Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradeda juoktis balsu?

Mes balsu pradejom juoktis kai buvo netoli 3menesiai...ir gavos viskas netycia-tiesiog valiau mazyliui pazasteles ir matyt uzkuteno... smile.gif
Atsakyti
Tikrai ir garsiai mūsų berniukas juokiasi nuo 3 mėnesių hah.gif hah.gif
Atsakyti
musu mazulis garsiai pradejo juoktis gal tik pries savaite thumbup.gif labai smagu klausyt kaip krizena thumbup.gif buna kad ir miegodamas nusijuokia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif mano mazoji tai kazkur nuo trecio menesio garsiai pradejo juoktis, smagu klausyti smile.gif labai faina kai per miega nusijuokia bigsmile.gif
Atsakyti
vakar taip isijuoke, kad net man asaros pradejo begti, o jis tik pasnekini ir balsiuku juokiasi thumbup.gif
Atsakyti
musu vyrukas ir juoktis pradejo dveju men is mamos kvailu mimiku lotuliukas.gif bet tada net bijojau nustot vaipytis nes vaikas taip graziai pirma kart klegeno wub.gif o sypsojosi per miegelius tai nuo pat gimimo tik dabar karts nuo karto suverkia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renate: 28 lapkričio 2008 - 08:26
maniske garsiai nusijuoke lygiai 3menesiu,bet siaip tai labai retai juokiasi,tik mociute moka ja prajuokinti biggrin.gif
Atsakyti
o maniskis tai vat siandien jau su garsu nusijuoke...pradzioj galvojau kad man tik pasirode, bet poto tai vel pasikartojo smile.gif
Atsakyti
Dar taip nedaro verysad.gif
Atsakyti
Musu zirniukai garsu juoktis pradejo nuo 2 men mirksiukas.gif r siaip, labai daug sypsomes ir juokiames thumbup.gif Buna, kad tiek isiklegi, jog ir mes su tetuku iki asaru juokiames lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
manoji saulyte pirma karta garsiai nusijuoke mazdaug 3 menesiuku, tai abu su tetuku akis ispute i ja ziurejom ir gerejomes jos juokiu nes labai jau graziai juokesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sunelis garsiai juoktis pradejo gana velai - apie ketvirta menesi, nes iki tol noro budavo daug, bet vis pritrukdavo oro smile.gif
Atsakyti