Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradeda juoktis balsu?

Nuo 3 men 4u.gif
Atsakyti
Mano lialka man vakar motinos dienos proga padovanojo pirmaji savo juoka wub.gif Net apsiverkiau is laimes. Jai 3men ir 2sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 05 gegužės 2008 - 12:29
maniškis pirmąkart nusikvatojo dviejų su puse mėnesio wub.gif
Atsakyti
Maniskis pirma karta 2 menesiu, bet tik viena karta, dabar jam 3,5 as laukiu vel to stebuklo, bet nekaip nesulaukiu. mirksiukas.gif
O dukryte pirma karta KAZKUR 4 MEN. Buvom pas gydytoja , ji paeme ja ant ranku, paskui gydytoja sake, kad nera gyvenime macius vaika, kuris taip ilgai, graziai ir nuosirdziai juoktusi biggrin.gif
Atsakyti
Nuo trijų menesiukų pradėjo juoktis smile.gif
Atsakyti
Na matyti,kad mes auginame rimtuole g.gif mums 5men su puse,o juoktis balsu pradejome neseniai ir tai reikia pasistengti-mamai ar teciui kisant nosyte i pazastuka rolleyes.gif
Atsakyti
mano dukryte juokiasi garsiai kai ja perrengineju,gal nuo 2.5men.,manau,kad ja kutena :lotuliukas:
Atsakyti
mazasis pradejo kvatoti visa burna nuo 3 men, tai dabar abu su sese kai pradeda kvatoti tai net sienos dreba lotuliukas.gif
Atsakyti
Musiskis nepilnai triju.O dabar kai tik mamai pavyksta prajuokint-tai pilna burna,na dar buna taip,kad pats save sugeba pralinsmint mirksiukas.gif
Atsakyti
maniske 2 menesiu. bet reik moket prajuokinti, 2a karta is to pacio bajerio nesijuokia biggrin.gif ir ne daugiau 3 kartu per diena ax.gif tai rungtyniaujam visa seima kas daugiau kartu prajuokins bigsmile.gif
Atsakyti
Pirma karta garsiai nusijuoke kai buvo virs 3men biggrin.gif ,o dabar tai isvis rimtuole,mazai kam sypsosi ir tai reik laaabai pasistengti,manau vaikas su charakteriu bus,nors dar neaisku,gal pasikeis kai paugs 4u.gif
Atsakyti
mes siandien pirma kart pasijuokem basu, kai pilvuka pakutenau, tai luzom su teveliu kad net zandus skaudejo! thumbup.gif thumbup.gif mums 2 menesiai ir 15 dienu 4u.gif
Atsakyti