Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

Turiu, naudoju, esu patenkinta thumbup.gif Miegant poguliuka ir vakare kai mamka sugalvoja paskaityt, suteikia prieblanda, jei palieku pravira langa, apsaugo nuo vejuko, maziui patinka apziurineti piesinukus ir kvarbatkeles. O dulkes skalbiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Neturim baldakimo, nors nauja užuolaidėlė guli stalčiuje, bet nenaudojom tik dėl to, kad pačio stovo neturim. Gal ir nebeverta bus jau pirkti..
Atsakyti
Turim ir naudojam. Ne tiek nuo saules, kiek nuo skersvejo gelbsti, nes nakti dabar miegam prie atviro lango, tai maze nuo vejo uzstoja thumbup.gif Ir mes nedustam is karscio mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai reiklingas daiktas thumbup.gif , kadngi visa šeimyna miegame vienam kambary, bent kol kas, kol šiek tiek ūgtelsim, tai labai gerai ir nuo skersvėjų ar lempos šviesos, tačiau mes pagrinde pirkom, kad saulute televizoriaus kartu su mumis nežiūrėtų wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes ji turim ir naudojam ir man labai grazu. O kai dukryte paaugs ir nebenores - nukabinsim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitajovita @ 2007 08 23, 00:52)
Mes ji turim ir naudojam ir man labai grazu. O kai dukryte paaugs ir nebenores - nukabinsim. 4u.gif

drinks_cheers.gif dar ir patogu.pavyzdžiui,kai saulė šviečia arba nuo skersvejo,kai langas pradarytas thumbup.gif
Atsakyti
neturim, man kažkaip atrodo, kad jis skirtsa dulkėms rinktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 09 15, 12:57)

aš irgi tos pačios nuomonės, todėl ir nenaudojom schmoll.gif
Atsakyti
Mes naudojom iki puses metu ,po to pardavem.Bet tikrai tas baldakymas nebutinas.Kita kart nepirkciau schmoll.gif jis labiau tik del grozio.
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 09 15, 11:57)

As irgi kazkaip tokiu minciu buvau prisiklausiusi, todel net nepirkome schmoll.gif , aisku, kad naudoja, tas zino geriau 4u.gif
Atsakyti
Vos tik gimus naudojom, bet jau kuris laikas nuemus esu, na tiesiog atsibodo jis man paciai, bet tikriausiai vasarai atejus vel uzdesiu as ji ax.gif
Atsakyti
Su mergyte naudojau, nes paciai buvo grazu tokia princesiska lovyte atrode lotuliukas.gif , taciau greitai supratau, kad jis netik neleidzia vaikui kazka matyti, bet ir ikvepti grynesnio oro, o kvepuoja tomis paciomis dulkemis kurios kaupiasi baldakime.
Atsakyti