QUOTE(katutis @ 2009 09 04, 15:35)
skirtumas tas, kad aš jo neišplaudinėju šampūnu. Pirmiausia galvą išsiplaunu su šampūnu, tada išsitepu ekstraktu, o galiausiai - tik vandenuku. Kai kartą laikiau daugiau kaip valandą, irgi dėjau ant išplautos galvos ir išskalavau tik vandeniu. Net ir keliolika minučių palaikius lieka plaukuose silpnas jo kvapas, plius, kai karšta, manyčiau, gal atsiveria labiau poros ir jo vistiek patenka, kur reikia
o kodėl tu su šampūnu jį plauni? Kvapą nori panaikinti?

Stiprūs atrodo man tie ekstraktai, manyčiau, kad vistiek veikia kažkiek, net nukenksminti su šampūnu
Sorry, merginos, nelabai seku tema. Jus cia apie 'Metos' dilgeliu ekstrakta kalbat?

Yra toks reikalas - nusipirkau as ji

Sekmadieni bandziau naudoti taip, kaip parasyta - po galvos plovimo palaikyti ir tada isskalauti galva karstu vandeniu. Ar Jums issiplauna tas kvapas, ji net kvapu neimanoma pavadinti? Toks dvokas, kad lygtais galva srutu duobej buciau laikius. Kadangi galva plaunu kasdien, tai suvilgius plaukus man jaucias ta smarve. Ar cia taip ir turi buti?
Kas kiek laiko Jus ji naudojate? Ta prasme, viena karta i savaite ar dazniau. Aciu uz patarimus