Įkraunama...
Įkraunama...

D. Laužikienė

QUOTE(ziwe @ 2007 12 07, 19:09)
Gimdziau pas ja pries metus laiko ir esu labai patenkinta, manau, kad ir antra gimdysiu pas ja. Del saltumo tai galbut jos toks budas. Nezinau, man ji labai maloni buvo,o  svarbiausia savo darba atliko profesionaliai. Lankydavo palatoj visa buvimo laika ligoninej. Ir dar vejus buvo pakelus personalui,  uz netinkama prieziura. thumbup.gif

Pas Lauzikiene privaciame lankausi jau 2 metai. Ir tikrai galiu pasakyti, kad ji labai maloni, silta, bendraujanti. Tikrai negaliu saklyti, kad ji salta. Visada sutikdavo su sypsena tiek ji, tiek jos sesute labai zmogiskos. Malonu ateiti. Tikrai nemaciau, kad tik pinigai rupetu. Niekada neskubedavo, visada ramiai viska paaiskindavo. Man ji super. Netgi psichologine pagalba keleta kartu teike, nes patekau pas ja atsitiktinai del nesivystancio nestumo operacijai, o po to ir lankiausi visa laika. Pastojau antra karta, visa nestuma pas ja lankiausi, daznai i mobilu skambindavau supanikavus, niekada neparode, kad trukdau, budavo pati atskambina, jei tuo metu negali kalbeti. Apie sia gydytoja tiek as, tiek mano vyras turime tik labai gera nuomone, kaip visapusiskai kvalifikuota gydytoja ir puiku zmogu. As pas ja laisvai jausdavausi, sugebedavo paaiskinti ir nuraminti visada.
Gimdziau savo princese taip pat pas ja, visas gimdymas, prieziura iki jo ir po gimdymo- be priekaistu. Labai dziaugiuosi, kad del gimdymo tariausi su ja ir vyrui taip pat patiko visa eiga, prieziura, bendravimas. Manau, tai ir turi elgtis profesionalas. Beje, gydytoja visa gimdyma buvo salia, gal 5 min buvo isejusi. Sia gydytoja as pasitikiu ir salia jos jauciausi saugi- turbut daug ka reiskia ilgas bendravimas, vizitai pas ta pacia gydytoja. Beje, taip pat nuostabi akusere Laimute dirbo ta nakti- aciu ir jai.
Kita vaikeli, jei tik turesim, butinai gimdysiu pas Lauzikiene ir nestumo prieziura rinksiuosi pas ja privaciame, nes pries tai esu lankiusis poliklinikoje- tikrai turiu su kuo lyginti.
Siai gydytojai musu seima dekinga.
Atsakyti
Puiki gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Antakalnyje man dare cezari, ligonineje praleidau 5 dienas ir lauzikiene buvo palatos gydytoja. Labai maloniai pasiteiraudavo ar viskas gerai, bet tuom viskas ir baigesi verysad.gif
nei karto nei rando ziurejo, nei gimdos tikrino ir namo isleido ginekologiskai net neapziurejus...

Jei buciau susimokejusi, manau, situacija gal butu ir pasikeitusi..
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...2...;view=4&p=1

wub.gif
Atsakyti
Nereali gydytoja wub.gif wub.gif labai gaila, kad mes jau kaune... Ji kuo puikiausiai ismano savo darba! Ir jokiu budu ji nesalta! MAloni moteris, o kuris is zmoniu nemyli pinigu, jei jum ten brangu, tai eikit i poliklinika, ten moket ir nereikes mirksiukas.gif O siaip apie sita gydytoja as galiu tik geru zodziu atsiliepti, ji prieme mano mazyte mergyte, stebejo visa nestuma, na ir siaip ji nerealiai fainas ir savo darba ismanantis zmogeliukas! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gritta @ 2008 01 25, 17:03)
Antakalnyje man dare cezari, ligonineje praleidau 5 dienas ir lauzikiene buvo palatos gydytoja. Labai maloniai pasiteiraudavo ar viskas gerai, bet tuom viskas ir baigesi verysad.gif
nei karto nei rando ziurejo, nei gimdos tikrino ir namo isleido ginekologiskai net neapziurejus...

Kai gulejau ligonineje pries gimdyma, ji buvo palatos gydytoja, tai man nelabai patiko jos bendravimo manieros ir issireiskimai schmoll.gif , kaip kad "Jusu situacija nera optimistiska","Jus siuo metu mums nesate svarbi, o tik Jusu busimas leliukas" ir pan. Zodziu toks vaizdas, kad "patepimo" lauke.
Atsakyti
o man ji labai maloni ir paprasta pasirode, labai viska paprastai ir noriai aiskino.
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2008 02 13, 01:27)
Kai gulejau ligonineje pries gimdyma, ji buvo palatos gydytoja, tai man nelabai patiko jos bendravimo manieros ir issireiskimai  schmoll.gif , kaip kad "Jusu situacija nera optimistiska","Jus siuo metu mums nesate svarbi, o tik Jusu busimas leliukas" ir pan. Zodziu toks vaizdas, kad "patepimo" lauke.

