Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ragana @ 2009 09 04, 16:21)
Visos issigandusios prasom kreiptis i mane smile.gif Turiu optimistiniu pavyzdziu. Pasidalinsiu  4u.gif  biggrin.gif

o, liuks bigsmile.gif biggrin.gif as bijau, kad pradzioj man gali trukt optimistiniu kaip tik rolleyes.gif smile.gif bet linkus manyti, kad paskui bus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 09 04, 15:31)
zinok, pirmas ispudis mane tenkina (jau vakar vakare isbandziau), aisku, galutine nuomone as dar tik susidarysiu po kiek laiko ir parasysiu, bet siaip tikrai nelikau nusivylus, spuogelius padziovino, oda apramino, ziuresiu, kaip cia bus toliau bigsmile.gif

dar pamirsau parasyt, kad kvapas labai maloniai skanus, kol kas dar niekaip neiveikiu misles, ka man tai primena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 09 04, 15:21)
Klausykit, o jei aš Mėtos ektraktą tepu prieš plovimą, palaikau kokias 2h ir šampūnu išplaunu g.gif Man įdomu, negi jis per tas 10 min įsigeria, kol perplaunat. O jei įsigeria, tai tada ir šampūnas neišplaus, ką galvojat?

skirtumas tas, kad aš jo neišplaudinėju šampūnu. Pirmiausia galvą išsiplaunu su šampūnu, tada išsitepu ekstraktu, o galiausiai - tik vandenuku. Kai kartą laikiau daugiau kaip valandą, irgi dėjau ant išplautos galvos ir išskalavau tik vandeniu. Net ir keliolika minučių palaikius lieka plaukuose silpnas jo kvapas, plius, kai karšta, manyčiau, gal atsiveria labiau poros ir jo vistiek patenka, kur reikia smile.gif

o kodėl tu su šampūnu jį plauni? Kvapą nori panaikinti? smile.gif Stiprūs atrodo man tie ekstraktai, manyčiau, kad vistiek veikia kažkiek, net nukenksminti su šampūnu wink.gif
Atsakyti
na kalbant apie vaikus, tai kaip kam biggrin.gif man pvz, kaip tik pridejo, buvau tokia kuda, dabar nors formas turiu ir be galo dziaugiuosi, tik reikia susikaupt pasportuot, kad sustangreciau labiau blush2.gif
Atsakyti
O kuo strijas galima patept? Tamanais? g.gif Jos jau šviesios, tik įdubimai matosi
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 04, 15:35)
skirtumas tas, kad aš jo neišplaudinėju šampūnu. Pirmiausia galvą išsiplaunu su šampūnu, tada išsitepu ekstraktu, o galiausiai - tik vandenuku. Kai kartą laikiau daugiau kaip valandą, irgi dėjau ant išplautos galvos ir išskalavau tik vandeniu. Net ir keliolika minučių palaikius lieka plaukuose silpnas jo kvapas, plius, kai karšta, manyčiau, gal atsiveria labiau poros ir jo vistiek patenka, kur reikia smile.gif

o kodėl tu su šampūnu jį plauni? Kvapą nori panaikinti? smile.gif Stiprūs atrodo man tie ekstraktai, manyčiau, kad vistiek veikia kažkiek, net nukenksminti su šampūnu wink.gif

Sorry, merginos, nelabai seku tema. Jus cia apie 'Metos' dilgeliu ekstrakta kalbat? ax.gif Yra toks reikalas - nusipirkau as ji doh.gif Sekmadieni bandziau naudoti taip, kaip parasyta - po galvos plovimo palaikyti ir tada isskalauti galva karstu vandeniu. Ar Jums issiplauna tas kvapas, ji net kvapu neimanoma pavadinti? Toks dvokas, kad lygtais galva srutu duobej buciau laikius. Kadangi galva plaunu kasdien, tai suvilgius plaukus man jaucias ta smarve. Ar cia taip ir turi buti?
Kas kiek laiko Jus ji naudojate? Ta prasme, viena karta i savaite ar dazniau. Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizma: 04 rugsėjo 2009 - 17:28
QUOTE(gizma @ 2009 09 04, 18:27)
Sorry, merginos, nelabai seku tema. Jus cia apie 'Metos' dilgeliu ekstrakta kalbat? ax.gif Toks dvokas, kad lygtais galva srutu duobej buciau laikius.

nu ir prajuokinai biggrin.gif Įtariu, kad ne apie tą, ten vadinasi Ektraktas plaukams stiprinti, ir įeina kelių augalų ektraktai, ne tik dilgėlės, bet nuo įdėto "melisos" ea, kvapas nelb matyt geresnis (bent man) doh.gif

Matai, aš galvą plaunu ne būdama duše, tai stovėt su šlapiais plaukais ir laukti nieko neveikiant nelb norisi cool.gif gal reiks netingėt ir su maišeliu pavaikščiot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 09 04, 17:27)
Jus cia apie 'Metos' dilgeliu ekstrakta kalbat?
Toks dvokas, kad lygtais galva srutu duobej buciau laikius. Kadangi galva plaunu kasdien, tai suvilgius plaukus man jaucias ta smarve. Ar cia taip ir turi buti?

