Įkraunama...
Įkraunama...

Kavavirės "Bialetti"

Sveiki visi kavos mėgėjai smile.gif As irgi pagaliau nusipirkau BIALETTI MUKKA EXPRESS kavinuka. Isviriau 3 pirmus kartus kapučino, ispyliau , kaip ir buvo parašyta instrukcijoje. Ketvirtą ilgai lauktą puodelį išgėriau skaniai clap.gif Tik vienas pastebėjimas, kai pradeda gaminti putą, ji man labai pakyla ir jau veržiasi išbėgti, tad to momento reiktų nepražiopsoti ir atidengti dangtį. Visiems skanios kavos biggrin.gif
Atsakyti
Laba laba, ar kas bandete su kavinuku BIALETTI MUKKA EXPRESS virti espreso kava, tai yra nepilti pieno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingošius: 15 vasario 2010 - 17:02
vis ieskau ieskau info apie mukka expres kavinuka bet taip daugmas vienodos nuomone sir nerandu, noreciau as ji vis del to ismegint, bet gaila tu pinigeliu moket 200lt uz nezinia ka, tai reikia naudoto gal ieskot:) gal kas pasiulys?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingošius @ 2010 02 15, 17:01)
Laba laba, ar kas bandete su kavinuku BIALETTI MUKKA EXPRESS virti espreso kava, tai yra nepilti pieno?

bandem.
Atsakyti
Turiu “Bialetti Moka Express” kavavire thumbup.gif Esam labai patenkinti,skani kava mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2010 03 07, 12:57)

ir... 4u.gif ar tinka jis express kavai?mes geriam i megstam viokia,o apsikrut aparatais nesinori smile.gif
Atsakyti
nusipirkau kavavire thumbup.gif nebepirkau mukos kavinuko,nespardaveja sake nepasidaro vien expreso unsure.gif man dar pigiau isejo smile.gif kava pauling express malama naudoju.gaunasi kaip bare.ai,as dar prieto pacio tarankini plaktuva pirkau.pagal dizaina sutampa su kavinuku biggrin.gif

apsvieskit mane kas netaip 4u.gif unsure.gif kavavire 10puodeliu.visko pripilu pridedu normaliai. bet kiek beuzsukciau varo garai per tarpa ir net kava blink.gif unsure.gif ir drauge suko...o vanduo is apacios visas turi i virsu subegt?man lieka nemazai apacioj. naujas is parduotuves,sakau gal man gimtadienio proga brokuota pardave doh.gif doh.gif

is anksto dekoju uz atskymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 19, 08:32)
nusipirkau kavavire thumbup.gif  nebepirkau mukos kavinuko,nespardaveja sake nepasidaro vien expreso unsure.gif  man dar pigiau isejo smile.gif kava pauling express malama naudoju.gaunasi kaip bare.ai,as dar prieto pacio tarankini plaktuva pirkau.pagal dizaina sutampa su kavinuku biggrin.gif

apsvieskit mane kas netaip 4u.gif  unsure.gif  kavavire 10puodeliu.visko pripilu pridedu normaliai. bet kiek beuzsukciau varo garai per tarpa ir net kava blink.gif  unsure.gif  ir drauge suko...o vanduo is apacios visas turi i virsu subegt?man lieka nemazai apacioj. naujas is parduotuves,sakau gal man gimtadienio proga brokuota pardave doh.gif  doh.gif
is anksto dekoju uz atskymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kai ruošiat kavą, žiūrėkit kad kavos grūdelių nepapultų ant sriegio. Prieš užsukant, nuvalykit sriegį ir viršutinę briauną. Man taip pat su Mukka buvo. Ar dėl nemokėjimo, ar jų naujų liga tokia, nežinau. Bet po to gerai viskas buvo. O su Mukka espreso pasidaro, reikia daryti taip pat kaip kapučino, tik nepilti pieno. Espreso gaunasi net su puta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 19, 07:32)
nusipirkau kavavire thumbup.gif  nebepirkau mukos kavinuko,nespardaveja sake nepasidaro vien expreso unsure.gif  man dar pigiau isejo smile.gif kava pauling express malama naudoju.gaunasi kaip bare.ai,as dar prieto pacio tarankini plaktuva pirkau.pagal dizaina sutampa su kavinuku biggrin.gif

apsvieskit mane kas netaip 4u.gif  unsure.gif  kavavire 10puodeliu.visko pripilu pridedu normaliai. bet kiek beuzsukciau varo garai per tarpa ir net kava blink.gif  unsure.gif  ir drauge suko...o vanduo is apacios visas turi i virsu subegt?man lieka nemazai apacioj. naujas is parduotuves,sakau gal man gimtadienio proga brokuota pardave doh.gif  doh.gif
is anksto dekoju uz atskymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

vandens reikia ipilti tiek kad neapsemtu voztuvelio (mazos skylutes) g.gif
apacioj turi likti vandens nes kitaip perkaistu apatinis indas rolleyes.gif
Atsakyti
aciu,jau galvojau turi visas subegt i virsu.viskas svaruuzsuku tai vienoj pusej per 1mm placiau blink.gif uzsisuka
Atsakyti
Turiu Bialetti espresso kavinuka, tai man thumbup.gif bet esu baltos kavos megeja, tai gerdavau su pasildytu pienu cool.gif
bet dabar turiu jau ir mukka thumbup.gif siaip esu patenkinta, nors aisku ta puta gal ir nevisada gera gaunasi, bet kava man tinka smile.gif

turiu klausimeli, kiek kainuoja mukkos tarpines pas mus parduotuvese? gal pirkot/matet kas nors?
nes kartais jau leidzia biski, tai noriu isigyt, bet galvoju gal is ebay parsisiust?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 10 28, 11:12)
atsiprašau už ne į temą, bet aš niekaip negaliu suvokti, kodėl tie patys daiktai Lietuvėlėj kainuoja daugiau, nei kitose ES šalyse, kur pragyvenimo lygis nepalyginamai aukštesnis...

Keista..nes mes parsivezeme Bialetti express kavinuka is Sicilijos supermarketo ir pasirodo mokejom gana zymiai brangiau nei jie parduodami Lietuvoje doh.gif Bet man vien nuo minties, kad parsigabenom is keliones ta kava dar skanesne tampa lotuliukas.gif
Esam laabai patenkinti tuo kavinuku ir kavyte, geriam tikrai ne po pilnus puodos ekspreso kavos, o po truputi ekspreso ir daug pasildyto pieno wub.gif
Labai susizavejau tuo mukka aparaciuku, bet visgi per brangus kol kas malonumas, galvojame isigyti pieno putos plakikli ir pasidarysim kapucino bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 02 rugpjūčio 2010 - 13:45