Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradeda juoktis balsu?

Mūsų dukrelė taip pat jau juokiasi, ypač kai kukuoju lotuliukas.gif. Pirmąkart nusijuokė - dviejų mėnesių ir 13 dienelių. Užsirašiau tokią svarbią datą ax.gif . Norėjau befilmuodama prajuokinti, bet nepavyko sad.gif. Spokso į kamerą ir šypsosi, lyg sakytų - "ot ir nesijuoksiu lotuliukas.gif "
Atsakyti
manoji irgi virs 3 men. kazkada, ot dziaugsmo buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Man atrodo kai nurenginejau as ja pazastuka pakutenau netycia ir nusijuoke, tai dabar jau zinom kaip vaikeli prajuokinti, o nekutenant, tai iki 4 men. apie 1.5 sav. buvo like mano brolis prajuokino i veidrodi jai rodydamas ir galva i sonus kraipe, tai juokesi mazoji 10 min. kol jis ta galva lingavo thumbup.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Pati pirmą kartą garsiai susijuokė, kai lėtai glosčiau jo rankyte gėlės lapą caca caca, o paskui kelis staigius judesiukus bum bum bum biggrin.gif

O dabar būna juoko, kai purtau galvą (plaukai plevesuoja); kai priešais staigiais judesiais plėšau popierių; pasiimu jį ant rankų taip, kad matytų tėtį per petį ir bėgu, o tėvelis vejasi; ku kū žaidimas visada prajuokina; o kai gera nuotaika, tai net tik BUM garsiau pasakyti užtenka biggrin.gif Kai buvo mažesnis labai krykštaudavo, kai darydavau atsilenkimus, o jis man ant sulenktų kojų gulėdavo biggrin.gif
Atsakyti
Pirmoji dukrytė nusijuokė kai kamuolį į viršų mėčiau biggrin.gif Labai linksma buvo. O mažosios juokelio dar laukiam rolleyes.gif Lyg ir bando kartais, keistas toks garsas gaunasi tongue.gif
Atsakyti
oj kaip as laukiu kada manoji prades garsu juoktis..dabar tik guguoja, sypsos, kalbina visokiais garsais zaislus, bet juokits balsu nesijuokia sad.gif
tikiuosi greitai jau prades....
Atsakyti
mano mazaja prajuokino tetis bekalbindamas, jai tuo metu 2,5 men buvo biggrin.gif gaila, kad vienkartinis juokelis buvo lotuliukas.gif siaip ji labai smagiai krizena tik imigus, va tada ir man jau juokas ima biggrin.gif
Atsakyti
mes garsiai pradejom juoktis 3 menesiu ir 2 savaiciu smile.gif
Atsakyti
pirmas juokas balsu buvo 3men
Atsakyti
3,5 menesiu pradejo kvatotis...
visada garsiai juokiasi kai snibzdi jai i ausyte ka nors,.ar buciuoji pilvuka..
o jau kai tetis skraidina-tai juoko pilni namai lotuliukas.gif
Atsakyti
mano vaikas pries 5 dienas pradejo kvatoti bigsmile.gif ir pats nustebo kad taip moka, jam taip patiko smile.gif
Atsakyti
maniškis pradėjo balsu juoktis 2mėn.ir 2savaičių biggrin.gif taip gražiai ir taip juokingai,kad visi namiškiai iš juoko griuvo lotuliukas.gif nuo to laiko jis dažnai balsu juokiasi, bet kai tik pradeda juoktis taip ir žagsėt pradeda, o jam dar didesnis juokas lotuliukas.gif nu toks linksmuolis tas mano berniukas thumbup.gif
Atsakyti
Musiske eme klegeti budama pusantro menesio, bet per miegus. Dvieju menesiu eme juoktis su garsu ziuredama i zaisliukus,dabar klega kai pakeliu aukstai, arba gulint vaizduoju, kad noriu pagauti. Olabiausiai issisiepia kai pamato teti.
Atsakyti