QUOTE(Smagute @ 2010 10 31, 10:50)
Auginu suneli 3.5men, tai si tema man dar neauktuali
Bet... kadangi paauglistei teko pabut "storuliuke", o paskui po keliu metu grieztu dietu papult i reanimacija... Anoreksija su visom pasekmem...
Visu tu nelaimiu galejo ir nebut, jei:
- mama laiku pastebetu, kad dukryte perdaug valgo bandeliu, sokoladu ir t.t. Kazkaip paaiskuntu to valgymo minusus ir pasekmes. O ne dziaugtusi, kaip gerai valgo jos dukryte.
- Laiku pastebetu kaip dukra verkia i pagalve, nes suprato, kag ji storuliuke.
- Laiku pastebetu, kad dukra nusprende nevalgyti, ir jai tai puikiai sekesi kelis metus. Galu gale 1kivi per diena, tai jau buvo ziauriai daug.
Manau mamai butina stebeti mergyte. Nekatinti, nekritikuoti, o laiku padeti.

puikiai pasakyta, aiskiai ir teisingai. Pati buvau kudute paauglysteje, na, turejau gera kraujotaka, valgydavau ka noredavau, bet i pilva neidavo. Tiksliau, nevalgydavau visko, nes riebalai ir pienas man buvo brrrrr (ir dabar dar negaliu valgyti riebesnio maisto, o pieno netoleruoju). Bet kaip nervindavo kaimynu, mociutes, pamotes pasakymas, kad kokia as kudute, kad turiu valgyti, valgyti ir valgyti

vos ne per prievarta dedavo i lekste didenes porcijas, riebesnes mesytes ir t.t. Todel dabar pas mus kiekvienas isideda tiek kiek nori, arba as idedu tik minimaliai. Kaip sakau, noresit, nueisit, isidesit dar.