Labutis,
Vdapr, smagu girdėti kad tavo svajonei viskas gerai ir kad didžiajam viskas gerai

Prabėgs ir tau greit tie devyni mėnesiai

Stiprybės tau rytoj........ Stipriai apkabinu........
Kokios geros naujienos Divėja
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 28, 21:38)
Staigios kūdikio mirties sindromas. Trečią naktį užmigo ir nepabudo. Mes dar buvom kmuk.
QUOTE(Bona -pari @ 2009 08 29, 10:04)
tai medicininio audito išvados(dėl mažutės mirties) jie dar turi 30dienų laiko jas apskusti nes jos ne ligoninės naudai rado nemažai pažeidimų.toliau rūpinsis mano advokatai
Belieka palinkėt tau stiprybės kovoje....
QUOTE(divėja @ 2009 08 29, 10:25)

Tik rasvei sunelis gime
Vau, kaip faina rasve jau sūnelį turi
Spyglej, kaip tavo Ugnytės sveikata?
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 29, 19:32)
Tai taip. Tiesiog dar labai jaučias ir matos, kad aš ne vėžėse.... susidirginus, verksminga, naktis dar priešas, susigriebiu dažnai, kad per daug Miglę baru ar per mažai apkabinu.Vyras tai pastebi ir stengias daugiau su vyresnėle.. nu ir aš stengiuos...
Stiprybės tau Vaivos juosta įveikiant naktį........

Reikia laiko kad patikėtum kad likimas antrą kartą neiškrės piktos išdaigos.......
Pamelo
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 30, 09:59)
MB po vakarykscio miega dar, gi gryzo cempionas po drifto varzybu Kretingoje antra nakties, visas baisiai laimingas nes uzeme po arsios kovos 2a vieta... tai vaikis ir laimingas... dar ir pinigini priza gavo
Sveikinimai tavo vyrui
QUOTE(zydra30 @ 2009 08 30, 18:53)
atostogu vaziuojam, bet netokiu kokiu buvom suplanave. skrendam lektuvu tieisiai pas vyro tevus. viesbbuti kroatijoj tenka atsakyti ir aisku per europa jau irgi nepervaziuosim. gal kitaips metais ....kai turesim kita masina.
Neliūdėk žydra, vis šiokios tokios atostogos

Kitai metais atsigriebsit
QUOTE(vdapr @ 2009 08 30, 18:55)
Praeitais metais toks oras siltas buvo... saulute uz lango sviete... tiek vilciu buvo.... rodos tiek nedaug buvo belike...
Bet kaip nors....