Įkraunama...
Įkraunama...

norinčioms gimdyti Šakiuose

Labas vakarelis 4u.gif na tai as negimdau g.gif ryt varau pas gine pasiimt siuntima,ir y pavakare lexiu y sakius lotuliukas.gif vakar siuntimo nedave,klause tonus,sake geri,ir dare echo,tai kiek spejau paskaityt,tai placenta 2-3subrendimo,vandenu bendra suma 151,slaunikaulis 74,ir lygtai KTD(ar kazkokios panasios raides)norma. blink.gif kaklelio neziurejo g.gif tai as jau ryt susimesiu tasytes,jei gerai apziures,gal reikes likt nakvot ax.gif tai va,tokios pas mane naujienos
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 02 02, 21:51)
Labas vakarelis 4u.gif na tai as negimdau g.gif ryt varau pas gine pasiimt siuntima,ir y pavakare lexiu y sakius lotuliukas.gif vakar siuntimo nedave,klause tonus,sake geri,ir dare echo,tai kiek spejau paskaityt,tai placenta 2-3subrendimo,vandenu bendra suma 151,slaunikaulis 74,ir lygtai KTD(ar kazkokios panasios raides)norma. blink.gif kaklelio neziurejo g.gif tai as jau ryt susimesiu tasytes,jei gerai apziures,gal reikes likt nakvot ax.gif tai va,tokios pas mane naujienos

labutis na tai ir gerai, rytoj ir atlėk, pažiūrėsim, gal ten jau viskas ant kraščiuko padėta, tik pradžios nėra. ax.gif Pasikeis aplinka užsimanysi gimdyt. mirksiukas.gif Ar skaitei ką Viola apie tauragę girdėjus, ar gal taip yra, ar ten gimdymo skyrius gal privatus kad atskirai nuo ligoninės, tau ten arčiau nuo Jurbarko, gal ką žinai, net įdomu, apskritis visgi, nors ne mano reikalas bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai nieko nezinau apie skyriu,ale ryt pasiciekavinsiu ligoninej,gal tetutes zinos ka..bet kiek zinau tai atsiliepimai apie trg.baisus,bent apie daktarus ir personala..vakar pati gruodiene sake kad jurb.salygos buvo kurkas geresnes nei taurages,bet va didesnis miestas tai y salygas kaip ir neatsizvelge niekas,uzdare..tai gal taip ir yra su ta taurage g.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoriut @ 2010 02 02, 22:13)
Tikrai nieko nezinau apie skyriu,ale ryt pasiciekavinsiu ligoninej,gal tetutes zinos ka..bet kiek zinau tai atsiliepimai apie trg.baisus,bent apie daktarus ir personala..vakar pati gruodiene sake kad jurb.salygos buvo kurkas geresnes nei taurages,bet va didesnis miestas tai y salygas kaip ir neatsizvelge niekas,uzdare..tai gal taip ir yra su ta taurage g.gif

na man ne taip ir svarbu, šiap paklausiau, nes radau atsiliepimą tokį, gi nesiruošiu ten gimdyt lotuliukas.gif o tau tai gerai isimiegot ir iki pasimatymo bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiandien mūsų darbovietėje rinko parašus-aš pasirašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės - ši tema tiesiogiai skirta gimdymo namams Šakiuose, personalo aptarimui, ligoninių reorganizacijos problemoms, o ne šinšiliukų pardavimui ir pokalbiams apie orą 4u.gif labai prašau panašaus pobūdžio plepesiukus perkelti į susikurtą temą bendraminčiuose - čia tokios žinutės nepageidautinos - jos bus trinamos be perspėjimo 4u.gif
Ačiū
Moderatorė smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras...
Norėjau paklausti mokam-galim jei pas jus daro spinalinę nejautrą ar kateterį į šlapinkanalį deda, jei jo kada ir kada išima... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 02 03, 20:47)
Labas vakaras...
Norėjau paklausti mokam-galim jei pas jus daro spinalinę nejautrą ar kateterį į šlapinkanalį deda, jei jo kada ir kada išima... g.gif

labas vakaras Tina, noriu atsakyti, kad taip, kateterį veda, nes po spinalinės nejautros vieną parą neleidžiama keltis. Ne visos sugeba pasišlapinti į basoną gulėdamos. Išima iš karto kai ruošiamasi statyti ant kojų arba kokią valandą prieš. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Arktos @ 2010 02 03, 19:20)
Šiandien mūsų darbovietėje rinko parašus-aš pasirašiau mirksiukas.gif

Ačiū, kad mus palaikote aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 02 03, 20:06)
labas vakaras Tina, noriu atsakyti, kad taip, kateterį veda, nes po spinalinės nejautros vieną parą neleidžiama keltis. Ne visos sugeba pasišlapinti į basoną gulėdamos. Išima iš karto kai ruošiamasi statyti ant kojų arba kokią valandą prieš. 4u.gif
Papildyta:

Ačiū, kad mus palaikote aciuks.gif

o įveda kai jau nejautra suleista ar prieš jos leidimą...na bijau aš jo įvedimo blush2.gif
Kas dėl pasirašymo tai ir aš pas Balčiūnienę kai lankiausi tai pasirašiau...tikėkimės gero palankaus vėjo...
Ar Totariut jau gal sūpuoja savo mažylį... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina***: 03 vasario 2010 - 20:13
Visų nėštukių dėmesiui, tos kurios negali, bet nori lankyti nėščiųjų mokyklą Akušerijos skyriuje, nes dabar žiema ir dėl blogų orų tiesiog nepatogu ar visiškai neturite galimybės atvykti į paskaitėles. Šakių ligoninės puslapyje atidarytas forumas specialiai nėštukėms. Taip, aš pritariu moderatorei kad jau temoje nusigrybavom, todėl toliau laikysimės forumo taisyklių. blush2.gif ŠaKių ligoninės svetainės adresas www.ligonine.com 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina*** @ 2010 02 03, 21:12)
o įveda kai jau nejautra suleista ar prieš jos leidimą...na bijau aš jo įvedimo blush2.gif
Kas dėl pasirašymo tai ir aš pas Balčiūnienę kai lankiausi tai pasirašiau...tikėkimės gero palankaus vėjo...
Ar Totariut jau gal sūpuoja savo mažylį... g.gif

Kateterį į šlapimo pūslę įveda prieš nejautrą, nes nejautroje kadangi visa apatinė dalis nuo juosmens būna nejudanti, tai jo įvedimas tokioje būsenoje būtų labai sudėtingas. Galiu patikinti, kad tai visiškai neskausminga procedūra, nes naudojame labai plonus kateterius. Ačiū kad parašais palaikote mus aciuks.gif Totoriutė šiandien po pietų turėjo atvažiuoti gultis į skyrių, todėl nežinau kaip ir kas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokam-galim: 03 vasario 2010 - 20:35
Padarė vis tik Lera savo juodą darbą... na, tiek to, jei tai teikia malonumą, tegul skundžia.

Buvau šiandien Šakių ligoninėj - kaip pasikeitus. Išoriškai ta prasme.

O į Mamų mokyklos paskaitas pvz. apie žindymą - gal gali ateit ir ne nestuke.gif , o tokios, kaip aš , maitinančios, bet nuolat abejojančios ar gerai, taisyklingai žindo.
Atsakyti
Kadangi neblogai orientuojuosi Tauragėje, tai galiu atsakyti į aukščiau užduotą klausimą - gimdymo namai yra gal mažiau nei už 1 km nuo apskrities ligoninės. O kad jie patys nedaro CP, tai LABAI keista, net sunku tuo patikėti. bigsmile.gif
Atsakyti