Įkraunama...
Įkraunama...

norinčioms gimdyti Šakiuose

Kas dėl parašų, tai aš net pati juos renku (padedu organizatoriams viso šio reikalo). Dar tik šiandien pradėjau, bet susirūpinau iki kada juos galima rinkti (čia gal atsakytų mokam-galim)?
Tuo pačiu raginu visas nepatingėti pasirašyti, jei dar nepasirašė, bet žino kur gali tai padaryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2010 02 03, 21:59)

Tuo pačiu raginu visas nepatingėti pasirašyti, jei dar nepasirašė, bet žino kur gali tai padaryti wink.gif

g.gif o kur pasirašyt?gal atsiras noras kiškučio lauktis biggrin.gif ir savus reik palaikyt...

Laba vakara

Retas svečias aš šitoj temoj,nes nepriklausau tai grupei,kuri čia bendrauja,bet skaityt tikrai neįdomu kai kuriuos pasisakymus,moderatorė manau teisi....
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2010 02 03, 21:59)
Kas dėl parašų, tai aš net pati juos renku (padedu organizatoriams viso šio reikalo). Dar tik šiandien pradėjau, bet susirūpinau iki kada juos galima rinkti (čia gal atsakytų mokam-galim)?

Labutis, tiesiog nenustatė savivaldybėje datos ik kada, nes patys nežino kada tekstą suruoš semui, sakė rinkit, kuo daugiau tuo geriau, jų vis atneša po kelis lapus ir aš padarius kopiją duodu gyd Balčiūnui . Jis į savivaldybę pristato. gal iki kitos savaitės pradžios. 4u.gif Ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(**kiškutė** @ 2010 02 03, 22:13)
g.gif o kur pasirašyt?gal atsiras noras kiškučio lauktis biggrin.gif ir savus reik palaikyt...

Laba vakara

Retas svečias aš šitoj temoj,nes nepriklausau tai grupei,kuri čia bendrauja,bet skaityt tikrai neįdomu kai kuriuos pasisakymus,moderatorė manau teisi....

Aš nežinau Kiškute iš kokio tu krašto, šiaip tai į visas ambulatorijas, kai kur darželiai, mokyklos rinko. Ligoninėje. Jei kuri norėtų dar prisidėt parinkt kokį parašą įdėčiau formą į el. paštą :4u:del temos tai grybą jau pjaut reikia, pasitaisys visos aš manau, surimtės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Totoriut @ 2010 02 03, 21:40)
Laba vakariuka 4u.gif totoriut jau guli sau visa apsipatenkinus ir skaiciuoja saremius,jau pusantros val.kas 6min.suima ir taip ilgai ir taip skaudzei,kazin jau gert tuos zirniukus? blink.gif va dabar jau prisimineu pirma gimdyma,kazin kada viskas baigsis ax.gif jau ir juokas nebeima..sake vandenu mazoka,o kaklelis dar nesiruosia,na bet gal po tos pusantros val.jau pasidare kasnors?..manau sianakt jau nebeuzmigsiu  biggrin.gif

Labas, na šaunu kad jau gimdyt pradėsi, dėl žirnelių tai tu daktarės pasiklausk ir parodyk savo žirnelius kur turi, ji homeopatė ir tau pasakys kada gerti. Laikykis, gero tau gimdymo, kad nesunkus būtų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokam-galim: 03 vasario 2010 - 21:33
Noriu paklausti mokam-galim vėl dėl tų parašų. Šiandien sutikau vieną pažįstamą iš savivaldybės, tai sakė, kad su 600 parašų vakar išsiuntė kreipimąsi į seimą, tai ar dar verta rinkti? Gal jau tų nepridės sad.gif? Per vakar ir šiandien surinkau apie 70, tai dar planavau iki antradienio šiek tiek parinkti. Tai ar nepervėlu?
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2010 02 04, 17:42)
Noriu paklausti mokam-galim vėl dėl tų parašų. Šiandien sutikau vieną pažįstamą iš savivaldybės, tai sakė, kad su 600 parašų vakar išsiuntė kreipimąsi į seimą, tai ar dar verta rinkti? Gal jau tų nepridės sad.gif? Per vakar ir šiandien surinkau apie 70, tai dar planavau iki antradienio šiek tiek parinkti. Tai ar nepervėlu?

