Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

is kur butu galima parsisiusti zaidima worms? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WyWa @ 2009 09 29, 22:16)
Virsuj geltona ramune,apacioj violetine.Vidury zidra tulpe,salia is kaires raudona roze.O tos kitos geles(nzn kaip jas pavadint blush2.gif )visos purpurines.

Gavosi,o as tiek galva sukau,visa vakara doh.gif biggrin.gif ,su ta nuotaika ir einu snd gult,jei kas tai kreipsiuos vel,tai ir tu toliau perejai?
Atsakyti
mirksiukas.gif mirksiukas.gif
QUOTE(marka100 @ 2009 09 29, 22:38)
Gavosi,o as tiek galva sukau,visa vakara doh.gif  biggrin.gif ,su ta nuotaika ir einu snd gult,jei kas tai kreipsiuos vel,tai ir tu toliau perejai?

Tai rasiau,kad visa perejau. assa.gif smile.gif Klausk jei ka. mirksiukas.gif
Atsakyti
as sumaisiau su kita,sake nepereina irgi doh.gif kolkas nieko,einu dabar kur tas ofisas,treciam aukste,lapelius surinkineju smile.gif
Atsakyti
Kaip ten su tuo kodu,jos kambari skaiciu daug,bet tas lapas tik geltonas,nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 09 30, 12:59)
Kaip ten su tuo kodu,jos kambari skaiciu daug,bet tas lapas tik geltonas,nesuprantu g.gif

Prie telefono yra piestukas-su juo ir nutrinsi lapeli. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jau man sitas zaidimas tai nesiseka doh.gif ,uzkabino ar kodas toks 864203?Nes jinai sako kad vistiek reikia koda sutvarkyt,nu as cia ne pazodziui biggrin.gif Ir neleidzia iseit vistiek,pagal mane tie burlaiviai tai nulis skaicius?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 09 30, 21:36)
Nu jau man sitas zaidimas tai nesiseka doh.gif ,uzkabino ar kodas toks 864203?Nes jinai sako kad vistiek reikia koda sutvarkyt,nu as cia ne pazodziui biggrin.gif Ir neleidzia iseit vistiek,pagal mane tie burlaiviai tai nulis skaicius?

Kodel laivu nulis,jei ju yra septyni. g.gif Jei gerai pamenu tai kodas 664273. smile.gif
Atsakyti
Wywa ir marka >>> Jus abi geriau Skype apsikeiskite ir bus geriau bei greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 09 29, 22:20)
is kur butu galima parsisiusti zaidima worms? 4u.gif

O kokio reikia, worms world party ar 3D?
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2009 09 30, 22:25)
Wywa ir marka >>> Jus abi geriau Skype apsikeiskite ir bus geriau bei greiciau  lotuliukas.gif

Nu kad jau baigsis zaidimas,tai neaosimoka keistis lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau baigiau karsta.gif thumbup.gif ,bet zaidimo pabaigos kazkokios kitokios noretusi g.gif
Atsakyti