Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

QUOTE(saulutes mama @ 2007 02 23, 15:07)
skalbti reikia dazniau  lotuliukas.gif  man labai patiko ir nuo teliko gelbejo  thumbup.gif

teisingai tu cia pasakei thumbup.gif reikia skalbti ir nebus dulkiu. as kai tik skalbiu patalyne tai ir baldakima skalbiu. nesuprantu tu mamu, kurios pasikabina baldakima ir sako- dulkes tik renka doh.gif juk patalyne irgi dulkes renka. toks jausmas, kad jei ant baldakimo negulima, tai jo ir skalbti nereikia lotuliukas.gif
mes naudojam ir labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
As neturiu baldakimo,nemanau,kad reikalingas daiktas,televizoriaus tam kambary kur miegam nera ir nebus,tai ir saugot nera nuo ko rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmai megaitei turejom,tik savos gamybos,o antrai nusprendem ,kad nebereikia.Savotiskas issidirbinejimas schmoll.gif
Atsakyti
Eikit,jau pirmam vaikui tiek buvo svajota visko grazaus,mielaus pripirkt,gymus mergytei pagal savo ilgas svajones taip ispuosiau,tiesiog patalyne svelnios ruzavos spalvos nupirkom,baldakima,kaspina didziuli,smagu,eikit,dulkiu surinkejas,skalbt reikia dazniau,beto teisingai sakot nuo tv saugojo,o mum tai ypac aktualu vienam kambary gyvenant doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As neturiu. Man nepatinka. Nors kai pirkau pataline, tai komplekte buvo, as jo nenorejau, bet tokio rasto be baldakimo nepardavinejo sad.gif Padariau is to baldakimo dvi paklodes biggrin.gif
Atsakyti
aha - mes irgi gavom tą gėrį pirkt dėl patalynės. Bet kad jau buvo sukomplektuotas, tai pasikabinom virš lovytės ir laukėm lėliuko gimimo. Bet va parvažiavo vaikas iš gimdymo namų - tą pačią akimirką baldakimą nulupom ir po šlapiais vežimuko ratais vietoj skuduro patiesėm.... tongue.gif Absoliučiai nereikalingas daiktas. Nuo televizoriaus spindulių gal ir apsaugotų, bet mūsų televizorius kitam kambary, o patiems buvo nepatogu per tas užuolaidas "iki vaiko prisikast". Beje, net ir lovytė galima sakyt nereikalinga - įsigudrina kai kurie piliečiai su tėvais kartu didelėj lovoj miegot, ir nieko tu jiems nepadarysi blush2.gif Bet čia jau atskira tema.
Atsakyti
aš nekabinau, kad ir reikalo nebuvo...ir dulkes renka...
Bet gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes turim ir man labai grazu, ir visai nerenka dulkiu jei skalbti dazniau thumbup.gif
Atsakyti
Mums 9 mėnesiai,tai šiandien kai stodamasi pradėjo baldakimą tampyti į visas puses,tai susimasčiau, kad jau kaip ir reikės jį nuimti,kad nebūtu bėdos.Bet šiaip man tai super dalykas.
Atsakyti
Labai graziu buna baldakimu, taciau as nepirkau (del dulkiu kaupimo). Dabar dziaugiuosi kad jo neturejau, nes maziukas labai judrus. Jau nuo 4 men. pradejo draskyti apsauda, tai ir baldakimu buciau neilgai pasigerejus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2007 04 11, 13:50)
Labai graziu buna baldakimu, taciau as nepirkau (del dulkiu kaupimo). Dabar dziaugiuosi kad jo neturejau, nes maziukas labai judrus. Jau nuo 4 men. pradejo draskyti apsauda, tai ir baldakimu buciau neilgai pasigerejus schmoll.gif
Dėl dulkių tai nukabinu ir išskalbiu,aišku jei alergiškas tai jau kitas reikalas ax.gif
Atsakyti
Neturėjom baldakimo. ir taip tų nebereikalingų daiktų namuose per pirmus vaiko gyvenimo metus prisikaupė, kad nebėr kur dėt:karsta:
Atsakyti