Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(boruzele78 @ 2009 12 11, 14:58)
sveiki, zinokit ziauriai geda ,bet  vistiek prasysiu pagalbos blush2.gif kompas man  tamsus miskas ,na nemoku  pasileist   farmfrenzy 3 isvis niekada tiesa  pasakius to ir  nedariau  su  zaidimais nelabai draugauju ir nezinau  kaip  ten  kur det nesusigaudau  ax.gif na  tik nereik cia  iskart pulti moralu  skaityt, tiesiog paaiskinkit issamiau, atsisiunciau ziadimais  is torento maiklo o kaip ten  toliau nesigauna nieks g.gif

Neskaitysiu moralų, tik tiesiog torento aprašyme BTT yra parašyta šitai:

How to Play
1. Įdiegus uždarote žaidimą
2. Nukopijuokite Cracką - FarmFrenzy3_America.exe į įdiegto žaidimo aplanką (pvz., žaidimas įdiegtas c:/Program Files/Alawar/FarmFrenzy3AmericanPie/) ir perrašote šiuo failu.
3. Paleidžiate žaidimą ir žaidžiate.

Padarykite tai,kas parašyta ir viskas veiks rolleyes.gif Ar ir šitai yra per sunku? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 11 gruodžio 2009 - 15:26
nu nesisaipyk is blondines blush2.gif maciau , skaiciau nu bumbum nieks nesigauna blush2.gif man kompas tik pasiskaitymui ir viskas ,o kas toliau tai rukas doh.gif nukopinu dedu i C disk kur zaidimas ,o kaip perrasyti g.gif nu bliamba paciai juokas ima,o jus jauciu ir nuo kedes nuvirtot is to juoko ir mano tupumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 11 gruodžio 2009 - 15:41
QUOTE(boruzele78 @ 2009 12 11, 16:35)
nu nesisaipyk is  blondines  blush2.gif maciau , skaiciau nu bumbum nieks nesigauna  blush2.gif man kompas tik  pasiskaitymui ir viskas ,o kas toliau tai rukas  doh.gif  nukopinu dedu i  C disk  kur zaidimas ,o kaip perrasyti  g.gif nu bliamba paciai juokas ima,o jus  jauciu ir nuo  kedes  nuvirtot is to juoko ir  mano  tupumo  lotuliukas.gif

Niekur nekritau blink.gif smile.gif
Reikia tikėtis, kad žinote kur instaliavote (įdiegėte) žaidimą. Taigi, kopijuojate failą cracked/FarmFrenzy3_America.exe (spaudžiate dešinį pelės mygtuką, tada copy), po to einate į instaliuoto žaidimo aplanką ir tenais įklijuojate (dešinį pelės mygtuką ir paste) failą. Paklaus ar tikrai norite perrašyti failą- patvirtinkite (yes, overwrite).

Viskas, po to paspausite ant žaidimo ikonėlės ir žaidimas veiks. O jei ir šitai nepadeda, tada ...... kompiuteris tikrai ne jums scare.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 11 gruodžio 2009 - 16:07
Nu si karta dede Maiklas viska tiksliai paaiskino ir su kantrybe,boruzele daryk pazodziui ka maiklas parase. mirksiukas.gif
Atsakyti
boruzele78 parasyk ar gavosi,jei ne bandysim padet mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikučiai,

Ar čia kalba eina apie Farm Frenzy 3 american pie? Jeigu taip plyyyyz iš kur parsisiūsti pilną versiją? Nes kiek siunčiuosi visur būna bandomosios, ir tik po valandą laiko, krekai įdėti neveikia niekur verysad.gif o esu šio žadimo nereali fanę, o pažaist nėr kaip verysad.gif be to skaičiau kad jau yra Farm Frenzy 4 ir jo labai norėčiau blush2.gif jeigu kas galit pagelbėkit blush2.gif

Bandžiau ieškot per paiešką ir skaitinėti temą bet nerandu g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(convict @ 2009 12 16, 00:18)
Sveikučiai,

Ar čia kalba eina apie Farm Frenzy 3 american pie? Jeigu taip plyyyyz iš kur parsisiūsti pilną versiją? Nes kiek siunčiuosi visur būna bandomosios, ir tik po valandą laiko, krekai įdėti neveikia niekur verysad.gif  o esu šio žadimo nereali fanę, o pažaist nėr kaip verysad.gif  be to skaičiau kad jau yra Farm Frenzy 4 ir jo labai norėčiau blush2.gif  jeigu kas galit pagelbėkit blush2.gif

Bandžiau ieškot per paiešką ir skaitinėti temą bet nerandu g.gif  blush2.gif

Radau jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 12 16, 00:22)
be to skaičiau kad jau yra Farm Frenzy 4 ir jo labai norėčiau blush2.gif  jeigu kas galit pagelbėkit blush2.gif

Del ketvirtos dalies tai nzn ar ji yra dar,nes dar nesenai tik pasirode American Pie, Alawar puslapyje as visada ziuriu,jeigu ten yra reiskia bus jau ir torentuose,o tokios dalies ten nera,gal but ruosiasi isleisti g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 12 16, 08:21)
Del ketvirtos dalies  tai nzn ar ji yra dar,nes dar nesenai tik pasirode American Pie, Alawar puslapyje as visada ziuriu,jeigu ten yra reiskia bus jau ir torentuose,o tokios dalies ten nera,gal but ruosiasi isleisti g.gif  mirksiukas.gif

Gali būt, aš beieškodama kur parissiūsti american pie, skaičiau kažkokiam psl kad jau žaidžia 4 dalį g.gif gal nusikalbėjo ten kažkas doh.gif
Atsakyti
ieskojau,bet neradau 4 dalies dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 16 gruodžio 2009 - 11:39
QUOTE(convict @ 2009 12 16, 11:03)
Gali būt, aš beieškodama kur parissiūsti american pie, skaičiau kažkokiam psl kad jau žaidžia 4 dalį g.gif  gal nusikalbėjo ten kažkas doh.gif

Gal apskritai ten turejo omeny,nes tarkim si dalis Farm Frenzy - Pizza Partytaip[ ir vadinasi,nes kitos dalys eina nuo pirmos iki trecios,o ten gal apie tai ir snekejo,nuo pradziu skaiciuojantį ketvirta dalis,nes nemaciau,naujausia ir yra American Pie,nes ir man sis zaidimukas patinka.
Papildyta:
QUOTE(maiklas @ 2009 12 16, 11:32)
ieskojau,bet neradau 4 dalies dar.

O dede maiklas prisedejo,dievinu si zmogu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Žaidžiu Artist Colony, fainas labai patinka smile.gif
Atsakyti
Aš žaidžiu Gotcha: Celebrity Secrets ,reikia ieškoti,bet ne daiktų,o žmonių. 4u.gif
Atsakyti