Įkraunama...
Įkraunama...

D. Laužikienė

lankiausi pas ja pries gimdyma, ka galiu pasakyti g.gif , na nelabai patiko, susidare ispudis, kad pinigai 1vietoje o ne zmogus.Tai nebesilankiau daugiau schmoll.gif . Zinot jauties tokiomis dienomis labai ypatingai o saltu veidu atsakineja tau i klausimus kuriuos as uzdavinejau. verysad.gif
Atsakyti
man buvo planinis cezaris, tai kai atvykau i ligonine, ji buvo mano palatos gydytoja. jos apziura buvo tokia grubi ir skausminga blink.gif , nes kartu su ja mane dar apziurejo du gydytojai-nu visai kitaip nei ji... ir visi trys sprende kada atlikti operacija... na o operacija atliko pati lauzikiene-jokiu nusiskundimu neturiu...tai vat tokie mano ispudziai...
Atsakyti
aš gimdžiau pas Laužikienę pirmą sūnelį. Atvažiavau gimdyti susitarusi tik su akušere, o Laužikienė tuo metu budėjo. Tai pagrinde viską darė akušerė, o ji tik užeidavo, patikrindavo. Kai prasidėjo vaikelio išstūmimas, tai ji buvo šalia, kirpo, o po to dar ir siuvo pati. Net kojas leido jai ant pečių pasidėti! Bendrai apie ją nieko blogo negaliu pasakyti. Tiek, kiek aš ją mačiau, susidarė neblogas įspūdis. Nežinau, kaip būtų buvę, jei būčiau ilgiau pabendravusi. 4u.gif
Atsakyti
As tai nezinau, man tai juoka kelia, kad tipo gydytoja stovejo ir ziurejo, o akusere viska dirbo smile.gif Tai o ka turetu daryti gydytoja? Manau priziureti gimdymo eiga, o jus kaip manot?
As irgi gimdziau priziurint siai gydytojai. Man ji labai patiko, paliko tikrai profesionalios gydytojos ispudi. O vat akusere... Siaip tai nieko, maloni moteriske, bet.. kai gydytoja ateidavo ir pasakydavo kiek leisti skatinamuju, akusere po to aptarinedavo, sakydavo, oi kiek daug, nezinau, ka gydytoja galvoja, oi vaikelis jusu koks didelis, pati tikrai nepagimdysit, kodel gydytoja nedaro cezario ir t.t. Nu patikekit, galvojau, kad man sakes smile.gif Ir ka, pati pagimdziau, beje plysau labai nedaug, pati gydytoja viska sutvarke, o po to kiek gulejau ligoninej uzeidavo pasnekint manes, susiuvima apziuredavo smile.gif Daug prirasiau, bet zodziu, man ji labai patiko, o va tryzna akusere, tai tikrai siaipsau smile.gif
Atsakyti
As pas ja irgi praeita liepa pakliuvau gimdyti AK atsitiktinai. Trumpai: jauna, profesionali, salta, susiraukus, grieztoka. Nepatiko, kad skleide savo panika, nes vandenys buvo zali. As pati medike suprantu, ka reiskia zali vandenys, nevisada tai reiskia tik bloga pabaiga. Ir is tikruju -vaikas gime kuo puikiausias, o ji tik istare -nepaisant visko vaikas labai geras (10 balu). Na ji man skatinamuju leido, kirpo ir siuvo. Kai vaikutis gime, as jai padekojau (zodziais), tai tik tada nusisypsojo pirma karta.
Atsakyti
as pas sita gydytoja ir lankiausi ir gimdziau,
siaip kaip zmogus gal ir saltoka, bet suorganiavo visa gimdyma tikrai gerai, pati pakviete gera anestiozologa, vaiku gydytojus thumbup.gif
pati ir siuvo tai siulais kur nereikia isiminet-tirpstanciais bigsmile.gif
Atsakyti
na as pas ja vaiksciojau planuojant nestuma ir per nestuma(i privatu).daktare buvo labai svelni ir graziai labai kabejo ,bet pastebejau ,kad jai rupi tik pinigeliai.buvo tokiu situaciju kada tas pasimatydavo.kai supratau ,kad ji su manim maloni tik uz pinigus,ir jei visai nerupi kas yra pilvelyje ,o rupi tik mano pinigine tai nusprendziau pasikeisti savo daktare....
Atsakyti
As pas sia gydytoja gimdziau abu vaikiukus ir esu labai patenkinta. Viskas buvo be priekaistu. Gydytoja dirbo profesionaliai, tikrai nieko netruko smile.gif Kazkaip nesinori tiketi, kad jai nerupi kas pas paciente pilvelyje smile.gif Cia gi gydytojo atsakomybes sritis. Gal tiesiog nesusikalbejote ar pan. smile.gif
Tikrai nieko neigiamo apie gydytoja negaleciau pasakyt. Man viskas OK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eba @ 2007 09 05, 17:48)
As pas sia gydytoja gimdziau abu vaikiukus ir esu labai patenkinta. Viskas buvo be priekaistu. Gydytoja dirbo profesionaliai, tikrai nieko netruko  smile.gif  Kazkaip nesinori tiketi, kad jai nerupi kas pas paciente pilvelyje  smile.gif  Cia gi gydytojo atsakomybes sritis. Gal tiesiog nesusikalbejote ar pan.  smile.gif
Tikrai nieko neigiamo apie gydytoja negaleciau pasakyt. Man viskas OK  4u.gif

na zinok labai ilgai vaiksciojau pas sia gydytoja ir ne per vieno karto apsilankyma tokia nuomone susiformavo.ji buvo mano daktare.is pirmo man ji labai patiko ,bet po to....
Atsakyti
As taip pat savo suneli gimdziau pas gyd. Lauzikiene. Visa nestuma irgi vaiksciojau pas ja, man buvo atliekama planine cezario operacija. Sutinku, kad ji gal siek tiek saltokas zmogus, bet kaip gydytoja ji man labai patiko. Man butent pries operacija ir operacijos metu patiko jos ramus, profesionalus ir pasitikejima keliantis darbas.
Atsakyti
surinku kad ji gana saltas zmogus, ir manau daugumai cia rasiusiu tai nepatinka ir atrodo kad rupi tik pinigai g.gif
manau ji gydytoja profesionale, visgi turi apsigynusi mokslu daktares laipsni
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2007 09 19, 18:55)
surinku kad ji gana saltas zmogus, ir manau daugumai cia rasiusiu tai nepatinka ir atrodo kad rupi tik pinigai g.gif
manau ji gydytoja profesionale, visgi turi apsigynusi mokslu daktares laipsni

Gimdziau pas ja pries metus laiko ir esu labai patenkinta, manau, kad ir antra gimdysiu pas ja. Del saltumo tai galbut jos toks budas. Nezinau, man ji labai maloni buvo,o svarbiausia savo darba atliko profesionaliai. Lankydavo palatoj visa buvimo laika ligoninej. Ir dar vejus buvo pakelus personalui, uz netinkama prieziura. thumbup.gif
Atsakyti