Įkraunama...
Įkraunama...

Kas griauna draugystę?

QUOTE(sachar @ 2007 09 17, 08:25)
Nu cia tai jau  unsure.gif Nepyk, bet su tokiu jau tikrai negyvenciau  schmoll.gif Ka tas atsiprasymas duoda, nemanau kad jis pasikeistu  g.gif

Jei bus sunku dazniau lankykis cia, suprantu tave, kad norisi issisneketi (as ir taip darau  blush2.gif ) Mes tave palaikysim  4u.gif

Aciu uz console.gif
Laikausi kredo "kas musu nesuzlugdo, tas padaro stipresniais" thumbup.gif , todel neasaroju ir negailiu saves - auksciau nosyte ir toliau zingsniuoju thumb_yello.gif
O jis lai gyvena kaip nori - manes tai jau nebeliecia smile.gif
O su jumis man bus dar lengviau friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija_31 @ 2007 09 17, 08:35)
Aciu uz console.gif
Laikausi kredo "kas musu nesuzlugdo, tas padaro stipresniais" thumbup.gif , todel neasaroju ir negailiu saves - auksciau nosyte ir toliau zingsniuoju  thumb_yello.gif
O jis lai gyvena kaip nori - manes tai jau nebeliecia  smile.gif
O su jumis man bus dar lengviau  friends.gif

Palaikysim kaip galesim

user posted image

Tu tikra saunuole, kad taip stipriai laikais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija_31 @ 2007 09 17, 08:20)
Neatleidau ir as tokiu zodziu  verysad.gif Grizo, apsibarem bash.gif
Ir nutiko tai, ko labiausiai nesitikejau blink.gif Jis mane apsparde, ismete is kambario, isvadino kazkokiais zodziais  blink.gif - zodziu, as zado netekau  blink.gif  blink.gif  blink.gif pasirodo, su gyvuliu gyvenu.
Gerai, kad masiniuka turiu  smile.gif , tai vaikuti pasiemiau ir isdumiau savaitgaliui pas mama  biggrin.gif Dziaugiuosi, kad jus turiu ir galiu cia pasipasakoti, nes artimiesiems nepasakoju tokiu dalyku, nenoriu ju liudinti  blush2.gif
Savaitgaliui buvau isjungusi tel., o vakar kasi pasiziurejau Akropolyje (nes TV jo kambaryje). Siandien gyvenu kitame kambaryje su vaiku.
Gyventojas is kito kambario bando kazka kalbeti, atsiprasymo sms gavau, bet, manau, save gerbianti moteris neturi aleisti  4u.gif  g.gif  biggrin.gif

uzjauciu, mieloji... 4u.gif jei sugalvosi atleist, gerai gerai pagalvok.......
Atsakyti
siaip tikrai ziauroka.... g.gif nezinau.. mano nuomone, kad neverta atleist... pakele karta ranka, manau pakels ir antra (kad ir kaip tai skaudu).. puse savo gyvenimo gyvenau tokioje seimoje... kur moteris buvo visada musama... dbr tokiu brudu negaliu pakest.. galeciau, pati juos.... nu zodziu.. manau supratai... tai, kad kentesi neiseis i gera nei tau, nei tavo vaikuciui. ir tiktai nesugalvok pasakyt, kad jei ruosies atleist, tai del vaikucio... tikrai neverta... o vaikas uzauges tikrai nepadekos uz tai, jei tokiu atveju bus ir toliau... aisq, ne man aiskint 4u.gif bet sakau is savo patirties
Atsakyti
console.gif uzjauciu blyn...tikrai, cia jau nebe juokai g.gif zodziai, lieka zodziais, bet veiksmai mad.gif tai yra "auksciau visko"..taip negalima...negerai taip..Sutinku, su J_Vaida, vaikas tikrai nepadekos - as irgi taip, kelerius metus augau - man buvo ziauru, kai jie rekdavo viens ant kito.. verysad.gif
Atsakyti
vilnoja, butent... nes vaikui tai tik trauma... tada jau geriau augt tik su vienu is tevu, negu gyvent taip
Atsakyti
Net negalvok atleist ir taikytis, jetau net negalvok apie tai doh.gif blink.gif
Atsakyti
Pas mane tokios problemos atsirado nuo tada, kai isimylejau. Zinot, o kazkada buvo ir dzin kad neparaso, nepaskambina ar neapsikabina, nes nemylejau to zmogaus. O dabar... Siaip ar taip, jam karts nuo karto primenu - ,,Jei man truksta demesio is savo zmogaus, as jo pasiimsiu is kitu''.
Zinau, kad vyrai myli skirtingai nei moterys. Tuo paciu pastebiu, kad kad ir kiek demesio bebutu, vis tiek kazkuo busiu nepatenkinta. Todel nuo siol stengiuosi tiesiog labiau dirbti su savimi - bandyti suprasti JI, JO norus ir mintis. Bet nezinau, ar uzteks jegu.
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 09 17, 15:22)
Net negalvok atleist ir taikytis, jetau net negalvok apie tai  doh.gif  blink.gif

Aciu uz padrasinima 4u.gif
Na va, ka tik turejau pokalbi su juo. Pripazino klydes, net buvo pas Anoniminiu Alkoholiku klubo ikureja pradininka (jis lanko si kluba ir nebegeria jau 11 men) - sako tipo cia alkoholine abstinencija, todel jis taip elgiasi g.gif
Blyn, ta abstinencija galima dangstytis visa gyvenima ir zeminti aplinkui esamus mylincius zmones schmoll.gif , as tam nepasirengusi verysad.gif
Noriu myleti laisvai, buciuoti ne tik per reklamas, gerbti ir buti gerbiama wub.gif
Mes visos to vertos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu žiaurus tas gyvenimas unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamane82 @ 2007 09 18, 10:20)
Nu žiaurus tas gyvenimas  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Ka jau padarysi...
Atsakyti
g.gif jooo.ne kas.. Ir kokie spendimai Lelija_31 svarstomi del vyrelio? blush2.gif
Atsakyti