nenaudoju

visiskai jis nereikalingas, kam kabint vaikui virs galvytes dulkiu kamuoli??!!!!
reikia zet ne i grozi.

O aš su jumis nesutikčiau, mano galva, reikia žiūrėt ir į grožį, jei ką darai su meile, tai ir matosi
, o jei dulka, galima skalbti. Be to, vaikams patinka nameliai (kai vaikai augs, įsitikinsit tuo
), jiems taip saugiau, pasaulėlis aplink mažesnis ir jaukesnis, kaip pilvely
. Tad funkcija to yra, psichologų patvirtinta

Mums tai buvo būtinas atributas ne tik dėl grožio
Mes gyvenom vieno kambario bute,tad baldakimas užstojo vaikui saulę miegant ir neleisdavo žiūrėti televizoriaus.Mums tai buvo nepakeičiamas daiktas

visai net nepirkom
bereikalingas dulkiu surinkejas ir alergiju sukelejas

dar ir kokių dulkių! Neturiu, neketinu pirkti ir antram
Turim bet nenaudojam, noriu matyt savo mazyte kai miega

Turim ir naudojam. Labai gera apsauga nuo saulės ir vėjo, nes prie galvos balkono durys. O dėl dulkių, tai kaip ir visur jų yra. Aš dažnai išskalbiu ir dar drėgną pakabinu.
Mes irgi turim.Labia gerai nuo saules ir siaip gerai,kai atsikeles musu nemato,tai dar paguli pas save lovytej...o kad dulkiu surinkejas,tai manau geriau,kad jis dulkes surenka,o ne viskas tiesiai i lovyte ir skalbti daznai reik,kad nebutu dulketas

Turim, nes kai pirkau buvo su patalyne komlekte, bet guli nenaudojamas, kazkaip trukde mums jis, toks bereikalingai erdve uzimantis daiktas, be paskirties.
QUOTE(pupen @ 2008 03 02, 21:54)
Turim, nes kai pirkau buvo su patalyne komlekte, bet guli nenaudojamas, kazkaip trukde mums jis, toks bereikalingai erdve uzimantis daiktas, be paskirties.
Mano nuomone tokia pati