

Sotu- sveika-skanu... Kuri dieta neliepia atsisakyti kokiu produktu, ir meti svori g.gif ? ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cool Mama: 11 spalio 2011 - 16:25
Kolkas as cia dar viena biggrin.gif

Antra diena dietos smile.gif ...
Sveriuos kas savaite, taip pataria sioje dietoje...
Mano svoris vakar buvo 76.1 kg... blush2.gif , sversiuosi ateinanti antradieni..

Vakar praejo puikiai thumbup.gif , jokio alkio, jauciuos zvali smile.gif

Man paskaiciavo sioje dietoje, kad reikia suvartoti nemaziau ir ne daugiau kaip 25 taskus, bet vakar turejau tik 21 taska, ir nieko dugiau nesinorejo.. Tad vigi PRISIVERCIAU suvalgyt lekstyte ryziu... 150 gr virtu ryziu turi 6 taskus , joooo nemazai:)

Siandienos pusryciai buvo 30 gr aviziniu dibsniu, (av.dribsniai skaiciuojasi sausi) , na issiviriau pusrytines koses, su 200 ml liesu pienu, isipjausciau 1 nemaza obuoli.. Gavosi tirsta, skani, soti kose..
Taskai butu tokie
Av.dribsniai (sausi) 30 gr. - 3taskai
Pienas , liesas 285 ml. - 3 taskai.. (as sunaudojau 200 ml,priskaiciavau sau kaip 2taskus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cool Mama: 12 spalio 2011 - 12:53
As is dar viena ax.gif ....

Laukiu prisijungusiu nauju tasku skaiciuotoju smile.gif
Zinot, idesiu nuotrauku siandien,kaip zmones sukusta laikydamiesi tasku dietos... mirksiukas.gif

Mao pusryciai labai panasus i vakarykscius, tik vietoje obuolio i kose isipjausciau banana.. Skanumelis .. Ir tik 4 taskai uz visus pusrycius tongue.gif
Atsakyti
Mane sudomino ši dieta, bet kad informacijos minimaliai doh.gif gal kas galit apšviesti?
Atsakyti
Hirundo, dieta labai paprasta...
Eik cia
http://www.healthywe...points-allowed/
Surasyk savo duomenis, ir tau parodys kik unaudot tasku per diena ir per kiek laiko numesi..

O poto, kiekvienas maisto produktas tui tasku kieki.. Valgai ir skaiciuoji..tarkim, pusryciams kokia av.kose, kaip kad as valgau, 30 gr. Sausu turi 3 taskus, jei kose dari su vandniu, taj pusryciai bus tik 3 taskai, jei su pienu, tarkim 280 ml, taj prisides 2 taskai.. Viso bus 5...

I kose prisipjaustyk ar prisidek kiek sirdis geidzia visiu - bananu, o buoliu, slyvu, braskiu, melyniu.. Vaisiai ir uogos, bei darzoves turi 0 tasku wink.gif

Duonos rieke turi 2 taskus... Na as esu sarasa udejus ankstesniame puslapyje, kiek kas turi tasku. Bet viskas mazdaug 1,2,3 taskai...

Dietoje VISISKAI nieko nereikia atsiskyt... Beje visokiems gardumynams yra duodmi papildomi takai per savaite wink.gif

Tarkim pietums as valgiau 2 karstus dvigubus sumustinius, Su desra, tai mano pietus buvo tik 6 taskai, nes salamio desra turi tik 1 taska per riekele.. Vakarienei issikepiu MiLTINIU blynu, valgiau su j.serbentu uogiene... Buvo tik 7.5 tako... Gavos 5 dideli (per puse keptuves, nes tesla skysta) , blynai...

