Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

Nu visiškai nereikalingas daiktas, mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(babble @ 2004 12 27, 12:58)
As visai nedejau ir net nepirkau..o kam jis? del grozio? man tai jis tik kazkoks dulkiu kaupejas.

butent doh.gif net minties tokios nebuvo, kad jo reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš turiu,bet nepakabinau...kažkodėl nenoriu
Atsakyti
buvau labai pries baldakimus, bet kai nusipirktame patalynes komplekte jis buvo, dabar laaaaaabai dziaugiuosi, nes pakabinom prie vaiko kojyciu ir jam uzstoja vaizda i televizoriu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir visai ten dulkes nesikaupia, nu taip ziauriai kaip vis bando pasakyti schmoll.gif
Atsakyti
nenaudojau ir nereikėjo
Atsakyti
QUOTE(Akytė @ 2007 05 28, 11:38)
buvau labai pries baldakimus, bet kai nusipirktame patalynes komplekte jis buvo, dabar laaaaaabai dziaugiuosi, nes pakabinom prie vaiko kojyciu ir jam uzstoja vaizda i televizoriu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir visai ten dulkes nesikaupia, nu taip ziauriai kaip vis bando pasakyti schmoll.gif

drinks_cheers.gif Irgi saugojom nuo teliko,butas 1kambario,tai super dalykas,o del dulkiu pasakysiu,kad tinginiaut nereikia,o skalbt kaip ir savo patalyne lotuliukas.gif
Atsakyti
super dalykas thumbup.gif apsaugo nuo teliko ir siaip jaukiau.tik aisku reikia dazniau skalbti biggrin.gif
Atsakyti
As irgi nepirkau, nes mano nuomone, nereikalingas daiktas. Apsaugo nuo teliko, kol vaikas dar ramiai guli, o po to, kai jau seda, jei jam reiktu ziuret telika, tai ir patrauktu, ar nutrauktu baldakima.
Atsakyti
nors leliuko dar neturim,bet lovyte jau turim ir baldakima nuemiau is karto,man atrodo kad jis tik dulkes renka ir tiek,o del sviesos ar dar ko pastatysim sirma kokia spalvinga.. blush2.gif
Atsakyti
o mes neseniai nupirkom savo vyresnėlei ax.gif ji taip norėjo blush2.gif dabar vaikšto ir visiem giriasi kad miega kaip princesė biggrin.gif o jei yra galimybė tai nuveda ir parodo lotuliukas.gif o dėl dulkiu tai nemanau kad ten daugiau jų yra nei ant užuolaidų g.gif mūsų pupa irgi alergiška dulkių erkutėm bet kolkas nepastebėjau kad kas pasikeistu į blogaja pusę tongue.gif

o man tai irgi laaaabai gražu ax.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man grazu toks dalykas thumbup.gif
Su baldakimu miega nuo pat kudikystes iki dabar ax.gif .
O kas del dulkiu - kai skalbiu patalyne, tai isskalbiu ir baldakima. Negi sunku?
Atsakyti
Mes irgi pirkom,bet beveik nenaudojom,cia tik teveliams pasigrozet,jokios naudos,dar gerai,kad pirkom tik stova,uzuolaida pati pasiuvau,bet kas turi pinigu,tegul perka,nereikia gi visur tik nauda matyti
Atsakyti