Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

neturim mes baldakymo, ir puikiai apseinam be jo, be to mazoji tokia nenuorama tai nezinau kiek ilgai buciau ji tenaudojus, be to dar dulkiu kaupimas g.gif o ir taip nenaudojamu daiktu jau kalnas doh.gif
Atsakyti
na ,manyciau baldakimas dar vienas nereikalingas ,,pribumbasas'' lotuliukas.gif ,turejau bet labai greitai supratau,kad nereikalingas daiktas.
Atsakyti
Mes turėjom ir man jis labai patiko,beto nuo saulutės apsaugodavo,nereikėdavo užailaidų užtraukinėt ir sedėt kambary prieblandoi kol vaikas miega. thumbup.gif Dulkių jis nerenka,jai prižiuri tinkamai mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes neturejom ir neprireike. be to gydytoja , kai pirma karta atejo aplankyti vaikeli labai pagyre tongue.gif , nes reti teveli atsisako ,,sito dziaugsmo,, ,o jis atseit kudikiui jokios naudos neduoda
Atsakyti
QUOTE(mija.07 @ 2007 04 25, 20:05)
o mes neturejom ir neprireike. be to gydytoja , kai pirma karta atejo aplankyti vaikeli labai pagyre tongue.gif , nes reti teveli atsisako ,,sito dziaugsmo,, ,o jis atseit kudikiui jokios naudos neduoda

Bet ir zalos nedaro, nematau prasmes cia ka girti ar peikti smile.gif Turim mes ta "dziaugsma", mazylei jau virs metuku, o jis vis dar kabo. Aktyvi ji pas mus, ir ta baldakima karts nuo karta patampo, tik greit atsibosta ir ramu. Vaiko be prieziuros as butu ar nebutu tas baldakimas nepalikciau. dulkes kiekviena karta tvarkydama kambari labai paprastai iskratau lauke nuo jo. Tiesiog istrauki stoveli, ant kurio jis pritvirtintas, ir iskratai.
Nieko blogo as jame nematau, man su juo grziau, jaukiau (tikiuosi ir mazyliui jaukiau), erdve lovyteje kaip ir uzsidaro. dabar dar ir nuo saulutes miegancia jo pagalba "paslepiu".
jei mamytems baldakimai nepatinka, manau jo ir nereikia kabinti, juk cia mes daugiau del saves ji dedame. O gydytojos, kuri pagyre del to "dziaugsmo" atsisakymo, nesuprantu. Gal norejo itikti teveliams ir tiek. Cia juk apie kiekviena balda namuose galima panasiai diskutuoti
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gryna tiesa ,mes turejome ir labai mums patiko,bet pakeitem didesne lovyte ir nera kaip jo pritvirtinti ,tai taip liudnai ji atrodo doh.gif
Atsakyti
baldakimas buvo pas dukrytę ant lovytės wub.gif tik aišku jau nuėmiau...labai gerai kai yra toks kaip baldakimas, vaikas nesusidaužia į lovytę ir šiaip, man atrodo vaikui toks saugumas labiau, kai jis uždėtas 4u.gif tik kai suėjo kažkur metukai baldakimą nuėmiau smile.gif
Atsakyti
Pirma mintis atėjusi į galvą buvo, kam ta dulkių tupykla reikalinga? ax.gif Aš nepirkau, nes ir taip dulkių erkei alergiška mergiotė, bet, neginčysiu, tikrai gražu, kai pas kitus pasižiūri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2007 05 04, 23:48)
Pirma mintis atėjusi į galvą buvo, kam ta dulkių tupykla reikalinga? ax.gif Aš nepirkau, nes ir taip dulkių erkei alergiška mergiotė, bet, neginčysiu, tikrai gražu, kai pas kitus pasižiūri biggrin.gif

Jei savęs klausi kam ta dulkių taupykla reikalinga, apie grožį kalba jau nesisuka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 04 13, 16:12)
neturim mes baldakymo, ir puikiai apseinam be jo, be to mazoji tokia nenuorama tai nezinau kiek ilgai buciau ji tenaudojus, be to dar dulkiu kaupimas  g.gif o ir taip nenaudojamu daiktu jau kalnas  doh.gif

Ką čia šnekat doh.gif dulkės kaupias doh.gif Skalbkit kartą per mėnesį ir viskas bus čiki. Juk čia tas pats kaip užuolaidos. O gal ir užuolaidų namie neturit cool.gif
Nei vienas vaikas nedrąskė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 05 17, 22:42)
Ką čia šnekat  doh.gif  dulkės kaupias  doh.gif Skalbkit kartą per mėnesį ir viskas bus čiki. Juk čia tas pats kaip užuolaidos. O gal ir užuolaidų namie neturit  cool.gif
Nei vienas vaikas nedrąskė  schmoll.gif

Na, man tai irgi atrodo, kad ten dulkės kaupiasi. ax.gif Ir skalbiau ne kas mėnesį, o kas savaitę. Bet vis tiek nuėmiau. unsure.gif Maniškė baisiai jį tampė, ir apsaugas tampo, atraišioja, doh.gif
P.S. gerai pastebėta, ir užuolaidų aš nemėgstu. Man geriau roletai ir romanetės. Lengva valyti. smile.gif
Atsakyti
gal ir kaupia dulkes, bet kur jos nesikaupia-visur jų būna, o vien dėl to atsisakyt baldakimo g.gif juk rankom neskalbiat, o prie kitų daiktų dažniau įmeskit ir problema išspręsta mirksiukas.gif
man tai jis labai naudingas, tiek nuo saulės, nuo tv, o plius dar koks grožis thumbup.gif
Atsakyti