Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Noriu klaust dėl Akomos.com siūlomų muilų, ar kas nors esat bandę? tarkim tą juodąjį afrikietišką? labai patiko, kaip atrodo, ir aprašymas, tik įdomu, ar vertas dėmesio? berods kažkurioj temoj esu skaičius, kad kažkas užsakinėjo, tik atsiliepimų nepamenu, kad būčiau skaičius g.gif O lt parduotuvėse niekur tokio muilo nėra? Dėl aliejų tai nepatinka man ta jų plastikinė pakuotė, pavarčiau Brauno knygą apie aromoterapiją, tai rašo, kad negerai plastike aliejų laikyt unsure.gif Ar užtektų tiesiog perpilt į stiklinį indą ir nesukt sau galvos?
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2009 09 05, 02:11)
Dėl aliejų tai nepatinka man ta jų plastikinė pakuotė, pavarčiau Brauno knygą apie aromoterapiją, tai rašo, kad negerai plastike aliejų laikyt  unsure.gif  Ar užtektų tiesiog perpilt į stiklinį indą ir nesukt sau galvos?

gavus tuos aliejus as susipilu i stiklinius indus. manau, kad ir kitos daro taip pat. o transportuoti aliejus itariu kad plastikinese tarose kur kas patogiau ir saugiau.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 09 05, 08:49)
gavus tuos aliejus as susipilu i stiklinius indus. manau, kad ir kitos daro taip pat. o transportuoti aliejus itariu kad plastikinese tarose kur kas patogiau ir saugiau.

pritariu, gi pvz KN kiek turi problemų, kai transportuoja stikliniuose induose cool.gif

Ayaan, juodą muilą aš bandžiau, bet esu sausaodė ir nelb muilų mėgėja, tai nepirksiu daugiau, nors šiaip tai atrodo geras, ir pvz dabar odos neišsausino, kai bandžiau visą kūną plauti, aš to girgždančio švarumo pasigedau,tai dėl to nepatiko, nors iš kitos pusės, gal kaip tik žiemą gerai, odos neišsausina. Kunigundai l. patiko šis muilas, sakė, puikiai makijažą nuplauna. Dar Linutiaa gavo gabalėlį pabandymui, gal atsilieps ax.gif
Atsakyti
Man tas juodasis muiliukas netiko veidui - kimso poras. Netiko ir plaukams.
Kunui - labai gerai. Bet kunui man viskas tinka smile.gif

Galvociau gal labiau tiktu sausai odai. O veidui galbut irgi tiktu toms, kurios drekina veida sviestais ir tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 05 rugsėjo 2009 - 11:57
QUOTE(Monica @ 2009 09 05, 09:42)
Kunigundai[/b] l. patiko šis muilas, sakė, puikiai makijažą nuplauna. Dar Linutiaa gavo gabalėlį pabandymui, gal atsilieps ax.gif

aha, kaip tik paskaicius norejau atsiliept, kad vis dar jo turiu, naudoju as ji veido prausimui (mano oda misri), beveik visada rytais, kai norisi nusiprausti visus riebaliukus islindusius is po nakties, tai tikrai man siam reikalui labai patinka, veidas lieka gerai nupraustas ir per daug neissausintas, sausinimo tikrai nepastebejau. Vat kitkam, tarkim kunui nesu bandziusi, bet kazkaip ir nesinori, kazkoks turbut ipratimas tam reikalui naudot duso pienelius, nebandziau ir makiazo plauti, bet kazkodel irgi siam reikalui visai nesinori jo naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 05 rugsėjo 2009 - 12:24
Gal kas iš čia užsakinėjo? kokie atsiliepimai būtų?
http://www.naturally...ng.com/catalog/
Atsakyti
Sveikos:) Gal kuri esate bandzius dr. Hauschkos skysta bronzanta ir Intensive Care O1 seruma? laukiu atsiliepimu apie sias priemones smile.gif
Atsakyti
Zinomos tiesos siame straipsniuky, bet gal kam bus idomu: http://gyvenimas.del...a.d?id=23903585
ir
http://gyvenimas.del...i.d?id=23878313
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 09 05, 19:29)
Sveikos:) Gal kuri esate bandzius dr. Hauschkos skysta bronzanta ir Intensive Care O1 seruma? laukiu atsiliepimu apie sias priemones smile.gif

4u.gif Bronzantas labai patinka, pagyvina veido spalvą, lengvai pridengia paraudimus, manau bus perkamas ne kartą, ypač praverčia žiemą smile.gif IC 01 labai malonus odai, gerai drėkina, nesausina ir pan., tačiau tokio efekto, kokio reikėtų tikėtis, aš nesulaukiau. Bet vėlgi reikia žiūrėti, ar odos problemos yra kosmetinės ar nulemtos iš organizmo vidaus ax.gif Pastaruoju atveju kosmetika tik sušvelnina situaciją, bet visko neištaiso.
--------------

Tuo tarpu nusispjoviau tris kartus, persižegnojau, apsidairiau ar niekas nematė ir pasidariau užsakymą iš lovelula.com topsecret.gif essen.gif Laukiu parkeliaujant:
- Suki balansuojančių veido priežiūros priemonių rinkinuko;
- Weleda medektų-ramunėlių šampūno jautriai galvos odai;
- Elysambre long lash blakstienų tušo (jei šis patiks labiau nei Hauschka, tai pastarasis bus mamai dovanų, šviežiai pirktas);
- Skin Blossom dušo želės (pirkau kaip pigiausią variantą, 4.95 GBP už 150 ml);
- 3 nemokami mėginukai John Masters citrinų-nerolio 'detangler' nenuplaunamo kondicionieriaus.

Čia sudėjau šių produktų nuotraukas, jei kam įdomu bus: 'paskutinio pirkinio' temoje.

Vat blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 05 rugsėjo 2009 - 20:43
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 05, 20:27)
- Suki balansuojančių veido priežiūros priemonių rinkinuko;
- Weleda medektų-ramunėlių šampūno jautriai galvos odai;
- Elysambre long lash blakstienų tušo (jei šis patiks labiau nei Hauschka, tai pastarasis bus mamai dovanų, šviežiai pirktas);

hihihi.gif

lauksiu atsiliepimų, berods gatinha2 jį irgi pirko wink.gif

kiek už jį susimokėjai? Palei 20 svarų kažkur? karsta.gif Irgi lauksiu nuomonės bei palyginimo su kol kas nepakeičiama Hauschka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 05, 23:35)
hihihi.gif

lauksiu atsiliepimų, berods gatinha2 jį irgi pirko wink.gif

kiek už jį susimokėjai? Palei 20 svarų kažkur? karsta.gif Irgi lauksiu nuomonės bei palyginimo su kol kas nepakeičiama Hauschka biggrin.gif

biggrin.gif

18 svarų doh.gif Labai pati nekantrauju išmėginti visą ką ir jau būk tikra, kad savo nuomonę skelbsiu garsiai cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 05 rugsėjo 2009 - 22:49
dar rūpi, kokios rūšies siuntimą rinkaisi cool.gif
Atsakyti