Įkraunama...
Įkraunama...

Mėsmalės

QUOTE(Egidija747 @ 2009 09 28, 14:27)
Užkniso jau rankinė mėsos malimo mašina, kemšasi nors peikukai tik ka pagalasti.Prkti noriu elektrine.Paziurejau parduotuvese tai pasirinkimas menkas .Gal galit patart kur nusipirk pigiau.

Mes pirkom jau beveik prieš metus.Važiavom pirkt mėsmalės,bet pamačiau nebrangiai bosch kombainą už 600 su daug priedų ir mėsmalė ir kokteilinė ir kelių rušių peiliukai,minkymo kabliai ir t.t.Nu negalim atsidžiaug abu su vyru tuo kombainu ir mėsą sumala ir tarkius sutarkuoja ir bulvytes kepimui supjausto ir salotas daro ir blynus plaka ir tešlą minko...nu žodžiu thumbup.gif po kranu pakiši ir per keles minutes išplauni.Jis pas mane visada ant stalviršio stovi,detales tik pasikeičiu kokias reik.
Atsakyti
Mes turim Kenwood mėsmalę jau porą metų. Esu begalo patenkinta. Ar mėsytę sumalti, ar dešreles padaryti tik viens du ir yra
Atsakyti
QUOTE(Palmira @ 2009 10 21, 09:49)
Mes turim Kenwood mėsmalę jau porą metų. Esu begalo patenkinta. Ar mėsytę sumalti, ar dešreles padaryti tik viens du ir yra

Turiu Kenwood'ą irgi. Pas mus peiliukai kartais apsivelia mėsa, ypač jei ši riebesnė ar turi jungiamojo audinio (pvz., šoninė), o nuo šito greitis smarkiai sumažėja. Pas jus taip nebūna?

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 10 21, 11:32)
Turiu Kenwood'ą irgi. Pas mus peiliukai kartais apsivelia mėsa, ypač jei ši riebesnė ar turi jungiamojo audinio (pvz., šoninė), o nuo šito greitis smarkiai sumažėja. Pas jus taip nebūna?

jeigu labai smulkų sietelį dedu tada šiek tiek apsivelia, bet ne nuo riebesnės mėsos, o nuo plėvių. Jeigu matau, kad pradeda veltis leidžiu tuščia eiga padirbti truputi. Man tai padeda.
Atsakyti
Ieškau rankinės (senobinės) mėsmalės. ax.gif
Siūlyti į az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2009 10 21, 15:05)
Ieškau rankinės (senobinės) mėsmalės.  ax.gif
Siūlyti į az.  4u.gif

as irgi ieskau to paties biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levereti: 31 spalio 2009 - 18:01
Pasižiūrėkit "Senukuose".
Atsakyti
Sveikos! Gal kas turite moulinex mesmale? kaip jos? nezinau, ar pirkti paprasta, ar su papildoma bulviu tarkavimo funkcija g.gif Va tokia:
user posted image
Ar tikrai jinai sutarkuoja taip kaip ir tar kavimo masinos, ar verta moketi daugiau del sitos funkcijos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2009 11 13, 16:53)
Sveikos! Gal kas turite moulinex mesmale? kaip jos? nezinau, ar pirkti paprasta, ar su papildoma bulviu tarkavimo funkcija  g.gif  Va tokia:
user posted image
Ar tikrai jinai sutarkuoja taip kaip ir tar kavimo masinos, ar verta moketi daugiau del sitos funkcijos?  unsure.gif

Jai turi tarkavimo mašiną tai neverta,pas mane kitoks kombainas,tarkuoja puikiai,nesiskundžiu,bulviniam blynam tai labai liuks,bet cepelinam,man geriau tarkavimo mašina tarkuoja,nes kombainas kažkaip rupiau sutarkuoja.Kaip šita tarkuos nežinau,bet nemanau,kad lygiai taip kaip tarkavino mašina.
Atsakyti
O gal žinot kokį neblogą kombainą, kur būtų ir bulvių tarkavimo, ir mėsos malimo funkcija? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 11 13, 17:02)
Jai turi tarkavimo mašiną tai neverta,pas mane kitoks kombainas,tarkuoja puikiai,nesiskundžiu,bulviniam blynam tai labai liuks,bet cepelinam,man geriau tarkavimo mašina tarkuoja,nes kombainas kažkaip rupiau sutarkuoja.Kaip šita tarkuos nežinau,bet nemanau,kad lygiai taip kaip tarkavino mašina.

Tarkavimo masinos neturiu, kaip tarkuoja mano kombainas manes netenkina blush2.gif
bet kaip butu gerai, jai padoriai tarkuotu sita mesmale biggrin.gif gal perdaug noriu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2009 11 13, 19:03)
Tarkavimo masinos neturiu, kaip tarkuoja mano kombainas manes netenkina  blush2.gif
bet kaip butu gerai, jai padoriai tarkuotu  sita mesmale  biggrin.gif  gal perdaug noriu...   biggrin.gif

Gal išeitų nusipirkt išbandyt,išplaut ir gražint jai netiks.Dar žiūrint kiek brangiau gaunas su ta tarkavimo detale,jai nedideli pinigai tai galima rizikuot,tarkuot tai tarkuos,bet man asmeniskai mano rusiška bulvetarkė buvo geriausias variantas,bet gerai man ir kombainas,nenoriu spintelių užkraut prietaisais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 13 lapkričio 2009 - 18:30