Sunku patiket, kad tokia dieta veikia, bet weight watchers dieta yra laaabai populiari visame pasaulyje, mones dziugiasi rezultatais, tad reiskia, tikrai veikia smile.gif

Atsakyti
Gaila, kad nera dar norinciu prisijungti smile.gif ... Na rezultatais vistiek pasidziaugsiu ir cia, gal atsiras norinciu.. Pirma savaite -2 kg !!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2011 10 18, 12:45)
Gaila, kad nera dar norinciu prisijungti  smile.gif ... Na rezultatais vistiek pasidziaugsiu ir cia, gal atsiras norinciu.. Pirma savaite -2 kg !!!!   thumbup.gif

tai tu parasyk, parasytk, as vis paskaitau> zinau as apie WW, vaiksciot ten kaip ir pritingiu blush2.gif online versija ir kazkaip nelimpa ax.gif paskaitinet tai labai idomu.

sauni savate! kad ir toliau taip
Papildyta:
QUOTE(hirundo* @ 2011 10 13, 13:41)
Mane sudomino ši dieta, bet kad informacijos minimaliai  doh.gif  gal kas galit apšviesti?

inormas nera, todel, kad si programa yra mokama mirksiukas.gif gali vaikscioti i susitikimus arba internetu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boombate: 19 spalio 2011 - 04:23
QUOTE(Boombate @ 2011 10 19, 05:24)
tai tu parasyk, parasytk, as vis paskaitau> zinau as apie WW, vaiksciot ten kaip ir pritingiu  blush2.gif online versija ir kazkaip nelimpa  ax.gif paskaitinet tai labai idomu.

sauni savate! kad ir toliau taip
Papildyta:

inormas nera, todel, kad si programa yra mokama  mirksiukas.gif gali vaikscioti i susitikimus arba internetu

labai tikiuosi, kad taip bus ir toliau thumbup.gif
as ir i jokius susitikimus nevaikstau, uz nieka nemoku, tik info prisirinkusi online ir pagal ja vadovaujuosi, dar drauge pataria kai konors nerandu, kokiu tasku ir panasiai ax.gif
zadejau pirkt WW kalkuliatoriu, tada visus apskritai produktus galima apsiskaiciuot, isverst i taskus.. ale radau online tongue.gif , maniau gal netikslus, bet drauge, kuri turi WW kalkuliatoriu, patikrino, ir patikino,kad si online kalkuliatoriaus versija irgi tiksli thumbup.gif , tai isvis, zinok dieta kolkas atrodo labai lengva thumbup.gif
na pati kolkas nematau reikalo uz kazka moket rolleyes.gif

o tu Boombate, nesupratau, laikaisi irgi sios dietos,ar ne:)?
Papildyta:
online kalkuliatorius smile.gif
pati naudojuosi UK versija smile.gif

http://www.calculato...-...mp;x=84&y=7
Atsakyti
ne as neilaikau WW, cia tiesiog aplink masinis pasmisismas visi tik ir vaiksto i ww, taskus skaiciuoja, kaip apsesti lotuliukas.gif dabar gi tie pro taskai vietoj iprastiniu taskus, kuo jie skiriasi?
Atsakyti
aha as viena tu apsestu, bet nemanau kad tai yra blogai rolleyes.gif , visdelto tai vienintele dieta, kuri ismoko vadytis, ir nepersivalgyti, kurioje leidziama vartoti visus produktus, ir nera ribojamas laikas, maisto eiliskumas ir nera dar kokiu taisykliu.. manau si dieta daug protingesne uz visokias, grikiu, kopustu sriubu ar dar kokias dietas, kur turi buti TAIP O NE KITAIP... nes visgi tos visokios dietos kadanors baigiasi, o kai baigiasi sunku islaikyti pasiekta svori? ...

dar man prie sirdies sveikas maitinimasis, bet esu visiska bevale, ir negaliu misti vien sveiku maistu, reikia ir tu nuodu kartais biggrin.gif visokiu cipsu ir picu.. ax.gif

kolkas man sioje dietoje eina susivaldyti, nevirsiti duotu tasku skaiciaus, laaabai gelbeja tai jog vaisiai ir darzoves neturi tasku thumbup.gif

siandien tingejausi kazka specialaus taisytis, nusipirkau jau paruosta is WW zuvies apkepa, troskina zuvyte su bulviu kose ant virsaus thumbup.gif visa porcija 6 taskai, dar zadu brokoliu su sparaginem pupelem issivirti, salia prie sio apkepo rolleyes.gif ... tad pietus bus tik 6 taskai ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
tikrai nevienitele dieta, kuri ismoko valdytis ir nepersivalgyti mirksiukas.gif is esmes tai cia gyvenimo budo ir mitybos keitimas i geresni/ sveikesni, bet oi ...kiek oi... pasilaiko, pasiekia norimo rezultato ir vel lasiniais apauga.

