Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

QUOTE(Chippie @ 2009 09 14, 18:15)
Bet jau taip nosis prie cheminiu kvapu pripratus, kad visi naturalus smirda doh.gif  doh.gif ir ka daryt, kai norisi ne tik naudoti ekologiskas priemones bet ir skaniai kvepeti  g.gif  MB jau uz galvos griebiasi  blush2.gif

Manau daugiau panaudousi turėtum priprasti. Aš padariau kolegei rankų aliejų su rožėm ir visokiais kitokiais gėriais, tai tik pasitepė, suraukė nosį sako - Smirda. Po pietų ateina, sako duok dar pasitepti, kažkaip jau patikti pradėjo biggrin.gif

O MB kai išsitepu emulsija nuo spuogų arba argano kremu, sako kvepi žolėmis. Jei rožių kremu- tada medum kvepiu. Kažkaip nesakė, kad smirda. Vieną kartą tik kai ylang-ylang padauginau, tai pasakė, kad iš pradžių užmigti negalėjo, nes stiprus kvapas buvo.
Atsakyti
sedziu visa sviesmedzio aliejum issitepus, ziuriu MB ratais aplink mane vaiksto doh.gif kate uostineja, matyt ieskos kas vel "nekvepia" doh.gif teks ryt eit pirkt kokio EA ir maisyt, papasakosiu kas gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 14, 18:09)
man ne virtuve, o kokosiniais sausainiais,

Na jei apie tą indišką kokosą, tai MB pareiškė, kad kvepiu manų koše lotuliukas.gif Na ir man pačiai tas kvapas toooks valgomas biggrin.gif nelabai jis man, schmoll.gif bet po kelių dienų pat MB paprašė, kad po skutimosi kokosu patepčiau lotuliukas.gif taigi prie kvapų priprantame ne tik mes pačios, bet ir musų brangieji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 09 14, 17:15)
Bet jau taip nosis prie cheminiu kvapu pripratus, kad visi naturalus smirda doh.gif

ne viskas iš karto, tau laiko tiesiog reikia wink.gif Ir ne dienos ar savaitės, o kokių metų mirksiukas.gif

QUOTE(kryyste @ 2009 09 14, 18:18)
Aha, aš tai saviškį masažui prisiviliočiau nebent lašinių arba kokio kumpelio kvapu  doh.gif

lotuliukas.gif Na va, vistik gerai, kai saldžiai mėgsta - kvapas lengviau ir paprasčiau išgaunamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 09 14, 18:49)
man asmeniskai su laiku aliejai, kurie nelabai kvepejo, pradet kvepet smile.gif pvz.: taip buvo su sviestmedziu. sakyciau, kad reikia laiko, kol uosle apsipranta su naturaliais kvapais smile.gif MB tai kitas klausimas biggrin.gif

va va, ta pati galiu pasakyti, kad, kas man labai smirdejo, koks pvz. arbatmedis, dabar tepuos ir net nereaguoju kazkaip, zodziu, 0 reakcijos. Sviestmedis man irgi kvepet eme, emulsija nuo spuogu irgi kazkokiais riesutais dabar man dvelkia. O del mb..... biggrin.gif vis girdziu: ir vel prisitepei...?bet i lova priima biggrin.gif

Atsakyti
Turiu klausimą kaunietėms KN gerbėjoms: ar verta pirkti Via Naturalis (ne brangiau nei KN), ir kur Savanoriuose randasi JI (čia parduotuvė kaip suprantu g.gif )?
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2009 09 15, 09:00)
Turiu klausimą kaunietėms KN gerbėjoms: ar verta pirkti Via Naturalis (ne brangiau nei KN), ir kur Savanoriuose randasi JI (čia parduotuvė kaip suprantu  g.gif )?

Nesuprantu ką pirkti? KN produkciją? Jeigu jie prekiauja KN produkcija, tai žinoma gali ją drąsiai pirkti, nes KN yra vieninteliai savo produkcijos distributoriai, tuo tarpu visi kiti tik platina ją, uždirbdami nuo to kur kas mažiau. Tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 14, 11:03)
ir kaip pavyko? wink.gif Berods, man jau reikia sąrašą susidaryti, ko būtinai reikia iš KN biggrin.gif

pavyko visai gerai, plaukai minksti, svelnus smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 09 14, 12:18)
kas žinot, ar KN jau turi kakavos absoliuto?

maciau kad turi smile.gif
Atsakyti
sąrašas pilnėja rolleyes.gif
Atsakyti
as katik is KN, siek tiek patustinau pinigine blush2.gif taigi, nusipirkau stai ka:
- roziu hidrolata
- avokadu alieju
- kakavos absoliuta
- pelargoniju ea
- levandu ea
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 09 15, 12:36)
as katik is KN, siek tiek patustinau pinigine  blush2.gif  taigi, nusipirkau stai ka:
- roziu hidrolata
- avokadu alieju
- kakavos absoliuta
- pelargoniju ea
- levandu ea

pelargonijos ea, tai cia i ta "katutis project" jungiesi? smile.gif reikia ir man pelargonijos, o tai ispirksit visas pelargonijas lotuliukas.gif pasirodo 17 lt tekainuoja smile.gif

kuriu levandu ea, laukiniu?
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 15, 15:06)
pelargonijos ea, tai cia i ta "katutis project" jungiesi? smile.gif reikia ir man pelargonijos, o tai ispirksit visas pelargonijas lotuliukas.gif pasirodo 17 lt tekainuoja smile.gif

kuriu levandu ea, laukiniu?

aha pelargonijos tam projektui biggrin.gif
o levandas pirkau paprastas (irgi uz 17 lt), man jos greit sueina, tai to brangaus nepirkau..
Atsakyti