as savajai taip pat pilvuka lieciu o ji kad klykia is dziaugsmo,grazu ziuret,arba pasiguldau ar pasodinu atsisedu pries ja uzdengu savo veida delnais ir po keliu sekundziu atidarau ir sako kur Eskadute,tai irgi visa laiminga buna,juokesi issijuosus

mano vaikas apskritai yra santūrus ir ypač pradžioj prajuokinti išvis niekam nepavykdavo
na o dabar juokingiausia, kai mama išpučia akis ir sako "pagausiu", taip pat paslepiu akis po delnais ir sakau "ku ku", žinoma, juokiasi, kai kutenu kirkšniukus ir prie šonkauliukų, bet kai jam būna nuotaika
o jei ne, tai ir ašaras tokiu elgesiu galima sukelt

užtenka tik pačiai nusišypsot ir mažius iškarto parodo savo bedantę burnytę
yvairios mamos veido grimasos išspaudžia iš vaiko garsinį juoką.(mums 5 mėn.ir7 dienos)

mano maziukaas tai nenustoja sypsotis, uztenka tik pasnekinti, o jei dar pakutena kas po smakriuku tai juokiasi visu garsu
. na dar kai sese pasnekina irgi abu juokiasi iki asaru
linksmas musu vyriukas

labai paprastai, tiesiog pasnekinam arba pakutem

Kutenu, buciuoju. Patinka kai sakau au-au, cyp-cyp., laimingas kai metau i virsu

QUOTE(ingakric @ 2008 02 17, 00:14)
ir mums taip patinka,ir dar kai rengiu pakutenu nuogą pilviuką,kvatojimo daug daug būna

Daug kvatoja,kai aš kuo nors jai veiduką uždengiu,pvz.ištiestu rankšluostėliu ar vystykliuku , o ji pati greitai greitai nusikrapšto jį nuo akyčių ir net krykščia iš to smagumo
Dar mėgsta,kai tėtis aukštai iškėlęs paskraidina į visas puses..

Mano jaunelis juokiasi garsu nuo 2 men. O pirmas juokas garsus buvo nakti
, kai keiciau sauskelne. Stengdavausi naktim labai ir nekalbint, bet paglosciau pilvuka, jis su garsu taip keistai "hm hm" padare. Tada as pasnekinau ir pakutenau siek tiek pilveli, tai kai uzsikvatojo

QUOTE(letaDJ @ 2008 05 02, 09:18)
Mano jaunelis juokiasi garsu nuo 2 men. O pirmas juokas garsus buvo nakti
, kai keiciau sauskelne. Stengdavausi naktim labai ir nekalbint, bet paglosciau pilvuka, jis su garsu taip keistai "hm hm" padare. Tada as pasnekinau ir pakutenau siek tiek pilveli, tai kai uzsikvatojo 

mano sunelis garsiai nesijuokia,nu nebent labai pakuteni