Dėkoju. Bandysiu siųstis.
QUOTE(settle @ 2009 10 03, 22:34)
Nesinori tikėt, kad iš kelių vietų atsisiuntus, nė vienas neveiktų. Drįstu manyt, kad kompiuteryje kažko trūksta, ar neskaitot žaidimo paleidimo instrukcijų.
Prie tos pacios temos pasisakysiu ir as,buvo ir man vienas zaidimas kuri siunciausi is visur,ir is torent trakeriu ir is 2baksa,ir jis man neveike,tas zaidimas berods Cogs, va sitas
QUOTE(marka100 @ 2009 10 04, 09:13)
Prie tos pacios temos pasisakysiu ir as,buvo ir man vienas zaidimas kuri siunciausi is visur,ir is torent trakeriu ir is 2baksa,ir jis man neveike,tas zaidimas berods Cogs, va sitas
Hmm, neaisku kokie ten tie trackeriai ... Stai as paziurejau, kad BTT yra sitas zaidimas, parsisiunciau tik testavimui - zaidimas kuo puikiausiai veikia

Jau siunciuosi,ziuresiu

Nu man ta Cogs pavyko suinstaliuot,bet ir tai tik tada kai atjungiau antivirusine (Naudoju Avira)
Gal kas pades del dar vieno zaidimuko SolSuite 2008,bet pirma karta parsisiunciau is torent zaidima ir jis be name'o ir be kodo,gal kas zinot kur juos gaut,ar gal is kur pilna versija kas zino parsisiust?
Gal kas pades del dar vieno zaidimuko SolSuite 2008,bet pirma karta parsisiunciau is torent zaidima ir jis be name'o ir be kodo,gal kas zinot kur juos gaut,ar gal is kur pilna versija kas zino parsisiust?

Marka100 - o kam tamsta vargsti su sita 2008 metu versija?
Pasiziurekite i BTT- ten yra 2009 m versija ir su visais "vaistukais"

Pasiziurekite i BTT- ten yra 2009 m versija ir su visais "vaistukais"

Sutinku kad 2009 versija geriau,bet ten labai mazai skleideju ir gaveju,ar man ji parsius?
QUOTE(marka100 @ 2009 10 04, 20:50)
Sutinku kad 2009 versija geriau,bet ten labai mazai skleideju ir gaveju,ar man ji parsius?
Siuskis ir pamatysi

Bus matyt,jau siunciuosi

o as negaliu ten ieiti nes neturiu pakvietimo

QUOTE(pukute28 @ 2009 10 09, 10:58)
Ir tau maiklas lieps atsimerkti.

QUOTE(WyWa @ 2009 10 09, 11:48)
Ir tau maiklas lieps atsimerkti.
Apacioj parasyta,kad del pakvietimo kreiptis i az. 

teisingai