Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradeda juoktis balsu?

Pirmą kartą balsu juokėsi per miegus maždaug 1,5 mėnesio. Sąmoningai juoktis balsu pradėjo 3 mėnesių ir 2 dienų ax.gif
Atsakyti
Samoningai balsu juoktis pradejo 3 men. ir 2 sav.
Atsakyti
Mums dar nebuvo 4 men, tai jau juokesi kaip pasieles biggrin.gif
Atsakyti
3 men.ir 3 savaites pirma karta isgirdau.jau tokia palaima,nemoku apsakyti bigsmile.gif
Atsakyti
Musiskis pirma karta garsiai nusijuoke budamas 2 men, kai zejo jis i mane, o as kazka pasakojau apie ausis atlepusias :D Na o po kokiu poros savaiciu jau pradejo daznai juoktis, bet aisku nesijuoks nei is sio, nei is to zedamas i lubas vaikas. Kol maziukas buvo ycaj juokdavosi kai su lupomis leisdavom ivairius garsus :)
user posted image

Atsakyti
Mano mažius balsu nusijuoke 2 menesiukų, per savo prosenelės gimtadienį... biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą kartą mes nusijuokėm gal 2mėn, bet taip netyčia turbūt gavosi, o šiaip jau dažnai nuo 3mėn lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano maziukas pirma karta garsiai nusijuoke 1,5 men per miegus, o taip pirma karta nusijuoke 2,5 men, kai as nusiciaudejau biggrin.gif o daba juokiames kiekviena diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniske savaite pries sueinant 4 menesiam pradejo garsiai juoktis. Pries tai treniravosi kryksdaudama smile.gif Dabar geriausiai prajuokint vaika moka tetis smile.gif
Atsakyti
mes pirmakart nesamoningai nusijuokeme budami 2 sav per miegus, o jau tikrai - lygiai 3 men. biggrin.gif
Atsakyti
Na o mano princesiukė miegodama tarsi klegėdavo vos savaitės, o kalbinti, bendrauti ir juoktis balsu pradėjo 1 mėnesio. biggrin.gif
Pagal literatūrą ankstoka, na bet mūsų bendravimas prasidėjo nuo 2sav., nes miegodavo po 6-8val. per parą (labai pilvukas kamavo verysad.gif 0)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamike: 26 spalio 2008 - 15:35
Mano sunelis pradejo juoktis kazkur nuo 3 menesio biggrin.gif.labai jupokiasi kai kutenu kakliuka ir pilvuka biggrin.gif , kartais labai graziai juokiasi per miegus biggrin.gif .Bet geriausiai jam iseina garsiai juoktis kai zaidzia su teciu biggrin.gif
Atsakyti