Įkraunama...
Įkraunama...

D. Laužikienė

QUOTE(naminuke @ 2006 03 17, 10:54)
O aš pas ją gimdžiau neistarusi. Kadangi gimdymas buvo greitas ir pakankamai neskausmingas, ir viskas šiaip baigėsi gerai, tai priekaištų kaip ir neturiu. Bet šiaip, ji tik kirpo, o visą kitą laiką (per stūmimą tik tiek kad šalia stovėjo) retkarčiais užbėgdavo, skatinamųjų dozę pasakydavo kokią dėti ir dingdavo. Ir nepasakyčiau kad bent kiek bandytų bendrauti ar papasakoti ką nors. O užsių ti ką prakirpo patikėjo rezidentei. smile.gif

Sveikos, o manęs jinai visai nekirpo, plyšau, per gimdyma sakė"negaliu žiūrėti,kaip ji negali pagimdyt" unsure.gif žinot, kai pasitiki gydytoju tokią akimirką, tai tik norisi pasiūsti kuo toliau, jei ne akušerė Jolanta, tai nežinau kuo būtų pasibaigę. Siuvimo metu paklausė akušerės, "kam, tokią ploną adatą parinkai?":lotuliukas: nei juoktis nei verkt.
Vaikelis gimė pridusęs.

QUOTE(jorinde @ 2006 03 17, 18:21)
Tikiu, kad gali būti profesionali "techniskai" (pvz., operuodama), o del bendravimo (t.y. zmogiskos puses), ypac jei kontaktavai su ja anksciau kur privaciai - gal ir nieko, bet jei tampi jos paciente trumpam ir netiketai (pvz., konsultacijai) - niekam nerekomenduociau  schmoll.gif
As asmeniskai jos "konsultacija" laikau visiskai veltui sugaistu laiku plius keliom dienom pagadinta nuotaika. Ypac genialiai nuskambejo: "as nezinau, pati galvokit, ka darot ne taip" bei "pasiskaitykit apie tai internete"  biggrin.gif
na, cia bent jau mano patirtis...

pritariu..dėl konsultacijos, kai buvau paguldyta AK, tai tik apžiūri, ko paklausi to negausi, spręskite pati ir t.t.
Po gimdymo nė karto į palatą neužėjo, man apžiūros po gimdymo nepaskyrė. Kol vyras nenulėkė pasiklausti, kada žmoną apžiūrės, nes buvau sulopyta.Tad nežinau aš tik galiu pasakyti, kad taip žmogus pasirinkęs šią profesiją elgtųsi šitaip, tai trūksta žodžių.
DAUGIAU NIEKADA NEPATIKĖSIU SAVO VAIKŲ GIMIMO JAI. ŠLIKŠTYNĖ.
Papildyta:
QUOTE(herkaus mamyte @ 2007 05 28, 16:46)
As tai nezinau, man tai juoka kelia, kad tipo gydytoja stovejo ir ziurejo, o akusere viska dirbo smile.gif Tai o ka turetu daryti gydytoja? Manau priziureti gimdymo eiga, o jus kaip manot?
As irgi gimdziau priziurint siai gydytojai. Man ji labai patiko, paliko tikrai profesionalios

o MANO GIMDYMO METU TIK AKUŠEREI GALIU LENKTIS IKI ŽEMĖS, JI PALAIKĖ IR TIK JOS PAGALBA BEI ŽODŽIAI PALAIKĖ, KAI JAU GYDYTOJA NUSIŠNEKINĖT PRADĖJO.
Tikiuosi, gydytoja kitoms bus daug malonesnė ir nuoširdesnė.
Atsakyti
QUOTE(Rasinka @ 2008 06 09, 17:35)
(...)