o tai kaip su tais pro taskais, kuo skiriasi nuo paprastu tasku ir kaip pro taskus skaiciuoti? g.gif

o tau skaunus ww patiekalai? gal dar sokolado nesi ragavus lotuliukas.gif jei ne, tai ir neragauk as isspjoviau lauk

jei ka, tai as nesu pries sita dieta, cia viena is mano taip vadinamu sveiko proto dietu - i nauda

as kartais pati pagalvoju, kad gal reiktu taskus paskaiciuot, paivairint savo dieta - reik pokyciu man ir nauju stimulu lotuliukas.gif

nu gal pabandysiu nuo pirmadienio lotuliukas.gif parasysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boombate: 21 spalio 2011 - 22:00
Sveika,

Na gal ir ne vienintele,bet kolkas panasios dar nebuvau sutikusi, o laikiausi as ju N.. Isikro visos tikrai buvo efektyvios, su visom kazkiek numeciau, ir svoris nebegrizo (tfu tfu tfu).. Bet ilgiau kaip kelias savaites negaledavau istverti, vis kazko trukdavo, negalima to ar sio produkto, o jei jau karta paragauji kas negalima - negali sustoti biggrin.gif ..tada ir baigiasi visos tos dietos doh.gif

Su ww kazkaip kitaip, laikausi db antra savaite, ir kolkas patenkinta kaip slyva, isvaziavusi i miesta, jei isalkstu truputi, nebijau uzkast kokiu cipsu,parvaziavusi namo susiskaiciuoju,su kalkuliatoriumi, mazas pakelis -3,5 taskai, galu gale vaisiu nusiperki, ar uogu, jei nesinori papildomu tasku sunaudoti.. Siandien vaziuojam i gimtadieni,tad bus vakare daugiau tasku,torciuko gabaliukas aisku, gal dar ko, ka sudetinga bus apskaiciuoti... tai pietums sriubos issiviriau.. Sriubos puodas 6 taskai, kuriu as tikrai nesuvagysiu, maximum 3 ax.gif

Kuo skiriasi pointai nuo propointu zinok net neisivaozuoju .. As naujos lenteles, kur butu galima apsiskaiciuot dienos normos propointus nerandu online, tik senaja.. Kur gali apsiskaiciuoti dienos normos pointus.. Tai pagal senuosius pointus man paskaiciavo , kad galiu sunaudoti 25 taskus ir 35 extra tasku per savaite saldumynams. Mano drauge, kuri yra nusipirkusi programa, ir turi lentele, sake kad man priklauso 29 taskai, ir berods 40 tasku extra savaitei..

Siaip man tikrai uzteku ir 25 tasku dienai, jes valgau daug vaisiu, bet taskus dazniausiai virsyju , ir sunaudoju vidutiniskai 27-29, kaip ir priklauso pagal naujaja programa. Cia nuo dienos priklauso, vakar tarkim sunaudojau tik 23 taskus, siandien sunaudosiu daugiau, visgi vaziuojam i gimtadieni, ten pasiskaiciuoti bus sunkiau..

Tai butinai junkis ir tu, viena kita palaikysim thumbup.gif bigsmile.gif pro taskus skaiciuokis tuo kalkuliatoriumi kur esu idejusi nuoroda.. ten butent pro taskus ir skaiciuoja,tarkim ant pakelio raso, kad surio 40 gr yra tiek gramu baltymu, tiek angliavandeniu, tiek, riebalu... Zodziu i ta kalkuliatoriu surasai kiek visko yra toje porcijoje surio ir gauni rezultata = 4pro taskai ir panasiai...... dar puslapis atgal esu idejusi sarasa pagrindiniu produktu su pro taskais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cool Mama: 22 spalio 2011 - 09:49