Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 09, 11:07)
man amzina beda su besilupanciom odelem ant lupu, meginsiu minkstinti... pasidejau nedideli indeli salia lovos, savaite darysiu eksperimenta: pries miega ir iskart po jo tepsiu  ax.gif

Prieš miegą dar galima būtų su dantų šepetuku patrinti lūpas, taip atplaišėlės nusivalytų ir tada tepti sviestmedį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 09, 12:07)
as irgi pasitepiau sviestmedziu paakius vakare, jus pasiskaicius  biggrin.gif  tik kaip ir siulo KN, po kurio laiko su servetele nuspaudziau, tai man nepasirode per sunkus.
ir dar prisitepiau lupas pries miega, o vos pabudusi ryte vel jas pasitepiau. man amzina beda su besilupanciom odelem ant lupu, meginsiu minkstinti... pasidejau nedideli indeli salia lovos, savaite darysiu eksperimenta: pries miega ir iskart po jo tepsiu  ax.gif

Man net atrodo paakiai pašviesėjo rolleyes.gif , bet realiai jei ir pašviesėtų,tai turbūt ne iš karto. biggrin.gif Bet vistiek patiko,tik va ryte,pastebėjau,jei būnu pasitepusi kokiu kremu,lengvai patines veidas atrodo,kol kažką padarau,praeina.Bet man jau turbūt niekas nepakeis pajuodusių iš prigimties paakių,jei net mano mažiesiems,jie daugiau į mane panašumų turi,jau dabar paakiai pajuodę,nedaug,bet man matosi.Tiesiog labai plona odytė ir kraujagyslės paviršiuje.
Atsakyti
O kaip jūs paakius su sviestmedžio aliejum tepat, juk jis toks kietas... unsure.gif manau, negerai odą tampyt... Gal šildot prieš tepant?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
na, pasivijau jus biggrin.gif Sėdėjau kurį laiką be darbo, o paskui dirbau, kaip išprotėjusi, dabar bandau įeiti į vėžes. Pirmiausiai į forumą įlindau,o kurią dieną ir į KN reikai nulėkti, nes pas mane jau tik champakų hidrolatas ir vanilės eliksyras beliko verysad.gif Aišku, kol kas užtenka, bet orai pradės vėsti, oda sausės, noriu ko nors kūnui. Manau, kad vėl čiupsiu monoi su gardenija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 09 09, 20:30)
O kaip jūs paakius su sviestmedžio aliejum tepat, juk jis toks kietas... unsure.gif manau, negerai odą tampyt... Gal šildot prieš tepant?

Aš patrinu tarp pirštų ir jis gražiai ištirpsta,tada patapšnoju paakius juo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 09 09, 12:02)
Prieš miegą dar galima būtų su dantų šepetuku patrinti lūpas, taip atplaišėlės nusivalytų ir tada tepti sviestmedį 4u.gif

reikes nepamirsti smile.gif as siaip prie lovos ipratau krema rankoms laikyti, nes anksciau jeigu pamirsdavau vonioje pasitepti, tai tingedavau keltis is lovos. o dabar rankoms jau nuo ziemos turiu prie lovos, dabar ir lupoms eile.

Palomina, tai todel kad nusivalgo man visi greit nuo lupu, tepu pries pat isjungiant sviesa ir uzmiegant- kas speciau uzmigti iki to lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 09 09, 21:45)
Aš patrinu tarp pirštų ir jis gražiai ištirpsta,tada patapšnoju paakius juo. mirksiukas.gif

as irgi tarp pirstu, arba jei daugiau imu i delna baksteliu pirsta su sviestu, istirpta- tepu. o paskui kas liko ant delno- po kakla paskirstau pasiglostydama smile.gif

beje, simondsiju vel KN atsirado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dailus_kvietkelis: 09 rugsėjo 2009 - 23:49
Tesiant sviestmedzio tema, as irgi jau prisijaukinau tiek sviestmedzio, tiek tamanu kvapa. Taciau sviestmedzio ant lupu tepti kazkaip dar nesiryztu, nes vaikus pries miega isbuciuot reikia, tai galiu jiems smirdet lotuliukas.gif . Tam reikalui turiu Sante vazelina lupoms.
Atsakyti
gal kuri galėtų man į AŽ atsiųsti KN emulsijos nuo spuogų, kremų ar molio kaukių receptukų? Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
o kur Kaune to sviestmedzio galima isigyti? apart lokcitane. nes te ziauriai brangu.
noreciau kokio su kitu kvapu maisyto
Atsakyti
nėra su kažkuo maišyto KN - pati gali pagal savo skonį su kuo nors maišyti wink.gif
Atsakyti
Manau, kad bus į temą: sekmadienį per BTV 13,30 laidoje "Tarp miesto ir kaimo" rodys apie Kvapų namus. rolleyes.gif
Atsakyti
bandysiu nepamiršti, bet kontekstas tai juokingas iš pirmo žvilgsnio įvertinus, kad kaimas tūlam lietuviui tikriausiai nekelia asociacijų su kvepiančiom žolytėm biggrin.gif
Atsakyti