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
uoj, nu jo lotuliukas.gif smirda jis, dilgėlės tikrai labiau nei, minėtasis monicos ekstraktas plaukams stiprinti 4u.gif jau dilgėles pabaigiau, tai žinok naudojau retai, na kas savaitę, kas dvi smile.gif bet ir nenaudojus savaitę po plovimo džiovinant plaukus tikrai yra jaučiamas kvapas 4u.gif man bent jis ilgai išlikdavo, nors ir didlgėlių nenaudojau smile.gif
bet jis man savotiškai mielas buvo, kažkur toli toli jaučiau medaus ataskonį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 09 04, 18:27)
Yra toks reikalas - nusipirkau as ji doh.gif Sekmadieni bandziau naudoti taip, kaip parasyta - po galvos plovimo palaikyti ir tada isskalauti galva karstu vandeniu. Ar Jums issiplauna tas kvapas, ji net kvapu neimanoma pavadinti? Toks dvokas, kad lygtais galva srutu duobej buciau laikius. Kadangi galva plaunu kasdien, tai suvilgius plaukus man jaucias ta smarve. Ar cia taip ir turi buti?
Kas kiek laiko Jus ji naudojate? Ta prasme, viena karta i savaite ar dazniau. Aciu uz patarimus 4u.gif

man kvapas dilgeliu ekstrakto irgi labai ilgai issilaiko, netgi kai jau po keliu dienu plaunu galva jis siek tiek jauciasi. kvapas tai doh.gif bet man poveikis patinka ax.gif as siaip stengiuosi karta i savaite, o kartais kas antra plovima. galva plaunu kas antra diena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 04 rugsėjo 2009 - 17:51
QUOTE(gizma @ 2009 09 04, 17:27)
Ar Jums issiplauna tas kvapas, ji net kvapu neimanoma pavadinti? Toks dvokas, kad lygtais galva srutu duobej buciau laikius.

lotuliukas.gif Aš suintriguota, kas ten per kvapas biggrin.gif Sesuo kažkada dilgėles plikydavo, tai kažkaip neįsirėžė į atmintį kvapas g.gif

QUOTE(Monica @ 2009 09 04, 17:37)
Matai, aš galvą plaunu ne būdama duše, tai stovėt su šlapiais plaukais ir laukti nieko neveikiant nelb norisi cool.gif

nežinau, nepatarčiau - jis teka rudu nepatraukliu skysčiu nuo galvos, gali rūbus sutepti sad.gif Nežinau, kaip galvą reiktų įmobilizuoti, kad nepratekėtų doh.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz atsakymus. Reiskias, viskas gerai su tuo ekstraktu doh.gif Esu labai pakanti kvapams, nu bet sitas - tai pramuse blink.gif Gal tuo metu vaistineje nebuvo kitu ekstraktu, nes buciau tikrai pamacius plaukams stiprinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 09 04, 09:46)
Nebutinai wink.gif Vienoms sumazeja, kitoms - padideja  biggrin.gif pvz. mano sesei nuo A dydzio padidejo iki C. Nors maitino jinai ilgai, o pacios svoris net siek tiek mazesnis nei pries nestuma ir maitinima, o mano pries nestuma buvo B, po nestumo ir ilgo maitinimo liko B  smile.gif 

Bet as dar pasidarysiu misini su pelargoniju EA...  blush2.gif  biggrin.gif

Nenuteikinėk taip žmonių, nes tavo sesei ne nuo A dydžio padidėjo, o nuo B iki C 4u.gif biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noriu tiesiog priminti, kad mūsų www.biolinija.lt jau veikia smile.gif
Ką domina Eubiona (šampūnai, dušo želė, kūno pieneliai), Earhtbound Organics (nuostabūs rankų darbo kremai, aliejai, muilai, veido šveitikliai, valikliai) - prašom užsukti... Ypač kviečiame klaipėdietes, nes esame Klaipėdoje 4u.gif . Siunčiam ir į kitus miestus.
Atsakyti