Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

QUOTE(kristulee @ 2009 08 29, 16:59)
sveikutes.
is tikro svarbu, kad tik pats zmogus sveikas ir gyvas liko, masina-metalo kruva. bet kad atostogos nuplauks taip, tai  verysad.gif . o gal dar ka sugalvosit g.gif ... juk manau, kad nera padeties-be iseities. o cia Tau paguodai  4u.gif .
Spyglej, maniskiui Kristukui visi kruminiai su viduriavimu dygo, tai gal tavajam kalti dantukai. tik maniskiui tuo atveju jokios arbatos ir vaistai negelbejo.
sveikit.

Žinok tikrai radau vieną krūminį jau išsikalusį tai manau kad tas viduriavimas ir bus nuo to nes rankas kaip į burną kiša doh.gif
Ačiū labai už palaikymą...
Jo pas mus daug mergyčių gimė...bet kiek dar nusimato ateitį biggrin.gif
Atsakyti
Žydra, nemalonu aišku, bet svarbiausia - jog viskas gerai jam pačiam.

Vdapr - mes bandom pagaut kažką panašaus į ritmą, ale dar nelabai gaunas. biggrin.gif Keliasi maždaug kas 2-3 valandos, valgom - wink.gif - kai sversimės po mėnesio, sužinosim, ar ne ant dietų sėdi biggrin.gif . Miglei sunku... ir panešiojama nori būt, ir šiaip labai verksminga tapo. Pratinamės visi keturi. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės!

Man irgi įdomu, kaip mūsų mažiausių leliukų mamytės laikosi smile.gif Ar nenuvargina per daug tie mieli kukuliukai? wub.gif

Mes šiandien pabaigėm kapelį tvarkyt, gėlyčių pasodinom. Taip ramu dūšioj pasidarė. Kažkaip net ne taip graudulys ima, kai viskas "apipavidalinta". Į tą smėlio kauburėlį sunku būdavo be cray.gif žiūrėt.

Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 29, 17:54)
Žydra, nemalonu aišku, bet svarbiausia - jog viskas gerai jam pačiam.

Vdapr - mes bandom pagaut kažką panašaus į ritmą, ale dar nelabai gaunas.  biggrin.gif  Keliasi maždaug kas 2-3 valandos, valgom -  wink.gif  - kai sversimės po mėnesio, sužinosim, ar ne ant dietų sėdi  biggrin.gif . Miglei sunku... ir panešiojama nori būt, ir šiaip labai verksminga tapo. Pratinamės visi keturi.  smile.gif

jetus kokie mieli tie rūpestėliai tongue.gif
Papildyta:
dar turiu klausimėlį, gal kuri žinot ką tai reiškia(chorioamnionitas) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 29 rugpjūčio 2009 - 17:16
QUOTE(Bona -pari @ 2009 08 29, 18:20)
dar turiu klausimėlį, gal kuri žinot ką  tai reiškia(chorioamnionitas) ax.gif

pagoglint nebandei? g.gif

VAivos juosta... susigyvensit... viskam reikia laiko... tiesiog man labai idomi vaiku reakcija... manes juk tas pats laukia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2009 08 29, 17:20)
dar turiu klausimėlį, gal kuri žinot ką  tai reiškia(chorioamnionitas) ax.gif

Greičiausiai placentos ir vandenmaišio uždegimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 29 rugpjūčio 2009 - 18:21
QUOTE(vdapr @ 2009 08 29, 18:40)

VAivos juosta... susigyvensit... viskam reikia laiko... tiesiog man labai idomi vaiku reakcija... manes juk tas pats laukia...  ax.gif

Tai taip. Tiesiog dar labai jaučias ir matos, kad aš ne vėžėse.... susidirginus, verksminga, naktis dar priešas, susigriebiu dažnai, kad per daug Miglę baru ar per mažai apkabinu.Vyras tai pastebi ir stengias daugiau su vyresnėle.. nu ir aš stengiuos...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 29, 19:32)
Tai taip. Tiesiog dar labai jaučias ir matos, kad aš ne vėžėse.... susidirginus, verksminga, naktis dar priešas, susigriebiu dažnai, kad per daug Miglę baru ar per mažai apkabinu.Vyras tai pastebi ir stengias daugiau su vyresnėle..  nu ir aš stengiuos...

Susigyvensit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 08 29, 17:00)
Rugseje, jau pasiruoset mokyklon? KAip nuotaikos tavo?

na mokyklai susiruosem viska...
o nuotaikos g.gif , nu kaikas moka pavaziuot per smegenis, kaip visada doh.gif
paskambino ir klausia ka dovanu pirkt? balta ar ruzava komplektuka doh.gif . nu cia jau dabar pirkt ruosiasi doh.gif (na ta dovana aisku naujagimiui)
tai va taip biski iznibo, ne is blogos valios, bet kaip visada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 29 rugpjūčio 2009 - 19:25
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 29, 20:25)
paskambino ir klausia ka dovanu pirkt? balta ar ruzava komplektuka  doh.gif . nu cia jau dabar pirkt ruosiasi doh.gif (na ta dovana aisku naujagimiui)

O tau reikejo sakyt, tai kad (blyn uzkrito tavo vaiko vardas) komplektuku nenesioja.... mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano anyta siandien ir naujiena suzinojo.... tai dabar jau prasides... doh.gif
Atsakyti
doh.gif ai kad sunervino biski, aiskinu kad nereik kad turiu ir vaiko nesiotu ir nauju ir tikrai nereik, o vistiek savo- neprapuls, geras daiktas, ten visko daug komplekte
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 29, 20:50)
doh.gif ai kad sunervino biski, aiskinu kad nereik kad turiu ir vaiko nesiotu ir nauju ir tikrai nereik, o vistiek  savo- neprapuls, geras daiktas, ten visko daug komplekte

neveltui anyta velnio pramanyta.... nesinervinam... ramiai kvepuojam....

Oi labas rytas 4u.gif
Atsakyti