Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

QUOTE(Pamelo @ 2009 08 30, 19:15)
Vdapr, buvusis kudikelis jau vel pas Jus grizo...girdejau, kad jeigu per 2 metus po nekekties pastojama, uzgimsta ta pati siela, tik kitame kunelyje....Laikykis, kad ir kaip rytoj skaudetu console.gif

Aciu.... zinau, kad privalau stengtis del ateinancio zmogeliuko... Privalau ryt but rami.... PRIVALAU...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vdapr, stiprybes tau rytoj...Sunki diena, bet...gal nors kiek bus lengviau su savo svajone... wub.gif
Pamelo bigsmile.gif , puikios naujienos thumbup.gif
Diveja, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2009 08 30, 15:45)
Perskaiciau labai nuostabia knyga "mano sesers globejas" ir uzkliuvo labai grazus sakinys. Labai pratrukau verkt bet tai juk tokia tiesa wub.gif
" sia akimirka as suprantu, kad mes niekuomet neturime vaiku, mes juos gauname. Ir kartais ne tokiam ilgam laikotarpiui, kokiam tikejomes ar vilemes. Bet tai vis viena geriau nei ju niekuomet netureti"

Labai tikslus zodziai....

Laikysim kumscius,kad ir tau pavyktu 4u.gif Juk sie metai dosnus angeliuku mamytems smile.gif

QUOTE(vdapr @ 2009 08 30, 18:55)
Man eilini syk negera....  doh.gif Siandien ir spaudimas po duso nukrito....  doh.gif Bet viskas del jos svajones....  wub.gif
Praeitais metais toks oras siltas buvo... saulute uz lango sviete... tiek vilciu buvo.... rodos tiek nedaug buvo belike... unsure.gif
Bet kaip nors....

Vaje,Vdapr,laikykis 4u.gif Sunkios tos pirmosios metines.... Bet svajone tau pades lengviau tai pakelti! Man tas pats buvo,su pilvinuku lengviau,maziau skausmo,daugiau padekos.
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2009 08 30, 19:11)
Nors laiko as turiu, svarbiausia, kad ateitu rolleyes.gif

...svarbiausia.....

vdapr, širdele- console.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2009 08 30, 19:21)
Siandien praejau pro tavo angeliukus, tikrai graziai atrodo paminkliukas 4u.gif

Siandien as irgi praejau pro tavo angeliukus ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 08 30, 19:23)
Aciu.... zinau, kad privalau stengtis del ateinancio zmogeliuko... Privalau ryt but rami.... PRIVALAU...

Laikykis, stiprybės tau ryt, tikėk tavo angeliukas pas tave sugrįš, kaip Pamelo sakė, tik kitame kūnelyje console.gif
Atsakyti
Man eilini syk negera....  doh.gif Siandien ir spaudimas po duso nukrito....  doh.gif Bet viskas del jos svajones....  wub.gif
Praeitais metais toks oras siltas buvo... saulute uz lango sviete... tiek vilciu buvo.... rodos tiek nedaug buvo belike... unsure.gif
Bet kaip nors....

console.gif žinau kaip sunku pačiai artėja tas laikas. Laikykis stipriai apkabinu verysad.gif
Atsakyti
Labutis,
Vdapr, smagu girdėti kad tavo svajonei viskas gerai ir kad didžiajam viskas gerai thumbup.gif Prabėgs ir tau greit tie devyni mėnesiai 4u.gif Stiprybės tau rytoj........ Stipriai apkabinu........

Kokios geros naujienos Divėja thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 28, 21:38)
Staigios kūdikio mirties sindromas. Trečią naktį užmigo ir nepabudo. Mes dar buvom kmuk.

cray.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2009 08 29, 10:04)
tai medicininio audito išvados(dėl mažutės mirties) jie dar turi 30dienų laiko jas apskusti nes jos ne ligoninės naudai rado nemažai pažeidimų.toliau rūpinsis mano advokatai

Belieka palinkėt tau stiprybės kovoje.... 4u.gif

QUOTE(divėja @ 2009 08 29, 10:25)
drinks_cheers.gif  Tik rasvei sunelis gime

Vau, kaip faina rasve jau sūnelį turi bigsmile.gif wub.gif
Spyglej, kaip tavo Ugnytės sveikata?

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 29, 19:32)
Tai taip. Tiesiog dar labai jaučias ir matos, kad aš ne vėžėse.... susidirginus, verksminga, naktis dar priešas, susigriebiu dažnai, kad per daug Miglę baru ar per mažai apkabinu.Vyras tai pastebi ir stengias daugiau su vyresnėle..  nu ir aš stengiuos...

Stiprybės tau Vaivos juosta įveikiant naktį........ 4u.gif Reikia laiko kad patikėtum kad likimas antrą kartą neiškrės piktos išdaigos.......

Pamelo 4u.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 30, 09:59)
MB po vakarykscio miega dar, gi gryzo cempionas po drifto varzybu Kretingoje antra nakties, visas baisiai laimingas nes uzeme po arsios kovos 2a vieta... tai vaikis ir laimingas... dar ir pinigini priza gavo 

Sveikinimai tavo vyrui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(zydra30 @ 2009 08 30, 18:53)
atostogu vaziuojam, bet netokiu kokiu buvom suplanave. skrendam lektuvu tieisiai pas vyro tevus. viesbbuti kroatijoj tenka atsakyti ir aisku per europa jau irgi nepervaziuosim. gal kitaips metais ....kai turesim kita masina.

Neliūdėk žydra, vis šiokios tokios atostogos 4u.gif Kitai metais atsigriebsit mirksiukas.gif

Bet kaip nors....

console.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 30, 09:59)
MB po vakarykscio miega dar, gi gryzo cempionas po drifto varzybu Kretingoje antra nakties, visas baisiai laimingas nes uzeme po arsios kovos 2a vieta... tai vaikis ir laimingas... dar ir pinigini priza gavo  ax.gif

sveikinimai tavo vyrui thumbup.gif

vdapr - stiprus apkabinimas...
Visoms - geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
vdapr, su gimtadieniu tavo Angeliuką...... tikėk Jo šypsena iš viršaus..... ir tesaugo jus visus visus..

user posted image
Atsakyti
Vdapr, su gimtadieniu tavo angeliuka......Stiprybes jums siandien...
Atsakyti
Aciu mergaites....
Atsakyti