QUOTE(kojote7 @ 2010 02 03, 21:59)
Kas dėl parašų, tai aš net pati juos renku (padedu organizatoriams viso šio reikalo). Dar tik šiandien pradėjau, bet susirūpinau iki kada juos galima rinkti (čia gal atsakytų mokam-galim)?
Tuo pačiu raginu visas nepatingėti pasirašyti, jei dar nepasirašė, bet žino kur gali tai padaryti
Labutis, tiesiog nenustatė savivaldybėje datos ik kada, nes patys nežino kada tekstą suruoš semui, sakė rinkit, kuo daugiau tuo geriau, jų vis atneša po kelis lapus ir aš padarius kopiją duodu gyd Balčiūnui . Jis į savivaldybę pristato. gal iki kitos savaitės pradžios.

Ačiū
Papildyta:
QUOTE(**kiškutė** @ 2010 02 03, 22:13)

o kur pasirašyt?gal atsiras noras kiškučio lauktis

ir savus reik palaikyt...
Laba vakara
Retas svečias aš šitoj temoj,nes nepriklausau tai grupei,kuri čia bendrauja,bet skaityt tikrai neįdomu kai kuriuos pasisakymus,moderatorė manau teisi....
Aš nežinau Kiškute iš kokio tu krašto, šiaip tai į visas ambulatorijas, kai kur darželiai, mokyklos rinko. Ligoninėje. Jei kuri norėtų dar prisidėt parinkt kokį parašą įdėčiau formą į el. paštą :4u:del temos tai grybą jau pjaut reikia, pasitaisys visos aš manau, surimtės
Papildyta:
QUOTE(Totoriut @ 2010 02 03, 21:40)
Laba vakariuka

totoriut jau guli sau visa apsipatenkinus ir skaiciuoja saremius,jau pusantros val.kas 6min.suima ir taip ilgai ir taip skaudzei,kazin jau gert tuos zirniukus?

va dabar jau prisimineu pirma gimdyma,kazin kada viskas baigsis

jau ir juokas nebeima..sake vandenu mazoka,o kaklelis dar nesiruosia,na bet gal po tos pusantros val.jau pasidare kasnors?..manau sianakt jau nebeuzmigsiu
Labas, na šaunu kad jau gimdyt pradėsi, dėl žirnelių tai tu daktarės pasiklausk ir parodyk savo žirnelius kur turi, ji homeopatė ir tau pasakys kada gerti. Laikykis, gero tau gimdymo, kad nesunkus būtų