QUOTE(naminuke @ 2006 03 17, 10:54)
O aš pas ją gimdžiau neistarusi. Kadangi gimdymas buvo greitas ir pakankamai neskausmingas, ir viskas šiaip baigėsi gerai, tai priekaištų kaip ir neturiu. Bet šiaip, ji tik kirpo, o visą kitą laiką (per stūmimą tik tiek kad šalia stovėjo) retkarčiais užbėgdavo, skatinamųjų dozę pasakydavo kokią dėti ir dingdavo. Ir nepasakyčiau kad bent kiek bandytų bendrauti ar papasakoti ką nors. O užsių ti ką prakirpo patikėjo rezidentei. 

Sveikos, o manęs jinai visai nekirpo, plyšau, per gimdyma sakė"negaliu žiūrėti,kaip ji negali pagimdyt"

Vaikelis gimė pridusęs.
QUOTE(jorinde @ 2006 03 17, 18:21)
Tikiu, kad gali būti profesionali "techniskai" (pvz., operuodama), o del bendravimo (t.y. zmogiskos puses), ypac jei kontaktavai su ja anksciau kur privaciai - gal ir nieko, bet jei tampi jos paciente trumpam ir netiketai (pvz., konsultacijai) - niekam nerekomenduociau
As asmeniskai jos "konsultacija" laikau visiskai veltui sugaistu laiku plius keliom dienom pagadinta nuotaika. Ypac genialiai nuskambejo: "as nezinau, pati galvokit, ka darot ne taip" bei "pasiskaitykit apie tai internete"
na, cia bent jau mano patirtis...

As asmeniskai jos "konsultacija" laikau visiskai veltui sugaistu laiku plius keliom dienom pagadinta nuotaika. Ypac genialiai nuskambejo: "as nezinau, pati galvokit, ka darot ne taip" bei "pasiskaitykit apie tai internete"

na, cia bent jau mano patirtis...
pritariu..dėl konsultacijos, kai buvau paguldyta AK, tai tik apžiūri, ko paklausi to negausi, spręskite pati ir t.t.
Po gimdymo nė karto į palatą neužėjo, man apžiūros po gimdymo nepaskyrė. Kol vyras nenulėkė pasiklausti, kada žmoną apžiūrės, nes buvau sulopyta.Tad nežinau aš tik galiu pasakyti, kad taip žmogus pasirinkęs šią profesiją elgtųsi šitaip, tai trūksta žodžių.
DAUGIAU NIEKADA NEPATIKĖSIU SAVO VAIKŲ GIMIMO JAI. ŠLIKŠTYNĖ.
Papildyta:
QUOTE(herkaus mamyte @ 2007 05 28, 16:46)
As tai nezinau, man tai juoka kelia, kad tipo gydytoja stovejo ir ziurejo, o akusere viska dirbo
Tai o ka turetu daryti gydytoja? Manau priziureti gimdymo eiga, o jus kaip manot?
As irgi gimdziau priziurint siai gydytojai. Man ji labai patiko, paliko tikrai profesionalios

As irgi gimdziau priziurint siai gydytojai. Man ji labai patiko, paliko tikrai profesionalios
o MANO GIMDYMO METU TIK AKUŠEREI GALIU LENKTIS IKI ŽEMĖS, JI PALAIKĖ IR TIK JOS PAGALBA BEI ŽODŽIAI PALAIKĖ, KAI JAU GYDYTOJA NUSIŠNEKINĖT PRADĖJO.
Tikiuosi, gydytoja kitoms bus daug malonesnė ir nuoširdesnė.