Nuo 3 men

Mano lialka man vakar motinos dienos proga padovanojo pirmaji savo juoka
Net apsiverkiau is laimes. Jai 3men ir 2sav.

maniškis pirmąkart nusikvatojo dviejų su puse mėnesio

Maniskis pirma karta 2 menesiu, bet tik viena karta, dabar jam 3,5 as laukiu vel to stebuklo, bet nekaip nesulaukiu.
O dukryte pirma karta KAZKUR 4 MEN. Buvom pas gydytoja , ji paeme ja ant ranku, paskui gydytoja sake, kad nera gyvenime macius vaika, kuris taip ilgai, graziai ir nuosirdziai juoktusi

O dukryte pirma karta KAZKUR 4 MEN. Buvom pas gydytoja , ji paeme ja ant ranku, paskui gydytoja sake, kad nera gyvenime macius vaika, kuris taip ilgai, graziai ir nuosirdziai juoktusi

Nuo trijų menesiukų pradėjo juoktis

Na matyti,kad mes auginame rimtuole
mums 5men su puse,o juoktis balsu pradejome neseniai ir tai reikia pasistengti-mamai ar teciui kisant nosyte i pazastuka

mano dukryte juokiasi garsiai kai ja perrengineju,gal nuo 2.5men.,manau,kad ja kutena :lotuliukas:
mazasis pradejo kvatoti visa burna nuo 3 men, tai dabar abu su sese kai pradeda kvatoti tai net sienos dreba

Musiskis nepilnai triju.O dabar kai tik mamai pavyksta prajuokint-tai pilna burna,na dar buna taip,kad pats save sugeba pralinsmint

maniske 2 menesiu. bet reik moket prajuokinti, 2a karta is to pacio bajerio nesijuokia
ir ne daugiau 3 kartu per diena
tai rungtyniaujam visa seima kas daugiau kartu prajuokins

Pirma karta garsiai nusijuoke kai buvo virs 3men
,o dabar tai isvis rimtuole,mazai kam sypsosi ir tai reik laaabai pasistengti,manau vaikas su charakteriu bus,nors dar neaisku,gal pasikeis kai paugs

mes siandien pirma kart pasijuokem basu, kai pilvuka pakutenau, tai luzom su teveliu kad net zandus skaudejo!
mums 2 menesiai ir 15 dienu