Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 14, 01:41)
as kaip priklausoma  blush2.gif  nuo interneto tai puslapyje KN sia info radau kazkada - trecia yra Renata smile.gif tokia graksti, elegantiska mergina tamsiais ilgais plaukais.

drinks_cheers.gif
trecioji yra Renata. Taip ir sake laidoje
Atsakyti
vakar pries nakti issitepiau plaukus Campaku pomada- einu trinkti galvos, ziuresma rezultatus smile.gif
Atsakyti
ir kaip pavyko? wink.gif Berods, man jau reikia sąrašą susidaryti, ko būtinai reikia iš KN biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 12, 20:58)

susigalvojau savo nuolatini kuno krema, ty kokosu alieju pasitaurinti eteriniais, nes kazkaip norisi naujo kvapo atejus rudeniui. tikrai zinau, kad lasinsiu miros (brac, pasirodo  mira stabdo odos senejima, balzamuoja ja, stabdysiu praeinancia jaunyste  lotuliukas.gif ) ka dar prie kokoso jusu manymu priderinti tiktu, gal kokiu idomiu derinuku esate radusios, ar turite ideju?  zinau, kazkas pamanys/pasakys kad joms ner geresnio kvapo kaip naturalus kokosas, na bet as cia klausiu sau  blush2.gif

kaip jums atrodo kokosas+paciule+bergamote (roze?) + mira?

va ir as ta pati mastau daryti, bet nezinau nei kaip nei ka maisyti, nes kokosu alieju is KN pirkau pirma karta ir tik pries pora dienu. Na kvepia jis kokosais, bet juo istepus kuna jauciuosi lyg visa diena praleidusi virtuveje ir kepusi maista kokosu aliejuje doh.gif mastau gal su vanile ar sandalmedziu sumaisyti g.gif

Gal jau maiset??? kokius EA dejot ir kaip kvapas ir svarbiausia kokiom dozem ir ka maisyti??? nes EA manau nereiketu padauginti....
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 14, 11:03)
ir kaip pavyko? wink.gif Berods, man jau reikia sąrašą susidaryti, ko būtinai reikia iš KN biggrin.gif

tik ka is vonios, lauksiu kol isdzius, tai vakare pranesiu smile.gif (niekada nedziovinu plauku dziovintuvu, dziusta naturaliai, todel labai ilgai, bet gal todel tiek daug ju turiu biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2009 09 14, 11:06)
Gal jau maiset??? kokius EA dejot ir kaip kvapas ir svarbiausia kokiom dozem ir ka maisyti??? nes EA manau nereiketu padauginti....

nemaisiau dar, reikia iki KN nusigauti (siom dienom planuoju), nes noriu pries lasinant dar pauostyti visus. o dozes, tai tikrai, padauginti ir nereiketu, ir nera prasmes: keliu lasu uzteks, gi kai kremus gaminames, taigi po kelis laselius isilasini, o kvepia nuostabiai smile.gif

jeigu baido "konditeriniai" kvapai, kazin ar saldzioji vanile pataisytu padeti, o vat sandalmedis butu idomu, ir dar gal koks gaivesnis kvapas kaip bergamote ar net palmaroza. zodziu zadu nueiti i KN, pasideti savo kokosus ir uostyti juos kartu su eteriniais - kas "lips" smile.gif
Atsakyti
kas žinot, ar KN jau turi kakavos absoliuto?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 14, 12:18)
kas žinot, ar KN jau turi kakavos absoliuto?

ka zadi su juo daryti?
Atsakyti
balzamams, kūno kremui, galbūt masažams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 14, 13:46)
balzamams, kūno kremui, galbūt masažams biggrin.gif

cia ziemai artejant ruosiesi tokiu siltu-skaniu kvapu apsigaubti?
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 14, 14:26)
cia ziemai artejant ruosiesi tokiu siltu-skaniu kvapu apsigaubti?

aha biggrin.gif Ir tikiuosi MB nugaros masažams prisivilioti, nes įprastinėmis sąlygomis labai sunkiai duodasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 14, 14:41)
aha biggrin.gif Ir tikiuosi MB nugaros masažams prisivilioti, nes įprastinėmis sąlygomis labai sunkiai duodasi  lotuliukas.gif

o as kazkoki krema su juo turejau, tai kadangi esu megeja skaitydama lovoje koki saldaini sugriauzti ar sokolada, o MB vis nezinau net is kur ir kaip randa sokolado trupiniu (galiu prisiekti kad nepritrupinu!!!) tai pabudes (as ilgai skaitau, jis uzmiega per ta laika) ir uzuodes mano nauja krema puole bambeti "vel sokolada lovoje valgei, jauciu kvapa, pritrupinai!!!" banned2.gif

o kadangi nieko nevalgiau, tai buvau isdidi, tylejau, ir leidau jam ieskoti ikalciu lotuliukas.gif net paslaugiai is lovos islipau, sviesos daugiau uzziebiau, leidau apziureti paklode ir ispurtyti antklode lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar jau pries prasiziodamas apie sokolada, pauosto mano rankas, pecius biggrin.gif biggrin.gif tie vyrai kaip vaikai, dievazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 14, 15:08)
tie vyrai kaip vaikai, dievazi  biggrin.gif

lotuliukas.gif

MB tai reikia daryti nugaros masažus, nes nugarą vis paskauda, plius, darbas sėdimas sad.gif Bet prieiti prie momento paties masažo be galo sunku... Sakau, jei skaniai kvepėtų šokoladu, gal pats norėtų biggrin.gif
Atsakyti