Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

MB po vakarykscio miega dar, gi gryzo cempionas po drifto varzybu Kretingoje antra nakties, visas baisiai laimingas nes uzeme po arsios kovos 2a vieta... tai vaikis ir laimingas... dar ir pinigini priza gavo ax.gif
Atsakyti
Labutes is ryto mirksiukas.gif
Velyvas tas rytas sekmadienio ax.gif Bet tam ir yra sekmadienis,kad galetume ilgiau pasivartyti lovose kol galim smile.gif
Geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 08 27, 15:31)

Apziurejom raideles kurias dadejo ant paminkliuko, pirma mintis buvo "ojetau kaip grazu, du vardai, du angelai, du sunus", o po jos pagalvojau, kad ojetau kuo as cia dabar dziaugiuos doh.gif ogi tuo kad aplamai jie buvo ir yra wub.gif

Perskaiciau labai nuostabia knyga "mano sesers globejas" ir uzkliuvo labai grazus sakinys. Labai pratrukau verkt bet tai juk tokia tiesa wub.gif
" sia akimirka as suprantu, kad mes niekuomet neturime vaiku, mes juos gauname. Ir kartais ne tokiam ilgam laikotarpiui, kokiam tikejomes ar vilemes. Bet tai vis viena geriau nei ju niekuomet netureti"

Atsakyti
Pamelo, žodžiai taiklūs kaip niekad....

Beje, labai graži ir viltinga tavo liniuotė 4u.gif .
Atsakyti
aga Pamelo, del liniuotes tai tikrai smagu, kad pradedi gyvent toliau , svarbiausia kad jau pasiryzai, visa kita su laiku...

Zydra kaip tavo vyro nuotaikos? gal jau kita masiniuka isigijot ir isvaziuosit atostogaut? na bus tu masinu, svarbiausia kad sveiki ir visi kartu
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 08 30, 11:22)
Labutes is ryto mirksiukas.gif
Velyvas tas rytas sekmadienio  ax.gif  Bet tam ir yra sekmadienis,kad galetume ilgiau pasivartyti lovose kol galim smile.gif
Geros dieneles 4u.gif

ech, man ilgiau pasivartyti nebesigauna smile.gif....tiesa sakant norejau dirbt siandie papildomai, bet nieko negavau. visada taip, kei nenoriu, pavargus, tai visada siulo.

QUOTE(Pamelo @ 2009 08 30, 15:45)
Perskaiciau labai nuostabia knyga "mano sesers globejas" ir uzkliuvo labai grazus sakinys. Labai pratrukau verkt bet tai juk tokia tiesa wub.gif
" sia akimirka as suprantu, kad mes niekuomet neturime vaiku, mes juos gauname. Ir kartais ne tokiam ilgam laikotarpiui, kokiam tikejomes ar vilemes. Bet tai vis viena geriau nei ju niekuomet netureti"

ir as ka tik perskaiciau sita knyga. budama lietuvoj nusipirkau. patiko ir man labai nkyga. zinau, kad filmas jau toks yra pastaytas, manau irgi idomu butu.

QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 30, 17:34)

Zydra kaip tavo vyro nuotaikos? gal jau kita masiniuka isigijot ir isvaziuosit atostogaut? na bus tu masinu, svarbiausia kad sveiki ir visi kartu

vyras mano nusimines. net rukyt pradejo sad.gif, kas mane labai nuliudino. mete daugiau nei pries metus, jei dabar uzsikabins, vel negales sustoti.
atostogu vaziuojam, bet netokiu kokiu buvom suplanave. skrendam lektuvu tieisiai pas vyro tevus. viesbbuti kroatijoj tenka atsakyti ir aisku per europa jau irgi nepervaziuosim. gal kitaips metais ....kai turesim kita masina.
Atsakyti
Man eilini syk negera.... doh.gif Siandien ir spaudimas po duso nukrito.... doh.gif Bet viskas del jos svajones.... wub.gif

Praeitais metais toks oras siltas buvo... saulute uz lango sviete... tiek vilciu buvo.... rodos tiek nedaug buvo belike... unsure.gif
Bet kaip nors....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 30, 14:55)
Pamelo, žodžiai taiklūs kaip niekad....

Beje, labai graži ir viltinga tavo liniuotė  4u.gif .

aciuks.gif

labai slapta, tikiuosi, kad si karta pasiseks anksciau nereiks laukt 3 metus blush2.gif blush2.gif Nors laiko as turiu, svarbiausia, kad ateitu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2009 08 30, 19:11)
aciuks.gif

labai slapta, tikiuosi, kad si karta pasiseks anksciau nereiks laukt 3 metus blush2.gif  blush2.gif  Nors laiko as turiu, svarbiausia, kad ateitu rolleyes.gif

tikek... tikrai ateis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 08 30, 16:55)
Man eilini syk negera....  doh.gif Siandien ir spaudimas po duso nukrito....  doh.gif Bet viskas del jos svajones....  wub.gif
Praeitais metais toks oras siltas buvo... saulute uz lango sviete... tiek vilciu buvo.... rodos tiek nedaug buvo belike... unsure.gif
Bet kaip nors....

Vdapr, buvusis kudikelis jau vel pas Jus grizo...girdejau, kad jeigu per 2 metus po nekekties pastojama, uzgimsta ta pati siela, tik kitame kunelyje....Laikykis, kad ir kaip rytoj skaudetu console.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2009 08 30, 15:45)

Pamelo, sutinku su ta knyga absoliuciai, ir dziaugiuos kad mano mintys tokios pat, del to ir sakau kad ziuriu i angeliukus savo su dziaugsmu, su laime, su begaline meile, tik prie viso to prisideda sirgela, ir begalinis ilgesys...dziaugiuos kad juos turiu wub.gif wub.gif o kas telieka unsure.gif
Siandien jau apziurejom pastatyta paminkliuka su nauju uzrasu, aptvarkem kapeli, pabaigsim kita sav, akmenukus pilsim. Rupesteliai musu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 08 30, 17:17)
Pamelo, sutinku su ta knyga absoliuciai, ir dziaugiuos kad mano mintys tokios pat, del to ir sakau kad ziuriu i angeliukus savo su dziaugsmu, su laime, su begaline meile, tik prie viso to prisideda sirgela, ir begalinis ilgesys...dziaugiuos kad juos turiu wub.gif  wub.gif  o kas telieka unsure.gif
Siandien jau apziurejom pastatyta paminkliuka su nauju uzrasu, aptvarkem kapeli, pabaigsim kita sav, akmenukus pilsim. Rupesteliai musu wub.gif  wub.gif

Siandien praejau pro tavo angeliukus, tikrai graziai atrodo paminkliukas 4u.gif
Atsakyti