Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

neturejom. Girdejau, kad nelabai gerai kudikiui tas baldakima. Aisku, man tai grazu, bet....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 04 kovo 2008 - 12:08
Mes dar iki šiol nenumėm smile.gif Kol buvo visai maža, tai labai gerai būdavo nuo saulės, o kai paaugo tai jau pati nebeleido nuimti smile.gif Na bet jau teks su juo atsisveikinti, nes keliausim į didesnę lovą smile.gif
Atsakyti
Graziai atrodo, bet mano nuomone-nereikalingas daiktas smile.gif Neturejom.
Atsakyti
QUOTE(Vytiute @ 2008 02 25, 00:27)
visai net nepirkom schmoll.gif bereikalingas dulkiu surinkejas ir alergiju sukelejas doh.gif  schmoll.gif

4u.gif Pritariu
Atsakyti
neturiu tokio, nereikalingas , nepatinka man tokie dalykai schmoll.gif
Atsakyti
O mes turim.Kadangi lovytė miegamajame , tai kai užsidegi švieselę prie lovos, jai nešviečia į akis, o šviesą kartais naktį degi po keletą kartų doh.gif
O ir tv taip nespigina
Vienu žodžiu reikalinga kol kas..
Atsakyti
na aš kad dulkių nekauptų taip tai skalbiu ir kitom patarčiau jei taip dulkes renka g.gif , vistiek jį tik vienam vaikui panaudosi na mes irgi naudojam tik nuo saulės jau nubluko viena pusė... ax.gif
Atsakyti
As tai isviso nenaudojau ir nemanau, kad reikalingas daiktas. biggrin.gif
Atsakyti
pas mus yra, bet tik todėl, kad miegamajam dar nėra normalios lempos blush2.gif o ta paprasta lemputė spigina į akis... vėliau žadu nuimti.
Atsakyti
as ji naudojau iki 3 menesiu, bet jis realiai nereiklingas, tik dulkes renka.
Atsakyti
kai auginau pirmąją dukrą turėjau, bet jis buvo tik dėl grožio doh.gif , o antrajam net nedėjau ir taip tų dulkių miegamajame užtenka rolleyes.gif
Atsakyti
as tai neturejau baldakimo augindama dukryte, neturiu ir suneli... ax.gif
Atsakyti