Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Dėkoju. Bandysiu siųstis.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 10 03, 22:34)
Nesinori tikėt, kad iš kelių vietų atsisiuntus, nė vienas neveiktų. Drįstu manyt, kad kompiuteryje kažko trūksta, ar neskaitot žaidimo paleidimo instrukcijų.

Prie tos pacios temos pasisakysiu ir as,buvo ir man vienas zaidimas kuri siunciausi is visur,ir is torent trakeriu ir is 2baksa,ir jis man neveike,tas zaidimas berods Cogs, va sitas
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 10 04, 09:13)
Prie tos pacios temos pasisakysiu ir as,buvo ir man vienas zaidimas kuri siunciausi is visur,ir is torent trakeriu ir is 2baksa,ir jis man neveike,tas zaidimas berods Cogs, va sitas

Hmm, neaisku kokie ten tie trackeriai ... Stai as paziurejau, kad BTT yra sitas zaidimas, parsisiunciau tik testavimui - zaidimas kuo puikiausiai veikia smile.gif cool.gif Jei norite siustis,tai zaidimas cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 04 spalio 2009 - 10:05
Jau siunciuosi,ziuresiu 4u.gif
Atsakyti
Nu man ta Cogs pavyko suinstaliuot,bet ir tai tik tada kai atjungiau antivirusine (Naudoju Avira)
Gal kas pades del dar vieno zaidimuko SolSuite 2008,bet pirma karta parsisiunciau is torent zaidima ir jis be name'o ir be kodo,gal kas zinot kur juos gaut,ar gal is kur pilna versija kas zino parsisiust?
user posted image
Atsakyti
Marka100 - o kam tamsta vargsti su sita 2008 metu versija? g.gif g.gif

Pasiziurekite i BTT- ten yra 2009 m versija ir su visais "vaistukais" rolleyes.gif
Atsakyti
Sutinku kad 2009 versija geriau,bet ten labai mazai skleideju ir gaveju,ar man ji parsius?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 10 04, 20:50)
Sutinku kad 2009 versija geriau,bet ten labai mazai skleideju ir gaveju,ar man ji parsius?

Siuskis ir pamatysi tongue.gif
Atsakyti
Bus matyt,jau siunciuosi bigsmile.gif
Atsakyti
o as negaliu ten ieiti nes neturiu pakvietimo unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2009 10 09, 10:58)
o as negaliu ten ieiti nes neturiu pakvietimo unsure.gif  verysad.gif

Ir tau maiklas lieps atsimerkti. lotuliukas.gif Apacioj parasyta,kad del pakvietimo kreiptis i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WyWa @ 2009 10 09, 11:48)
Ir tau maiklas lieps atsimerkti. lotuliukas.gif Apacioj parasyta,kad del pakvietimo kreiptis i az. 4u.gif

teisingai lotuliukas.gif reikia retkarciais atsimerkti smile.gif
Atsakyti