Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

QUOTE(pearl @ 2009 09 12, 15:26)
Sveikos 4u.gif
sioje temoje esu naujoke, neseniai tik KN atradau (jusu deka 4u.gif ) ir man kilo vienas klausimas - kaip jus valote, jei valote, kosmetika vakarais su aliejumi?

Aš tai tiesiog sušlapinu vatos diskelį ir užpilu truputuką aliejaus,taip valau akių tušą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 09 12, 17:15)
Aš tai tiesiog sušlapinu vatos diskelį ir užpilu truputuką aliejaus,taip valau akių tušą. mirksiukas.gif

dekui 4u.gif reiks pabandyt biggrin.gif KN simondsiju alieju apibudino kaip gerai tirpdanti visokias kosmetikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 09 12, 16:17)
dekui 4u.gif  reiks pabandyt biggrin.gif  KN simondsiju alieju apibudino kaip gerai tirpdanti visokias kosmetikas biggrin.gif

drinks_cheers.gif
tikrai labai gerai valo akiu tusa

tam tinka ir migdolu aliejus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelijėlė: 12 rugsėjo 2009 - 15:48
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 09 12, 17:48)
drinks_cheers.gif
tikrai labai gerai valo akiu tusa

tam tinka ir migdolu aliejus

isigijau simondsiju alieju odai tepti, gal patiks jis maniskei... tai dabar dar ir valysiu su juo (vienu suviu du zuikiai biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2009 09 12, 16:09)
Sveikos,

norėčiau paklausti apie ekologišką BEMA šampūną nuo pleiskanų, kurį galima įsigyti KN. Ar kas nors bandėte? Ar padeda? Galvoju išbandyti, tik norėčiau sužinoti, ar verta  g.gif

sveika mirksiukas.gif
pirkau MB ir pati naudojau, bet nei vienam, nei kitam sitas sampunas nepadejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 09 12, 18:35)
sveika mirksiukas.gif
pirkau MB ir pati naudojau, bet nei vienam, nei kitam sitas sampunas nepadejo unsure.gif

o koks yra padejes? 4u.gif man vienu gyvenimo etapu nei vienas kazkodel nepadedavo, paskui kazkaip galvos oda susitvarke. net nezinau kas buvo, gal tiesiog vandens mazai naudodavau isplauti sampunui biggrin.gif

susigalvojau savo nuolatini kuno krema, ty kokosu alieju pasitaurinti eteriniais, nes kazkaip norisi naujo kvapo atejus rudeniui. tikrai zinau, kad lasinsiu miros (brac, pasirodo mira stabdo odos senejima, balzamuoja ja, stabdysiu praeinancia jaunyste lotuliukas.gif ) ka dar prie kokoso jusu manymu priderinti tiktu, gal kokiu idomiu derinuku esate radusios, ar turite ideju? zinau, kazkas pamanys/pasakys kad joms ner geresnio kvapo kaip naturalus kokosas, na bet as cia klausiu sau blush2.gif

kaip jums atrodo kokosas+paciule+bergamote (roze?) + mira?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 09 12, 14:08)
Tikrai? bigsmile.gif Skiriasi labai indelyje ir kvapas ant kūno?Tai ką ir man jau reiks? doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif nu nam kaip buvo, pauosčiau jį KN ir galvoju, ai nereikia man, na bet dar rankas pasitepliojau. O jau vakare vis uosčiau ir uosčiau savo rankytes smile.gif

QUOTE(Burbuliukė @ 2009 09 12, 16:09)
Sveikos,

norėčiau paklausti apie ekologišką BEMA šampūną nuo pleiskanų, kurį galima įsigyti KN. Ar kas nors bandėte? Ar padeda? Galvoju išbandyti, tik norėčiau sužinoti, ar verta  g.gif

Turėjau, daugiau nepirksiu vien dėl to, kad žiauriai suveldavo plaukus ir elektrindavosi po to. Dėl pleiskanų pokyčio nepastebėjau.

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 12, 20:58)

kaip jums atrodo kokosas+paciule+bergamote (roze?) + mira?

aš dar kokio gaivaus įdėčiau, levandų arba rozmarino. Dar sandalmedis gerai tiktų
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 09 12, 21:31)
aš dar kokio gaivaus įdėčiau, levandų arba rozmarino. Dar sandalmedis gerai tiktų

aš tai sakyčiau skonio reikalas, gi visoms skirtingi kvapai patinka. Arba pagal poveikį žiūrėčiau, problemas. kokosas kai saldus, man rodos ylang su pačiule ar myra greia tiktų ir dar kiek erotiškai nuteiktų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 12, 20:58)
o koks yra padejes?  4u.gif  man vienu gyvenimo etapu nei vienas kazkodel nepadedavo, paskui kazkaip galvos oda susitvarke. net nezinau kas buvo, gal tiesiog vandens mazai naudodavau isplauti sampunui  biggrin.gif

MB iki siol sita problema turi (bet jis nelabai ka ir daro apart sulsenos naudojimo, jis nera entuziastiskai nusiteikes pries naturalias priemones, gerai bent kad samouna mano naudoja smile.gif ) unsure.gif man kazkaip apsitvarke, bet negaliu pasakyt nuo ko tiksliai. darausi aliejines kaukes, naudoju metos dilgeliu ekstrakta.
Atsakyti
ziurim ziurim apie Kvapu namus per BTV, dabar, sekmadieni 13.30 smile.gif tipo priminiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 13, 13:32)
ziurim ziurim apie Kvapu namus per BTV, dabar, sekmadieni 13.30 smile.gif tipo priminiau smile.gif

papasakosit, aš eisiu mažės migdyti, negalėsiu žiūrėt cool.gif
Atsakyti
Papaskokit, ką gero apie Kn rodė. Aš šiandien dirbu, negalėjau pažiūrėti verysad.gif
Atsakyti