Naudoju baldakima,bet jis tik del grozio,siaip is jo naudos jokios man nera,tik grazu paziureti

Neturejom, atrodo nereikalingas dalykas, tik dulkems

QUOTE(kotrina1 @ 2007 01 27, 20:24)
QUOTE(bestini @ 2007 01 31, 00:21)
Man labai grazu, bet nenaudojom, nes renka dulkes.
Baldakimą naudojom ir naudojam, nors jau mano mergytė pakankamai didelė.
O dėl dulkių, tai kaip jūs keičiat savo ar vaiko patalus keletą kartų į mėnesį, taip ir baldakimą labai nesunku įmesti į skalbyklę ir išplauti. Plius, aš ir apsaugas plaunu, kad nebūtų jokių dulkių ir pan.
Man, baldakimas, super dalykas

turim kaip jau ir kazkas minejo apsaugo nuo saules spinduliuku ir t.t. o del to kad dulkikiu kaupiklis tai cia jau galima sakyti o kur ju nera tai ismeskim lauk kilimus uzuolaidas baldus mikstus rubus, galima gi balkone isdulkinti kasdiena nematau cia bedos

Neturejom ir kuo puikiausiai apsiejom be jo
Man labai patinka baldakimai virs lovytes, ir kai laukiaus sunelio LABAI norejau ji nupirkti. Bet mano sveikas protas nugalejo
Perskaiciau daug literaturos ir supratau, kad musu laikais, kai kas antras vaikas linkes sirgti alergija, ja skatinanciu dalyku (o tame tarpe ir baldakimo) geriau nepirkti.
BAet...nusprendziau, kai turesiu antra butinai nupirksiu baldakima tik dazniau ji skalbsiu
Nu jug taip grazu!

BAet...nusprendziau, kai turesiu antra butinai nupirksiu baldakima tik dazniau ji skalbsiu

Neturiu, gal ir grazu- bet kam papildomas dulkiu surinkejas..
turėjom... saugumo sumetimais nuėmiau, kai pati pradėjo stotis lovytėj...
o dulkes tai taip, labai surenka
bet aš labai dažnai skalbdavau...
bet ne vien dėl grožio aš jį dėjau... nakčiai mažutė kai užmigdavo, miegodavo tai tik tamsoj, todėl, kad nekristų televizoriaus šviesa į lovytę, gelbėdavo baldakimas
o dulkes tai taip, labai surenka

bet ne vien dėl grožio aš jį dėjau... nakčiai mažutė kai užmigdavo, miegodavo tai tik tamsoj, todėl, kad nekristų televizoriaus šviesa į lovytę, gelbėdavo baldakimas

mes ir turim...gelbsti nuo televizoriaus sviesos ...bet jau zadam nuimti...

QUOTE(astaxa @ 2007 02 14, 17:32)
Neturiu, gal ir grazu- bet kam papildomas dulkiu surinkejas..
skalbti reikia dazniau