O as sakyciau, kad labai teisingai pasake rolleyes.gif Nes is tikro, vaikelis yra NR.1!
Atsakyti
Perskaičiau visus atsiliepimus ir buvau labai nustebusi, kad kai kurioms ji buvo šalta, susiraukusi ir pan. Atrodo, kad kalbat visai ne apie šitą žmogų.

Įtardama, kad laukiuosi, bet su skausmais ir nežymiu kraujavimu, bandžiau ieškoti skubios pagalbos net 3-jose med įstaigose (poliklinikoje, kurioje esu registruotis, svetimoje poliklinikoje ir 1-noje šeimos klinikoje, kur bandžiau patekti nors ir už pinigus) Deja, tiek savoje poliklinikoje, tiek kitose sulaukiau tik pasiūlymo ateiti ryt, nes jau nebėra talonėlių ir niekuo man negali padėti . gun_rifle.gif Atrodė taip, kad niekam nerūpi nei tavo, nei galbūt, ką tik užsimezgusios gyvybės būklė verysad.gif

Grįždama iš darbo, visai jau nebesitikėdama kažko teigiamo, vis dėlto užsukau į Laužikienės privatų kabinetą. Ir ką jūs manot... ji visai manęs nepažinodama, visai neužsirašiusią iš anksto, ji mane ir išklausė, ir apžiūrėjo, ir nuramino thumbup.gif . Per visą bendravimo laiką, jos veidas tiesiog švytėjo. Ji buvo ir maloni, ir paslaugi, ir švelni.
Ir jos sesutė labai miela. Kai darė echoskopiją, ir sesutė priėjo žvilgtelėti ir pasakyti savo nuomonę.

Na manu, kad tikrai pas ją dar apsilankysiu thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cica @ 2008 02 25, 23:22)
Perskaičiau visus atsiliepimus ir buvau labai nustebusi, kad kai kurioms ji buvo šalta, susiraukusi ir pan. Atrodo, kad kalbat visai ne apie šitą žmogų.

Įtardama, kad laukiuosi, bet su skausmais ir nežymiu kraujavimu, bandžiau ieškoti
Grįždama iš darbo, visai jau nebesitikėdama kažko teigiamo, vis dėlto užsukau į Laužikienės privatų kabinetą. Ir ką jūs manot... ji visai manęs nepažinodama, visai neužsirašiusią iš anksto, ji mane ir išklausė, ir apžiūrėjo, ir nuramino  thumbup.gif . Per visą bendravimo laiką, jos veidas tiesiog švytėjo. Ji buvo ir maloni, ir paslaugi, ir švelni.
Ir jos sesutė labai miela. Kai darė echoskopiją, ir sesutė priėjo žvilgtelėti ir pasakyti savo nuomonę.

Na manu, kad tikrai pas ją dar apsilankysiu  thumbup.gif .

sutinku sut avimi visu 100 proc.- ne akrto per pora metu nemaciau sios gydytojos ir jos sesutes piktu, nenuotaikoj ar pan..
sesute laabi saunuole irgi visada per echo pakomenduodavo, pagirdavo mano princese...
po gimdymo kai nuvaziavau pasitikrint vel maloniai preme, pagyre, akd gerai atroau..pasikalbejom ilgai, apie kuduikioo prieziura, emocine bukle ir pan...
net atrodo gaila, kad dabar nereikia lankytis taip daznai, nu taip ipratus buvau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gritta @ 2008 01 25, 18:03)

Na aš nesutinku, man irgi buvo AK daryta CZ operacija(2008 03 29 bet ne laužinkienė darė), ji buvo irgi mano palatos gydytoja, bet tikrai man ji pasirodė labai miela ir profesionali gydytoja...
kas rytą ateidavo į mūsų palatą, išsiklausinėdavo kas ir kaip, apžiūrėdavo visada mano pilvą (nes man mažakraujystė buvo), o kai pilvas pamėlo, tai ji atėjo netgi su visa delegacija, nusivedė į procedūrinį- visi apžiūrėjo, na nežinau man nepasirodė, kad ji neprofesionali ir pan...darė tyrimus, ėmė kraują, echoskopiją darė....na negaliu sakyti, kad buvo abejinga mano personai...
o kita vertus jei tau viskas gerai, tai kam ten ziureti??? pacios kaltos moterys, kad slepiat nuo daktaru jei kas ne taip, juk jie netelepatai...
O šiaip ji man tikrai pasirodė profė...ir tikrai niekad nepasirodė, kad nori pinigų ir pan.
Ji spinduliuoja tokia kažkokia nepaaiškinama vidine ramuma - man ji thumbup.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau savo antrajį vaiką pas gyd. Laužikienę. Ir būtent po gimdymo, pradėjau pas ją nuolat lankytis. Man ji thumbup.gif Tikrai profesionali, maloni gydytoja. Neketinu lankytis daugiau niekur kitur.
Atsakyti