Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(marka100 @ 2009 12 16, 15:09)
nuo pradziu skaiciuojantį ketvirta dalis,

Realiai Farm Frenzy 3 - American Pie yra penkta dalis Farm Frenzy serijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2009 12 18, 08:06)
Realiai Farm Frenzy 3 - American Pie yra penkta dalis Farm Frenzy serijoje mirksiukas.gif

Taip,ta ir turejau omeny,kai sake kad zaidzia ketvirta dali,kad nuo pradziu skaiciuojant,jei neklystu tai si dalis nuo pradziu skaiciuojant yra ketvirta smile.gif
Atsakyti
Tikrai taip. Bent jau ir as ja zaidziau kaip ketvirta (negarantuoju, kada ten oficialiai jos pasirode biggrin.gif)

P.S. Mystery Case Files gerbejai! bigsmile.gif Pasirode nauja dalis - Dire Grove yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
kaip nulaužti žaidimus iš reflexive.com g.gif 4u.gif

seniau turėjau reflexive patcher, bet dabar kažko su juo man nesigauna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 18 gruodžio 2009 - 14:45
QUOTE(shwiesulka @ 2009 12 18, 09:34)
Tikrai taip. Bent jau ir as ja zaidziau kaip ketvirta (negarantuoju, kada ten oficialiai jos pasirode biggrin.gif)

P.S. Mystery Case Files gerbejai!  bigsmile.gif Pasirode nauja dalis - Dire Grove yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Tai, kad čia jau dauguma gerbėjų spėjo ir pražaisti hihihi.gif
Atsakyti
Ir tyli, niekam nieko nesake mega_shok.gif
Atsakyti
Nepyk shwiesulka,gal pamirso mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepykstu ax.gif Bet kita karta prasom prareklamuoti biggrin.gif
Nespeju as paskui tuos puslapius vaiksciot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2009 12 18, 14:42)
kaip nulaužti žaidimus iš reflexive.com  g.gif  4u.gif

seniau turėjau reflexive patcher, bet dabar kažko su juo man nesigauna  unsure.gif

niekas nepasakysit cool.gif
Atsakyti
O galit man paaiskint 4u.gif . Kai per farm frenzy 3 pereini lygi parodo kiek turi banke pinigu, o ar tuos pinigus galima panaudoti.
atleiskit uz kvaila kl
Atsakyti
QUOTE(Margalape @ 2009 12 23, 19:40)
O galit man paaiskint 4u.gif . Kai per farm frenzy 3 pereini lygi parodo kiek turi banke pinigu, o ar tuos pinigus galima panaudoti.
atleiskit uz kvaila kl

taigi už tuos sukauptus pinigėlius parduotuvėje gali pasitobulinti ar nusipirkti tam tikrus dalykus ar gyvūnus arba atsirakinti naujus įrankius mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne tik, kad gali, bet dar ir privalai - kai kuriu lygiu negali pradet zaisti, nepasitobulines tam tikru "aparatu"
Atsakyti