Labas.Šiandien per pietus skambino man Balčiūnas ir paklausė, kiek turim parašų šiai dienai jau surinktų, tai greit suskaičiavau, buvo truputis virš 1000. Tai tiek jis perdavė savivaldybei tokį skaičių, o visus kitus tai pridės eigoje nes dar renkami. Nu tai nežinau kaip čia taip pasakė. Tuoj pat susiskambinsiu su aktyvistėm ir parašysiu 4u.gif
Parašus renkam ir toliau, nes tiek kiek buvo surinkta galėjo ir išvežti, nes tekste siunčiamame yra parašyta, kad parašai renkami ir toliau ir bus pridėti prie kreipimosi, juos gali vežti kiek nori kartų pridedant, svarbiausia paduoti kreipimasi i semą. Rytoj paklausiu Savivaldybėj, nes šiandien neturiu kontaktų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokam-galim: 04 vasario 2010 - 18:50
QUOTE(mokam-galim @ 2010 02 04, 17:27)
Labas.Šiandien per pietus skambino man Balčiūnas ir paklausė, kiek turim parašų šiai dienai jau surinktų, tai greit suskaičiavau, buvo truputis virš 1000. Tai tiek jis perdavė savivaldybei tokį skaičių, o visus kitus tai pridės eigoje nes dar renkami. Nu tai nežinau kaip čia taip pasakė. Tuoj pat susiskambinsiu su aktyvistėm ir parašysiu 4u.gif

Okur jüs renkat tuos parasus.atsiüsciau pora zmoniü irgi pasirasyt.Nors niekas jau is müsü ir negimdys.
Atsakyti
QUOTE(Ingo10 @ 2010 02 04, 19:50)
Okur jüs renkat tuos parasus.atsiüsciau pora zmoniü irgi pasirasyt.Nors niekas jau is müsü ir negimdys.

Ingo, nežinau Kur arčiau tiems žmonėms būtų ateiti, ar jie Šakiuose gyvena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 02 04, 19:26)
Ingo, nežinau Kur arčiau tiems žmonėms būtų ateiti, ar jie Šakiuose gyvena 4u.gif

Atvaziuoja jie y Sakius tankiai.Tik turiu pasakyt kur jüs renkat parasiukus.
Atsakyti
QUOTE(Ingo10 @ 2010 02 04, 21:43)
Atvaziuoja jie y Sakius tankiai.Tik turiu pasakyt kur jüs renkat parasiukus.

Gali ir Akušerinį užsukt, arba rūbinėj pirmam aukšte. Ačiū kad palaikot mūsų SĄJŪDĮ aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif dar noriu patikslinti dėl parašų rinkimo, kadangi skyrius pagal šią reformą turi būti uždaromas nuo balandžio 4 d( nes pirma diena -melagių diena ir gali pagalvoti kad melas unsure.gif )tai parašus sakė galima rinkti dar ir kovą, ir jie vis bus naujai papildomi prie pirmojo skaičiaus 600. Taigi kas palaikot dar pasirašinėjam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos nestuke.gif ir palaikancios sia akcija. Parasus renkam toliau, as pati taippat renku ir jei kas nori prisideti galiu atsiusti forma elektroniniu pastu. Mokam-galim sake, kad galim rinkti net visa kovo men, zodziu, kol savo tiksla pasieksim, tad sekmes visoms gimdziusiom ar besiruosiancioms tai daryti. thumbup.gif
Atsakyti
man kas nors ta parašų lapa i sigitaj83@gmail.com please 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motinyte: 06 vasario 2010 - 20:04