Kaip tu su kitais, taip ir kiti su tavim! Kartais, kai plysta zymei greiciau sugyja, o ka tu sneki negaledama sulygint???? Reikejo tartis tuomet su tikrai "profesionale", palei tavo nuomone, ir turet komforta mirksiukas.gif
Daugiau nuo komentaru susilaikysiu....
Atsakyti
QUOTE(Sigučiux @ 2008 06 10, 08:26)
Kaip tu su kitais, taip ir kiti su tavim! Kartais, kai plysta zymei greiciau sugyja, o ka tu sneki negaledama sulygint???? Reikejo tartis tuomet su tikrai "profesionale", palei tavo nuomone, ir turet komforta mirksiukas.gif
Daugiau nuo komentaru susilaikysiu....

Visu pirma as ne komforto norejau ir tariausi su kitu gydytoju, bet jis rekomedavo ja, tad nereikia cia pyktis, kiekviena isakom savo nuomone bei patirti.
Ir tavo posakio "Kaip tu su kitais, taip ir kiti su tavim! " visai nesuprantu??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasinka: 11 birželio 2008 - 14:31
QUOTE(Smurcyte @ 2008 02 13, 01:27)
Kai gulejau ligonineje pries gimdyma, ji buvo palatos gydytoja, tai man nelabai patiko jos bendravimo manieros ir issireiskimai  schmoll.gif , kaip kad "Jusu situacija nera optimistiska","Jus siuo metu mums nesate svarbi, o tik Jusu busimas leliukas" ir pan. Zodziu toks vaizdas, kad "patepimo" lauke.

si gydytoja nera saldziakalbe, pasake viska kaip yra ir tai svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti

Gal galite kas parasyti, kur yra daktares D. Lauzikienes privatus kabinetas, ar koki numeri telefono, ar adresa. Buciau dekinga. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidara: 25 rugpjūčio 2008 - 22:44
daktares D. Lauzikienes kabinetas yra netoli MANDARINO(prekybos centras)
Atsakyti
QUOTE(Rasinka @ 2008 06 11, 14:29)
Visu pirma as ne komforto norejau ir tariausi su kitu gydytoju, bet jis rekomedavo ja, tad nereikia cia pyktis, kiekviena isakom savo nuomone bei patirti.
Ir tavo posakio "Kaip tu su kitais, taip ir kiti su tavim! " visai nesuprantu??????

Norėčiau Tau pritarti: gydytoja elgiasi priklausomai nuo nuotaikos (kartais jos pastabos daugiau negu neetiškos) g.gif .
Džiaugiuosi, kad šalia buvo šaunioji akušerė Jolanta (žmogutis tikrai vertas didelės pagarbos), va tada ir pradedi lyginti nelyginamus dalykus akušerės ir gydytojo kompetencijas schmoll.gif - akmuo į daktarų daržą, o gaila.....
Atsakyti
Neseniai pradėjau lankytis ir tikrai po keletos kartų gydytoja padrė labai gerą įspūdį. Visada gerai nusiteikus, labai smulkmeniškai viską paaiškina. Kol kas negaliu pasakyti nieko blogo 4u.gif
Atsakyti
na as pas ja lankausi,patinka man ji,svelni,visada gerai nusiteikusi smile.gif
o gal zinot kiek reiketu jai duoti jei tarciausi pas ja gimdyti?
Atsakyti
kalbejau jau su ja apie gimdyma, tik sumos ji neminejo o as ir klausti nedrisau...kazin ar tik ne Ak reikia ligoniu kasai susimoketi jei kvieti gyd ne jos budejimo metu? g.gif
Atsakyti
Gyd.D.Luzikiene atliko man 2 cezario pjuvius,esu patenkinta,viskas buvo atlikta profesionaliai.
Atsakyti
QUOTE(jeteiko @ 2009 05 21, 17:01)
Gyd.D.Luzikiene atliko man 2 cezario pjuvius,esu patenkinta,viskas buvo atlikta profesionaliai.

aha, girdejau jog cezarius ji puikiai atlieka, o kaip cia pas tave su nestumu?liniuote rodo "mano pilveliui 0d" g.gif
Atsakyti