Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

[quote=kregzde,2006 07 09, 15:50]
Man tai gražu nebent tada, kai vaikas įkurdintas atskirame kambaryje, tada kambario interjeras plius užuolaidėlės ir pan. derantys dalykėliai. O kai kartu su tėvais miegamajame, tai nereikia man jų, o ir vaikelį matau iš savo lovos, pasilabiname prabudę, pasikalbame wub.gif

taigi wisokiu tu baldakimu yra,apsaugos nebutinai aplink wisa lowyte eina.mes pirkom tokia,kad lowytes wienas sonas buwo nuzdengtas smile.gif ir waika matydawom.nu o del dulkiu,tai manau wisos cia esam twarkingos,tad plaunam tas uzuolaideles,nusiurbiam ir t.t. 4u.gif

Atsakyti
naudoju tik apsaugas lovytei 4u.gif
Atsakyti
Mes turim baldakimuka, mums gerai thumbup.gif Tik dbr vasara, kai ir taip karsta, ji nuemem, kad daugiau erdves butu ax.gif
Atsakyti
Mes baldakimo neturėjome schmoll.gif Manau šis daiktas tik dulkėm kauptis.Nelabai suprantu kokia iš jo nauda g.gif
Atsakyti
Asmeniskai man labai graziai atrodo tos uzuolaideles,bet pati nenaudoju,nes musu mazyke kuo puikiausiai ir be ju miega.Nei televizorius vakarais nei saulute diena jai netrukdo.Turime tik apsauga,nes mano vyrui lovyte be jos atrodo kaip narvas:):)bet siaip man ir paciai atrodo,kad apsaugeles reikia
Atsakyti
QUOTE(astoldita @ 2007 06 09, 12:00)
Mes baldakimo neturėjome schmoll.gif Manau šis daiktas tik dulkėm kauptis.Nelabai suprantu kokia iš jo nauda g.gif

mums net per pamokeles sake,kad baldakimas tik dulkes renka,ir naudos is jo maza g.gif g.gif
Atsakyti
O as specialiai pirkau del to, kad diena migdant butu galima pridengti nuo sviesos, o del dulkiu tai juk skalbiamas dalykas.
Atsakyti
man tai ir labai grazu ir dar padeda apsaugoti nuo saulytes ryte, nes tik islindus saulei ji kepina pro langa todel baldakimas padeda apaugoti dukryte nuo rytines saules kad ji ilgiau pamiegotu, be to kai ziuri televizoriu vakare tai irgi ji geraiu uzmiega nes netrukdo sviesa
Atsakyti
QUOTE(agule @ 2007 06 12, 13:06)
man tai ir labai grazu ir dar padeda apsaugoti nuo saulytes ryte, nes tik islindus saulei ji kepina pro langa todel baldakimas padeda apaugoti dukryte nuo rytines saules kad ji ilgiau pamiegotu, be to kai ziuri televizoriu vakare tai irgi ji geraiu uzmiega nes netrukdo sviesa

Mums irgi padeda apsisaugoti nuo TV skleidžiamos šviesos thumbup.gif Aš už užuolaidėles smile.gif
Atsakyti
Man baldakimas labai praverte nes paguldydavau vaikuti i lovele ir uztraukdavau baldakima - taip jis zinodavo , kad laikas miegot.Taip mes ir augome.O del dulkiu tai galima juk isskalbti rolleyes.gif ir beje netikiu kad vaikucius auginate visiskai sterilioj patalpoj rolleyes.gif
Atsakyti
Neilgai naudojom, šiaip jų mums reikėjo apsaugai nuo saulės. Dabar nebededu nes nutemptų su visu stovu biggrin.gif
Atsakyti
man tai labai gražu baldakimas, lovytė tokia princesiška atrodo wub.gif
nors ir įsigijau baldakimą, bet mums jo neprireikė, kadangi lovytę naudojam tik kaip apsaugą prie lovos, kad mažylė neiškristų, nes miega su mumis
Atsakyti