Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

O tai butina "karstai"? Raudonomis sifoninemis suknelemis ir rozemis ugninemis? Tada tai jau meile verztusi per krastus - kaip per valentino diena bigsmile.gif wub.gif ?

Man daug graziau poros isskirtinumas - gal tai porai tos spalvos brangios? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 28, 20:37)
O tai butina "karstai"? Raudonomis sifoninemis suknelemis ir rozemis ugninemis? Tada tai jau meile verztusi per krastus - kaip per valentino diena bigsmile.gif  wub.gif ?

Man daug graziau poros isskirtinumas - gal tai porai tos spalvos brangios? thumbup.gif

na man irgi saltoka spalva,kaip nuotakai blush2.gif kaip ir ta,kur anksciau aprasyta puokste doh.gif kiekviena aisku turi savo nuomone ir skoni,bet man jos kaip nuotakai tai doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 28, 20:37)
O tai butina "karstai"? Raudonomis sifoninemis suknelemis ir rozemis ugninemis? Tada tai jau meile verztusi per krastus - kaip per valentino diena bigsmile.gif  wub.gif ?

pritariu thumbup.gif
man irgi gražu, kai pora susiderina, pasirenka kazkokius akcentus ir atrodo isskirtinai. zinoma, kaip jau čia minėta, tai skonio reikalas. bet kažkokių nuotakos puokštės standartų, kaip ji turi atrodyti, nėra. juk ir nuotakų suknelės būna be tik baltos. taip įdomiau.. thumbup.gif

o man Loreta geles puokstele labai idomi ir netradicine smile.gif gražu man thumbup.gif
Atsakyti
na gal ši šiek tiek šiltesnė? smile.gif

user posted image

Šiaip aišku kiekvienas turi savo viziją vestuvių puokštės. Bet violetinė spalva buvo pasirinka neatsitiktinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreta_geles @ 2009 09 29, 11:22)
na gal ši šiek tiek šiltesnė? smile.gif

user posted image

Šiaip aišku kiekvienas turi savo viziją vestuvių puokštės. Bet violetinė spalva buvo pasirinka neatsitiktinai smile.gif

man asmeniskai sita puokste daug grazesne nei ta melina ir tamsiai raudona smile.gif
Atsakyti
Grazi, kukli - bet ne vestuvine tongue.gif
Atsakyti
man ta mėlyna gražėsnė už tą rūžavą barbišką
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 29, 13:19)
man ta mėlyna gražėsnė už tą rūžavą barbišką

drinks_cheers.gif Man irgi. Anos spalva originalesnė. Nes tų geltonų, rožinių, raudonų pilna visur ir visada.
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 29, 12:56)

o kokia turi būti, kad pavadintumėte vestuvine? ax.gif
Atsakyti
Mano ideta 1 psl - tokia bus mano - man ji vestuvine smile.gif

Kiek daug mano lotuliukas.gif Ir dar pridesiu - mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 29 rugsėjo 2009 - 12:39
o man atrodo kad mano turi buti vestuvine tongue.gif tongue.gif mano irgi cia ideta,ta su kuotais biggrin.gif aisku galima ir be ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 29, 11:56)

čia pamergytės puokštė smile.gif
Atsakyti