Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

Mes naudojom kokias 4 savaites, bet nuemiau, nes naudos kaip ir nemačiau, o tik maišėsi suptis mūsų karuselei
Atsakyti
Aš net nepirkau,nemačiau reikalo,tik dulkių rinkimas blush2.gif
Atsakyti
Pirkau, nes man grazu ir atrodo, kad vaikas turi savo erdve smile.gif bet dabar jau mums puse metuku, tai jau bando pagauti ir nutemti, greitu laiku turbut reikes jau nukabint...
Atsakyti
As nepirkau. Nusprendem su vyru, kad jis nereikalingas. Jame tik dulkes kaupiasi. Bet cia tik musu nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
aš uždėjusi...
mums gerai, diena nuo saulės spinduliuku saugo, o vakare nuo TV ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insk: 11 sausio 2007 - 23:56
mes irgi turim , bet jokios naudos iš jo nėra doh.gif , tai ir nuėmiau
Atsakyti
Man baldakimas patiko tuo, kad vakare užstodavo TV žybsėjimą ir dukrytė galėjo ramiai miegoti.
Mergaitė jo tikrai nedrąskė, tik paliesdavo ir viskas. rolleyes.gif
O vėliau ji pradėjo miegoti manieže, taigi baldakimą teko nuimti.
Atsakyti
kai buvo leliukas turejom baldakima, bet jau miega dideleje lovyteje, tai nera baldakimo, bet man jie thumbup.gif patinka
Atsakyti
Pirma kol buvom visai mažiukai miegoj lopselyje, ten nebuvo baldakimo, ir stovejo kamputyje uz duru.Dabar jau miegam didesnej lovelej.Baldakimo nepirkau, nes nemačiau butinybės.Bet vieną dieną padarėm tokį kaip baldakimą tik iš paprastos medžiagytės, tai pastebėjom, kad vaikiukui taip užmigti sekasi geriau, kai nuimi pyksta.Man atrodo jis taip ramiau jaučiasi, tokia erdvė uždaresnė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 12 27, 13:44)
Gražus dalykas, bet galvoju, gi paaugus mažylė į jį kabinsis, nuplėš, kada jį jau nuėmėt?

Turim,naudojam,nuo kūdikio lovytės perkabinom ant didesnės.Mėgstu paskaityti tai vaikuliui užstoja šviesą. lotuliukas.gif
Atsakyti
as naudojau ir tikrai naudosiu,man atrodo tai geras dalykas nuo saules spinduliu 4u.gif
Atsakyti
Tik dėl grožio. Kai pradėjo stotis iškart nuėmėm nes jaučiu nieko nebūtų likę. Labai jai viskas rūpi. O apsaugas vis dar naudojam. Jei ne jos turbūt visa mėlyna būtų. Pirmą kartą matau, kad vaikas taip vartytusi miegodamas lotuliukas.gif
Atsakyti