Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Dieter @ 2009 09 29, 21:00)
Ne jums vienai taip. mirksiukas.gif Aš radau nuostabią šių gėlių puokštę ir taip pat teko nusivilti. Nebent teks tuoktis kitoje šalyje mirksiukas.gif

na va.. puokste yra, ideja sventimo vietai taip pat thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kokios puokstes jums labiau patinka, su mikrofonu ar be? Man jau reikia uzsakineti, patarkite, kokia geriau imti.
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 09 30, 07:41)
O kokios puokstes jums labiau patinka, su mikrofonu ar be? Man jau reikia uzsakineti, patarkite, kokia geriau imti.

O kokios labiau patinka tau? bigsmile.gif
As tai noreciau, kad butu patogi laikyti, nebutu sunki ir netrugdytu man jokios puokstes "detales" rolleyes.gif
Atsakyti
mano puokštė buvo patogi - be jokio mikrofono ir stiprintuvo
kai užkniso gražiai laikyti, - nešiojau persimetusi per petį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 30, 14:49)
mano puokštė buvo patogi -  be jokio mikrofono ir stiprintuvo
kai užkniso gražiai laikyti, - nešiojau persimetusi per petį  thumbup.gif

biggrin.gif o tai kas čia per puokštė, kad galima nešioti per petį persimetus? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 09 30, 07:41)

Kadangi patirties daug neturiu, nes tuokiausi tik vieną kartą ir mano puokštė buvo su mikrofonu, tai man labai patiko rolleyes.gif Nedidelė, patogi nešiotis, rankos nekaito, nelipo, jokio kvapo nuo kotelių. Manau, kad ir vėl rinkčiaus su mikrofonu.
Atsakyti
na,man taip atrodo g.gif jej puokste tau daris is ryto tai galima be mikrafono,vistik jau ne karsta tai nenuvis per diena,su mikrofonu tikrai nenuvis net jejgu padaris is vakaro,bet sunkesne puokste drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 09 30, 06:41)

Aš taip pat be patirties, bet aš turbūt imčiau su mikrofonu, bent būsi tikra, kad gėlytės nenuvys, aišku čia priklauso ir nuo gėlių rūšies bei aktualiau tai turbūt tekančioms vasarą. Kalbant apie minusus, tai įsivaizduoju, kad su mikrofonu puokštė turėtų būt sunkesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 30, 13:01)
biggrin.gif  o tai kas čia per puokštė, kad galima nešioti per petį persimetus? blink.gif

ai, kalijos vulgaris su ilgais kotais
Atsakyti
O aš vis dažniau pagalvoju apie kamuoliuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 30, 16:31)
O aš vis dažniau pagalvoju apie kamuoliuką  ax.gif

šita labai graži. tie karoliukai labai fainai atrodo smile.gif wub.gif
Atsakyti
Man šitos labai gražios thumbup.gif blush2.gif Kaip tik noriu tokios iš paprastesnių kokią rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 14, 17:01)
Gal galite man pasakyti, kokios geles sioje nuostabioje puoksteje? blush2.gif  Gal forumiete, kurios foto pasiskolinau is skelbimu skilties, nesupyks - grozio negalima slepti 4u.gif

user posted image

Pati gražiausia puokštė šioje temoje wub.gif

Ir dar tokio visai norėčiau, labai dailiai ir originaliai atrodo thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen Kass: 30 rugsėjo 2009 - 16:07