Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

o jus uostėte KN menininku kurta Naujojo ir senojo Vilniaus kvapa? as tai iskart atskyriau kuris yra kuris thumbup.gif . prabalsuokime uz kvapa, siandien balsavimuipaskutine diena, kvapas pirmauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 14, 15:23)
lotuliukas.gif

MB tai reikia daryti nugaros masažus, nes nugarą vis paskauda, plius, darbas sėdimas sad.gif Bet prieiti prie momento paties masažo be galo sunku... Sakau, jei skaniai kvepėtų šokoladu, gal pats norėtų biggrin.gif

Mano tai tiek vyras, tiek vaikas labai katiniski (cia as taip vadinu del to, kad megsta buti glostomi biggrin.gif ), tai masazo abu niekada neatsisako rolleyes.gif Vyras tai nors nereikalauja, tik laukia, kada pasiulysiu, o vaikas tai vos ne kas vakara pareiskia, kad jam reikia masazo su kokosu aliejumi pavyzdziui. Sako, kad po masazo su kokosu aliejumi jis sapnuoja labai grazius sapnus wub.gif Ka as zinau unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
matai, o aš turiu gudrauti cool.gif
Atsakyti
Maniškis irgi dievina kokosų aliejų biggrin.gif Masažui su juo pasiduoda neįkalbinėjamas, nes kvapas labai patika ir šiaip afrodiziakiškai veikia blush2.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu ar tik man vienai tas kokosu aliejus kvepia virtuve g.gif

juo tepuose tik diena, kai nedirbu, nes kitaip MB vakare i lova neisileistu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labiau konditerinis kvapas yra to indiškojo kokosų aliejaus, o afrikinis man virtuve neatsiduoda smile.gif Ir pylingą pasiūliau iš kokoso drožlių, nieko MB nesakė dėl kvapo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 09 14, 16:53)
niekaip nesuprantu ar tik man vienai tas kokosu aliejus kvepia virtuve g.gif

juo tepuose tik diena, kai nedirbu, nes kitaip MB vakare i lova neisileistu doh.gif  lotuliukas.gif

man ne virtuve, o kokosiniais sausainiais, per PMS visada tik MONOI su TIARE kvapu tepuosi, man jis tokiais prabangiais kvepalais dvelkia, o juk irgi pagrindas kokosu aliejus smile.gif

taigi nesikankink, isilasink kelis lasus eteriniu ir dings tas kokoso kvapas, o eteriniai tinkami dar ir poveikio papildomo prides.

jeigu bijai sugadinti visa kieki, pasildyk indeli kol suskystes visas, nusipilk nedidele dali i atskira indeli, ir po 1-2 laselius ilasink kokiu dvieju-triju eteriniu gaivesniu. issitepk ir uostyk- koks kvapas gaunasi, ar reikia intensyvesnio.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 14, 18:06)
labiau konditerinis kvapas yra to indiškojo kokosų aliejaus, o afrikinis man virtuve neatsiduoda smile.gif Ir pylingą pasiūliau iš kokoso drožlių, nieko MB nesakė dėl kvapo  rolleyes.gif

na taip, uosciau abu, paemiau indiska, nes kvepejo kokosais, nes tas kitas man jis beveik niekuo nekvepejo doh.gif sunaudosiu plaukams ax.gif

Bet jau taip nosis prie cheminiu kvapu pripratus, kad visi naturalus smirda doh.gif doh.gif ir ka daryt, kai norisi ne tik naudoti ekologiskas priemones bet ir skaniai kvepeti g.gif MB jau uz galvos griebiasi blush2.gif

na reikes dar pabandyti ta sokoladini pameginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 09 14, 18:15)
Bet jau taip nosis prie cheminiu kvapu pripratus, kad visi naturalus smirda doh.gif  doh.gif ir ka daryt, kai norisi ne tik naudoti ekologiskas priemones bet ir skaniai kvepeti  g.gif  MB jau uz galvos griebiasi  blush2.gif

man asmeniskai su laiku aliejai, kurie nelabai kvepejo, pradet kvepet smile.gif pvz.: taip buvo su sviestmedziu. sakyciau, kad reikia laiko, kol uosle apsipranta su naturaliais kvapais smile.gif MB tai kitas klausimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 09 14, 18:49)
man asmeniskai su laiku aliejai, kurie nelabai kvepejo, pradet kvepet smile.gif

drinks_cheers.gif Dar prieš metus nepakenčiau levandų kvapo, o dabar labai patinka levandų kvapas ypač jų EA bei Weledos dušo gelis beveik analogiškai kvepia ax.gif Taip pat per kurį laiką prisijaukinau rozmarinus, arbatmedį, net tamanai man labai kvepia biggrin.gif

Iš tikrųjų daug kam sunku pereiti prie natūralių kvapų. Užtat po to taip smirdi visa chemija doh.gif biggrin.gif Įkvepi ir supranti, kad tai elementarus parfumas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 14, 16:23)
MB tai reikia daryti nugaros masažus, nes nugarą vis paskauda, plius, darbas sėdimas sad.gif Bet prieiti prie momento paties masažo be galo sunku... Sakau, jei skaniai kvepėtų šokoladu, gal pats norėtų biggrin.gif

Aha, aš tai saviškį masažui prisiviliočiau nebent lašinių arba kokio kumpelio kvapu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 09 14, 19:18)
Aha, aš tai saviškį masažui prisiviliočiau nebent lašinių arba kokio kumpelio kvapu  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti